Amin inşallah. Evet doktora gitmeyi düşünüyorum. Amniyoyu kesinlikle yaptırmam. Korkuyorum riskleri var.Allah kalbine ferahlık versin inşallah. Çok zor üzülmemeye çalış dicem ama zor hamilesin hormonlar empati yapamıyorum. Artık 33 haftalık sonlandırma yapılmaz diye biliyorum. Başka bi doktora gidecek misin? Amniyo yaptıracak mısın
Erkek bebek mi ? Erkek bebekler de böbrek genişliği çok yaygın görülür genelde de bir problem arz etmezSınırda suyum. Su sürekli değişken oluyormuş. Bi kaç günde bir değişiyormuş. Onu sorun yapmıyorum ama böbreği 2 ml kadar normalden büyük o bni düşündürüyor. Ama ona da normal deniliyor.
ya amniyosentez yada sonlandırabilirsiniz dediBu haftadan sonra sonlandırma resmi olarak yapılamaz. Doktorun amniyosentez raporu kesin olması lazım. Doktor bunu bilmiyor olamaz. Ultrasonda benzettim diye gebelik mi sonlandırılır? İşin resmi ayağını pek umursamıyorlar anlaşılan
Hayır kızErkek bebek mi ? Erkek bebekler de böbrek genişliği çok yaygın görülür genelde de bir problem arz etmez
Amniyosentez yaptır o kesin olarak sana söyler.Merhabalar. 32 haftalık gebeyim şu an. Bu haftaya kadar bir çok doktora muayene oldum bebeğimde herhangi problem yoktu. Bana sadece 24. Haftada bir böbreği çok hafif büyğk denilmişti radyolıji bakıyor detaylıda bakmıştı. Başka bir problem diyen bir doktor olmadı. Hem devlet hastanesi hem özelde muayenelerimi oluyordum. İleriki haftalarda Sadece su fazlalığım olduğunu söyledi kadın doğum doktoru. Şeker yüklemede birşey çıkmayında perinatoloji doktoruna muayene oldum. Suyumun normal olduğunu herşeyin normal olduğunu ama tipik dowm sendromlu bir çocuk olduğunu söyledi. Gebeliğimi sonlandırabilirim sıvıda alabilirim dedi. Fetal DNA testide yaptırmıştım 13. Haftada temizdi.Perinatoloji doktoru alanında çok iyi bir doktor. Devlette. Çok kötüyüm ne uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum. Olduğum şehirde başka perinatoloji doktoru yok. Gittiğim kadın doğum doktorum öyle bir ihtimal yok dedi. Ense kalınlığı burun kemiği gibi sorunları yok bebbeğin takma dedi. İster istemez perinatoloji doktorunu alanında iyi olduğu için takmamazlık yapamıyorum. Benim gibi olan var mı. Perinatoloji doktoru down sendromlu diyip yanlış çıkan oldumu.? Perinatolojiyemi güveneyim yaptığım testimemi kendi doktorummamı bilmiyorum. Perinatoloji gerçekten çok iyi doktor. Bebeğimin ultrasonuna bakınca bende benzetiyorum down gibi duruyor yada psikolojik olarak öyle görüyorum. Çok yıprandım.
Kesinlik istiyorsan amniyosentez yaptır. Vakit kaybetmedenMerhabalar. 32 haftalık gebeyim şu an. Bu haftaya kadar bir çok doktora muayene oldum bebeğimde herhangi problem yoktu. Bana sadece 24. Haftada bir böbreği çok hafif büyğk denilmişti radyolıji bakıyor detaylıda bakmıştı. Başka bir problem diyen bir doktor olmadı. Hem devlet hastanesi hem özelde muayenelerimi oluyordum. İleriki haftalarda Sadece su fazlalığım olduğunu söyledi kadın doğum doktoru. Şeker yüklemede birşey çıkmayında perinatoloji doktoruna muayene oldum. Suyumun normal olduğunu herşeyin normal olduğunu ama tipik dowm sendromlu bir çocuk olduğunu söyledi. Gebeliğimi sonlandırabilirim sıvıda alabilirim dedi. Fetal DNA testide yaptırmıştım 13. Haftada temizdi.Perinatoloji doktoru alanında çok iyi bir doktor. Devlette. Çok kötüyüm ne uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum. Olduğum şehirde başka perinatoloji doktoru yok. Gittiğim kadın doğum doktorum öyle bir ihtimal yok dedi. Ense kalınlığı burun kemiği gibi sorunları yok bebbeğin takma dedi. İster istemez perinatoloji doktorunu alanında iyi olduğu için takmamazlık yapamıyorum. Benim gibi olan var mı. Perinatoloji doktoru down sendromlu diyip yanlış çıkan oldumu.? Perinatolojiyemi güveneyim yaptığım testimemi kendi doktorummamı bilmiyorum. Perinatoloji gerçekten çok iyi doktor. Bebeğimin ultrasonuna bakınca bende benzetiyorum down gibi duruyor yada psikolojik olarak öyle görüyorum. Çok yıprandım.
Neye karar verdiniz başka doktora gidebildiniz mi?Merhabalar. 32 haftalık gebeyim şu an. Bu haftaya kadar bir çok doktora muayene oldum bebeğimde herhangi problem yoktu. Bana sadece 24. Haftada bir böbreği çok hafif büyğk denilmişti radyolıji bakıyor detaylıda bakmıştı. Başka bir problem diyen bir doktor olmadı. Hem devlet hastanesi hem özelde muayenelerimi oluyordum. İleriki haftalarda Sadece su fazlalığım olduğunu söyledi kadın doğum doktoru. Şeker yüklemede birşey çıkmayında perinatoloji doktoruna muayene oldum. Suyumun normal olduğunu herşeyin normal olduğunu ama tipik dowm sendromlu bir çocuk olduğunu söyledi. Gebeliğimi sonlandırabilirim sıvıda alabilirim dedi. Fetal DNA testide yaptırmıştım 13. Haftada temizdi.Perinatoloji doktoru alanında çok iyi bir doktor. Devlette. Çok kötüyüm ne uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum. Olduğum şehirde başka perinatoloji doktoru yok. Gittiğim kadın doğum doktorum öyle bir ihtimal yok dedi. Ense kalınlığı burun kemiği gibi sorunları yok bebbeğin takma dedi. İster istemez perinatoloji doktorunu alanında iyi olduğu için takmamazlık yapamıyorum. Benim gibi olan var mı. Perinatoloji doktoru down sendromlu diyip yanlış çıkan oldumu.? Perinatolojiyemi güveneyim yaptığım testimemi kendi doktorummamı bilmiyorum. Perinatoloji gerçekten çok iyi doktor. Bebeğimin ultrasonuna bakınca bende benzetiyorum down gibi duruyor yada psikolojik olarak öyle görüyorum. Çok yıprandım.