- 29 Mayıs 2016
- 547
- 533
- 33
- 31
- Konu Sahibi Ayikolreiz
Bu konuda da her konuda olduğu gibi cook yalnızım. Zira ülkemizde yaşanan kötü-cirkin olaylarda halk olarak bizler sadece 'seyirci' konumundayiz. Bu da beni cok yoruyor artik. Sürekli bir seylere yetişmek birseyler icin, 'izlemek'ten bir tik fazlasını yapmaya çalışmaktan cok yoruldum. Mesela en son örtbas edilmeye calisilan bir taciz vakasini ortaya çıkardım. Herif şuan hapiste ama bizim insanlara soracak olursaniz. "Yazik oldu adama hem yuvası da dağıldı" vs. Vs. İşte anlat anlat bitmez
Bu seferki sorun cok yakin bir komşumuzun karsi binasında perdesi olmayan bir evden gelen dayak ve şiddet sesleri. Bu evde ufak masum çocuklar da var. Kocasından siddet gören kadın aynisini bu cocuklara uyguluyor. Gun icinde çocuklar "hapis" gibi yerlerinden dahi kalkamiyorlar. Camdan izleyebildikleri bir kedi bile yasamlarına bir renk katıyor. O derece bunalimli bir yasam alanı. Polise şikayet ettigimizde dalga geçiyorlar resmen. Peki ben ne yapabilirim elimden ne gelir ?
Bu seferki sorun cok yakin bir komşumuzun karsi binasında perdesi olmayan bir evden gelen dayak ve şiddet sesleri. Bu evde ufak masum çocuklar da var. Kocasından siddet gören kadın aynisini bu cocuklara uyguluyor. Gun icinde çocuklar "hapis" gibi yerlerinden dahi kalkamiyorlar. Camdan izleyebildikleri bir kedi bile yasamlarına bir renk katıyor. O derece bunalimli bir yasam alanı. Polise şikayet ettigimizde dalga geçiyorlar resmen. Peki ben ne yapabilirim elimden ne gelir ?