İbrahim Tatlıses’e karşılık verdi

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Nihat Doğan isim vermeden kendisini eleştiren İbrahim Tatlıses’e, ünlü sanatçının yer aldığı bir haberin fotoğrafıyla karşılık vererek, ‘’İbrahim Tatlıses de Beni eleştirmiş. Dünya ne güzel; eleştirince aklanıyorsun’’ dedi.

Nihat Doğan isim vermeden kendisini eleştiren İbrahim Tatlıses’e, ünlü sanatçının yer aldığı bir haberin fotoğrafıyla karşılık vererek, ‘’İbrahim Tatlıses de Beni eleştirmiş. Dünya ne güzel; eleştirince aklanıyorsun’’ dedi.

Özgecan Aslan’ın vahşice katledilmesi sonrası attığı tweetle çok sert tepki alan Nihat Doğan’a bir eleştiri de ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’ten gelmişti.

Ünlü sanatçı, oğlu İdo Tatlıses’in ‘’Bugün siyah giyiniyoruz... ÖzgeCan ’a yapılanlardan dolayı erkekliğimden utanıyorum’’ başlığı altında yayınladığı fotoğrafı paylaşarak, ‘’Biriside, KADIN mini etek giyerse tecavüz edilir diyor...!!! Gelde bu zihniyet sahibi insanlarla bu güzelim DÜNYAYI PAYLAŞ...!!!’’ notunu düşmüştü.

Nihat Doğan ismini vermeden kendisini eleştiren ünlü sanatçıya resmi Twitter hesabından yanıt verdi. Doğan, yıllar önce İbrahim Tatlıses ve Perihan Savaş’ın bulunduğu bir haberi ve fotoğrafı paylaşarak, ‘’İbrahim Tatlıses de Beni eleştirmiş. Dünya ne güzel; eleştirince aklanıyorsun’’ notunu düştü.

ca1cd53e-41e5-408e-af0e-b51de4711a14.jpg

IHA

Anlaşılan Perihan savaş da zamanında sonsuz saygının kurbanı olmuş :63:

Son düzenleme:
Tatlisesde, Nihat doganda bu konuda fikir beyan edebilecek en son kisiler bence. Tatlises utanmadan dogani mi elestirmis? sen degil misin senden ayrildi diye kadina hayati zindan eden, döven, söven, silahla tehdit eden?
al birini vur ötekine.

niye herkes özgecan üzerinden ucuz reklam peşinde:KK11:

sırf millete şirin gözükmek adına bunlar

sanki ibrahim tatlısesin nasıl biri olduğunu kadınlara nasıl muamelede bulunduğunu bilmiyoruz

ikisini kafa kafaya tokuşturmak lazım aynı kafalar çünkü

Derya Tuna sahneye çıktı şarkı söyledi diye 'ibo' ayağından vurmamış mıydı yav..:KK64:
Yanlış mı hatırlıyorumo_O
Bunlar birbirlerini eleştiriceklerine önce dönüp kendilerine baksınlar.. akıldan yoksun beyinsiz özürlüler..!!

Derya Tuna sahneye çıktı şarkı söyledi diye 'ibo' ayağından vurmamış mıydı yav..:KK64:
Yanlış mı hatırlıyorumo_O
Bunlar birbirlerini eleştiriceklerine önce dönüp kendilerine baksınlar.. akıldan yoksun beyinsiz özürlüler..!!

sadece o değil asena da ayağından vurulmuştu ne tesadüf değil mi

sözünü dinlemeyini ayağından vurduruyor

sadece o değil asena da ayağından vurulmuştu ne tesadüf değil mi

sözünü dinlemeyini ayağından vurduruyor
Aa evet hatırladım hatta ibonun kendisi bir güzel dövmüştü bide asenayı dimi.. hey gidi heeyy.. tüm bunları yapıp da öyle eline telefonu alıp sanki kadınlara önem veriyormuş gibi iki kelime tweet atmakla adam olunmuyor..

X