Peri Tarotu

bende uzaktan pek inanmıyorum ama banada bakarmısın?

Dileğimi tuttum..25 sayısını tuttum bakarsan sevinirim

bende ınanmıyorum ama su an evde oldugumdan can sıkıntısından bakıyorum belkıde tutar da bu kartlara yenıden ısınırım diye..

sana demırcı peri kartı cıktı bu kart genellıkle zorlu bır calışmayı işaret ederbu kart ters cıktıgı ıcın bır konuda rekabet oldugunuda gösterıyor rakıplerının oldugunun ve ıstedıgın seyın gecıkebılcegını haber verıyor başarısızlıgının nedenı olarakda ayrıntıları gözardı ettıgını söluyor..ve cevrene guvendıgın ınsanlara dıkkat etmelısın

bende aynı sıkıntıyı cektıgımden sanırım.. Falla alakasız sadece butun kontrollerını yaptır eşininde kendininde

canım tedavi görüyorum şuan zaten yarında dr. Kontrolüm var bakalım inş. Olur allah nasip eder anne olmayı bize

Canımmm
N'olur bana da bakar mısın?
1 Kasım doğumluğum Anne adı Kerime
Bebeğim olmuyor, düşükle sonuçlandı birinde tutmadı...
Buna bağlı olarak maddi durumumuz güçleşti. Artık nasıl dua ediceğimi şaşırdım.
Tuttuğum sayı ilk aklıma gelen 23 tü ama öncesinde 19 du anlayamadım:)
İnşallah güzel bişiler çıkar
Şimdiden çok teşekkürederim

teşekkür ederim gerçekten de boyle bır döneme girmek üzereyim.insallah dediğin gibi silip atabilirim :)

Bende bir sayı tutsam çok mu olurum acaba?
Bakabilirsen çok sevinirim bakamazsan canın sağolsun..
Dileğim hayatımızla ilgili ileride bizi neler bekliyor iş hayatımız açısından başarılı olacakmıyız? Tuttuğum sayı : 38

yaa bir cok kisi baktirmak istemis bende soylesem fazlami olurum acaba.

canim vaktin varsa ve canin sikiliyorsa banada bakarsan cok sevinirim.

sayim 38 ve dilegimde : bir is kurabilecekmiyim? yani isim olucakmi?

simdiden tsk ederim, bakarsan sevinirim bakmazsan canin sagolsun

yaaa bende çok merak ettim bende bebeğimi kaybettim ve tekrar olmasını çok istiyorum yakında olucakmı ?
tuttugum sayı 11 şimdiden teşekkürler :))

bende istesem... sayım 34 . evlilk için.bekarım. biri girecekmi hayatıma?

arkadaşlar elinde peri tarotu destesi olan varsa ve satmak isterse talibim bana ulaşsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…