Perihan Savaş: 'Benim adımı anmayın..'

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Perihan Savaş ,İbrahim Tatlıses ile Nihat Doğan arasında yaşanan ' kadına şiddet' polemiğinde adının geçmesine çok kızdı.
perihan.jpg

Hürriyet'te yer alan habere göre sosyal medyada var olan polemikler ile ilgili Perihan Savaş “Özgecan konusunda tüm Türkiye birlik olmuş ve ihtiyacımız olan farkındalık yaratılmaya başlamışken, adım kullanılarak polemik konusu yapılmasını doğru bulmuyorum. Bu konuyla ilgili tek bir kelime dahi etmeyeceğimi belirtip, adımın geçmemesini rica ediyorum.” dedi.

İŞTE O POLEMİK

İbrahim Tatlıses #Özgecanicinsiyahgiyin kampanyasına destek vererek oğlu İdo'nun fotoğrafını sayfasında paylaşmıştı.

Tatlıses, fotoğrafın altına Nihat Doğan'a gönderme yaparak "Birisi tepkisini böyle gösteriyor birisi de, KADIN mini etek giyerse tecavüz edilir diyor... Gelde bu zihniyet sahibi insanlarla bu güzelim DÜNYAYI PAYLAŞ...!!!” notunu düşmüştü.

Nihat Doğan'dan kendisini eleştiren İbrahim Tatlıses'e tarihi bir gazete küpürünü sayfasında paylaşarak cevap vermişti.

pero.jpg

Hürriyet

of perihan savaşı çok kötü dövmüş ya :KK43: şimdi de o yaşattıklarının bedelini çekiyor kadınlara az mı çektirdi kimsenin ahı kimse de kalmıyor işte..

Bu kadınlar nasıl böyle dayagi kendilerine reva goruyor ya? Bi de sanki hayvan saldirmis, bu ne hal. Soklar icerisindeyim.

Hala bu adamla evlenenler var iste......

Nihat denen şahsın paylaşımını saçma ve yanlış bulanlardanım ben de. Orası tartışılmaz. Ama aynı haltı kendin de yediysen, başkasına taş atmayacaksın. Sonra dönüp sana yediğin haltı hatırlatırlar böyle. Kendi kaşınmış. Benim için bu tam bir al birini vur ötekine durumu.

İbrahim Tatlıses olaylarla alakali yazılar paylaştığında benim de aklıma derya tunayi topuklarindan vurdurmasi, asenaya ve Perihan savaşa gösterdiği şiddeti, Sibel gökçe adlı dansöze tecavüzü geldi.
Şimdi mi insanlığı tuttu?

İbrahim Tatlıses olaylarla alakali yazılar paylaştığında benim de aklıma derya tunayi topuklarindan vurdurmasi, asenaya ve Perihan savaşa gösterdiği şiddeti, Sibel gökçe adlı dansöze tecavüzü geldi.
Şimdi mi insanlığı tuttu?
Sibel Gökçe`ye tecavüz mü etmiş? Ben bu kısmı kaçırmışım.
En kötüsü bu adamın ne haltlar yediğini hepimiz biliyorduk ama ceza alacağına imparator ilan edildi... yazıklar olsun

Faşistlik yapmak istemesemde bu tip insanları nerede görsem arkama bakmadan kaçıyorum.

nihat doğan kimdir,ne iş yapar?son zamanlarda bu kadar çok sivrilmeye çalışma çabaları neden?

X