Peri Tarotu

piXie86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
162
1
46
Aydın
Yaklaşık 3 yıldır elımde perı tarotu var arada bakıyorum ve cok severek aldıgım yanımdan ayırmadıgım bır tarottur cok sey cıkmıstır ama sanırım son zamanlarda cok olumsuz seyler cıktıgından ve gercekleştiğinden cok fazla elime alıp bakamıyorum.. peri tarotuyla ılgılenen veya bakan herhangı bırı varmı aramızda tecrubelerını paylaşırsa sevinirim.. çok özel bir deste oldugunu düşünüyorum

Elimdeki peri tarotu resımdekidir. tahta bır kutunun ıcınde 60 kart ve bu kartlarla medıtasyonda yapılıyor

Eklentiler

• $nndrCi.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 592
sen baktıgında senınle alakalı dogru seyelr cıktımıııı

çıktı ne yazık ki.. ama bu tarot enerjıyle alakalı brıaz enerjın dusuk oldumu genellıkle kotu cıkıyor .. baktıgım arkadaşlarımda cıkıyor dedı ama bu tarotu cok guzel sekılde kullananlar var nasıl basarıyolar onu merak edıyorum benım 6. hissimde kuvvetlidir aslında ama bu tarota elım bır turlu gıtmıyor son zamanlarda.. ve ben nedense uzaktan tarot falına bakanlara pek ınanmıyorum..

Ben de almıştım bunu. Kartlar çok şeker gerçekten. Ben anlamam faldan ama meraktan almıştım, ilgim vardı. Kendi kendime açıp kitapçıktan bakıyordum anlamlarına. Sonra bi açılımı yapıp not etmiştim. Yıllık açılım diye bi şey vardı sanırım. Aralık ayında açıyorsun. 12 kart seçiyorsun. Her kart bir aya denk geliyor. Ocaktan başlayarak 12. kartla bitiyorsun aralık ayını. O açılım işte.
Ama hiç de doğru şeyler çıkmadı. Olmadı çıkan sonuçlar.Sonra zaten sıkılıp atmıştım. Bi daha da almadım. Zaten kendine bakmak zor işmiş. Fal bakanlar hep öyle diyor.

dedıgın acılıma bende bakmıstın bende tutmadı hatta oturup kagıtta yazmıstım tek tek .. ama bazı seylerde oldu ıkametgah değişikliği dedı daha sonrakı kartlarda evlılık cıktı ve hıc planlanmayan bı sekılde anıden evlenıp şehir değiştirdim.. ve desteler resımlerı flan cok guzel.. ama bunlara daha detaylı bakanlar ve olumlu sonuclar alanlar oluyor bende ögrenmeye calısıyorum olucak inş ögrenicem tam anlamıyla=)

kızlar ben tarotun uzaktan bakılcagına pek ınanmam bakanlarada saygım var ama gerçekci gelmiyor acıkcası .. o yuzden uzgunum =(

deniyim o zaman mrk ettım bende tutuyormu... o zaman nıyetını tutup bana 60 kadar bır sayı söyle cıkan kartı sölıyım bende

niyetimi tuttum canım şimdi..o zaman 53 olsun kart sayısı.bakalım olucak mı :)) dilegimde eski sevgilimle barışır mıyız beni tekrar arar mı:)) klasktir ama aşk acısı napiyim..yorumlarsan sevinirim

niyetimi tuttum canım şimdi..o zaman 53 olsun kart sayısı.bakalım olucak mı :)) dilegimde eski sevgilimle barışır mıyız beni tekrar arar mı:)) klasktir ama aşk acısı napiyim..yorumlarsan sevinirim

tekrar söluyorum ınanma cunku kartlara elın degmedıgı surece senın enerjın olmadıgın surece dogru cıkıcagını dusunnmuyorum
cıkan kart kış sarayından 1 kart madenci

bunu şöyle yorumlayabılırım .. kışın etkısını gostercek bu olay aralık ocak ayı.. eskı sevgılının bu aralar ve onumuzdekı kış boyunca maddı bır takım sıkıntıları olucak ve maddı olarak bı kayba ugrucak.. su an için sadece ıs ve para konularıyla ılgılenmekte oldugunu söleyebılırım yanı aşka pek ayırcak vaktı yok kafasını kurcalayan maddı ve ıs sorunları var önce bu sorunları aşması lazım.. belkide bu dönemde manevı olarak senı yanında ısteyıp arayabılır yada tam tersı bu olaylar yuzunden senın yanında ıstemesıne ragmen uzakta tutabılır seni.. kişisel senınle ilgili bır sorun gozukmuyor kendısıyle ılgılı bır takın sorunları var...

teşekkür ederim canım:)) ama pek ztn olmadı gibi bu:) çünkü okuyo oda daha bende okuyorum hani okulla ilgili problemleri olabilir belki öle yorumlayabiliriz ama sorunun onda olması kesinlikle dogru:)) tekrar teşekkür ederim

dediğim gbibi enerjının kartlara gecmesı lazım ben bıle bazen kendıme bakarken konsantre olamıorum ılgısız seyler cıkabılıyor..ama umarım herşey istedigin gibi olur hakkında hayırlısı =) kendine iyi bak

bence olmuş banada sorumu sorsam bakarmısın içimden 46.
eski sevgilimle barışcakmıyım yada bundan sonra bırsey olacakmı?
ben enerjının geçeceğini düşünüyorum rica edicem sen ınanmasanda benım ıcın bak.

bende uzaktan pek inanmıyorum ama banada bakarmısın?

Dileğimi tuttum..25 sayısını tuttum bakarsan sevinirim

yaz kartı cıktı as ateş ördeği duz çıktı.. bunuda şöyle yorumlayabılırım yaz aylarında ayrılmıs olabılırsınız ve karsındakı ateş grubundan bir burc olabılır..ve kendısı bır değişim için bir değişiklik için arkasına bakmadan gitmiş.ama bu senın acından olumlu olmus ama onun ıcın gecıcı olmuş.. senı yenı olanaklar beklıyor yenı bir hayat olabılır yenı bır ask yenı bir iş tamamen gecmısını sılıp atıcagını söluyor bu kart sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…