Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de adetime 1 hafta kala 28 çıkmıştı hamileydim o ayKızlar merhaba bu ay klomen ovitralle tedavisi gördüm 12 ipne 14 çatlama döngünün 19 günü progesteron baktırdım sonucum gebelik 1. Teimestee gösteriyor ama adetime en az 10 gün var. Aizce gebelik olabilir mi?
Bir de aynı gün kasın doguma göründüm alttan muayene etti yumurtlamışsın cok güzel kalınlaşman da var 10 gün sonra beta ver sen dedi. Ameliyat olacaktım normalde rahimden bir de bunay hamğlwlikle aüpriz oluyormuş falan yaptı görebilir mi doktorBenim de adetime 1 hafta kala 28 çıkmıştı hamileydim o ay
Kızlar merhaba bu ay klomen ovitralle tedavisi gördüm 12 ipne 14 çatlama döngünün 19 günü progesteron baktırdım sonucum gebelik 1. Teimestee gösteriyor ama adetime en az 10 gün var. Aizce gebelik olabilir mi?
Bir de aynı gün kasın doguma göründüm alttan muayene etti yumurtlamışsın cok güzel kalınlaşman da var 10 gün sonra beta ver sen dedi. Ameliyat olacaktım normalde rahimden bir de bunay hamğlwlikle aüpriz oluyormuş falan yaptı görebilir mi doktor
Umarım çok istiyorum ama ya çıkmazsa diye korkuyorum. Tek tumurtam vardıhamile oldugunuzu düşünüyorum hayırlısı olsun![]()
Kaç yunurtanız vardı peki? Çok yumurta olması progesteronu yükselteniliyormuş. Benim malesef tek yunurtam oluşmuştu ama aşırı saglıkla gözüküyor demişti doktorum. Zaten igneden 2 gün sonra çatlayıp çatlamadıgına bakmak istedi siddetli kasık agrısında çatladıgını anladım bakrırdım çatlamış dediMerhaba
Progesteron değeri yumurtlamanın sağlıklı olduğunu gösteriyor
Yüksek çıkması kesin hamilelik anlamına gelmiyor maalesef
Benim nisan ayında 20.1 çıktı
Haziran ayında 17 çıktı
Temmuz ayında 40.3 çıktı
Ağustos ayında 38.6 çıktı ve 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim
İnşallah siz de bu ay hamilelik haberi alırsınız![]()
Yok zaten kalınlaşman çok iyi yumutlamışsın da dedi o kadar gördüm vs demedi ama şüpheli konuştu.Alttan muayenede en erken 4. haftada kese gözüküyor yani henüz varsa da göremez doktorunuz
Hamilelik çıkınca da çoğu doktor karından bakıyor
Karından da 5. haftada kese gözüküyor
Kaç yunurtanız vardı peki? Çok yumurta olması progesteronu yükselteniliyormuş. Benim malesef tek yunurtam oluşmuştu ama aşırı saglıkla gözüküyor demişti doktorum. Zaten igneden 2 gün sonra çatlayıp çatlamadıgına bakmak istedi siddetli kasık agrısında çatladıgını anladım bakrırdım çatlamış dedi
İki kez baktırdım devlette 41.5 ama onda deger aralıkları gözükmüyordu. Aynı gün özele gittim makğnwler farklı deger aralıkları da 28.3 çıktı ama deger aralıklarında 1. Trimester olarak gözüküyor. Luteal maks 15.920.1 ve 17 çıktığında 1 yumurtam vardı
40.3 ve 38.6 çıktığında 2 yumurtam vardı
Sizin değeriniz kaç çıktı
Malesef günde 2 klomene ragmen tek yumurtam vardı20.1 ve 17 çıktığında 1 yumurtam vardı
20.1 ve 17 çıktığında 1 yumurtam vardı
Malesef günde 2 klomene ragmen tek yumurtam vardı
Keşke 3 kulansaydımBenim de günde 2 adet hap kullandığım aylar 1 yumurta oluştu
Günde 3 adet kullandığım aylar 2 yumurta oluştu
Keşke 3 kulansaydım
Umaeımİnşallah gerek kalmaz ama bir daha kullanırsanız başlamadan doktorunuzla konuşursunuz
Çift yumurta şansı arttırıyor evet ama bu ay tek de olsa sağlıklı yumurtlama olmuş
14 Kasım’da yumurtanız çatladıysa çatlamadan genelde 14 gün sonra regli olunuyor yani 28 Kasım’da öğrenebilirsiniz
Sağlıklı bebek haberi alırsınız inşallah haftaya![]()