Perinatoloji devlet - özel farkı var mı ?

Nedesemolmuyor1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
3.030
1.482
133
33
Devletteki normal ultrason cihazları çok iyi değilmiş bana ense kalınlığını ölçemiyorum cihazımız çok iyi değil demişti kadın doğum doktoru ama istanbul araştırma hastanesindeki perinatoloji cihazları iyi mi özele göre nasıl medipol mega ya gidiyorum cihazları çok iyi ama pahalı diye devlette yaptıralım ordaki de aynı cihaz diyor eşim. Özel ile devlet arasında fark var mı sizce

Devletteki normal ultrason cihazları çok iyi değilmiş bana ense kalınlığını ölçemiyorum cihazımız çok iyi değil demişti kadın doğum doktoru ama istanbul araştırma hastanesindeki perinatoloji cihazları iyi mi özele göre nasıl medipol mega ya gidiyorum cihazları çok iyi ama pahalı diye devlette yaptıralım ordaki de aynı cihaz diyor eşim. Özel ile devlet arasında fark var mı sizce
Bence fark var, cihaz da doktor da farkli

Bende Çamlıca Medipole gidiyorum. Cihazları mükemmel. Detaylı ultrasona çok yüksek fiyat söylediler devlette yaptırdım. Açıkçası bizim asla bakıp anlayabileceğimiz tarzda değiller devletteki cihazların. Çok ciddi bir fark var. Ama herhangi bir sorun olsa görürler mi evet görürler. Devletteki de bu alanda uzmanlaşmış doktor sonuçta. Perinatolojinşn cihazı devlet hastanesindeki en iyi cihaz. Normal kadın doğumun göremediğini de görür.

Back
X