Perinatoloji ye sıra nasıl alınır

nazenin15

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2025
109
22
13
28
Hanımlar 17 haftalık hamileyim bugün doktorum kontrolde perinatoloji bölümünden detaylı ultrason yaptırmamı istedi ama mhrsden baktığımda bu bölümlerde detaylı ultrason hizmeti verilmemektedir diyor bu kafamı karıştırdı bu durumu yaşayıp sıra alıp muayene olan varmı aranızda

Kadın doğuma muayeneye gittiğimde bir kod açmışlardı galiba ondan sonra mhrs den randevu alıp gitmiştim. Ben memnun kalmadım tabi. Sonra özele gitmiştim.

Kadın doğuma muayeneye gittiğimde bir kod açmışlardı galiba ondan sonra mhrs den randevu alıp gitmiştim. Ben memnun kalmadım tabi. Sonra özele gitmiştim.
Anladım kadın doğum banada alan açtı eandwvu alabiliyorum ama parantez içerisinde detaylı ultrasona bakılmaz yazında tereddüt edip randevu almadım. Peki özelde hangi hastaneyi tercih ettiniz.

Anladım kadın doğum banada alan açtı eandwvu alabiliyorum ama parantez içerisinde detaylı ultrasona bakılmaz yazında tereddüt edip randevu almadım. Peki özelde hangi hastaneyi tercih ettiniz.
Alan açtılarsa mhrs den gitmeniz gereken tarih aralığında randevu alıp gidebilirsiniz. Orada öyle yazdığına bakmayın.
Ben özel muayenehanesi olan Ali Ekiz 'e gittim. Çok memnun kaldım. Uzun uzun anlatarak ilgileniyor.

MHRS den randevu alabılırsınız direkt

Devlet hastanelerinde iki ve üç boyutlu bakıyorlar .dört boyutlu istedilerse tıp -eğitim araştırma ve ya özellere gitmeniz gerekiyor

MHRS den randevu alabılırsınız direkt

Devlet hastanelerinde iki ve üç boyutlu bakıyorlar .dört boyutlu istedilerse tıp -eğitim araştırma ve ya özellere gitmeniz gerekiyor
Mhrs den randevu verilmiyor önce kadın doğuma yönlendiriliyor maalesef süreç sıkıntılı gibi. Bir de devlette gidenler memnun kaldı mı acaba her şeye bakıyor mu doktor ?

Mhrs den randevu verilmiyor önce kadın doğuma yönlendiriliyor maalesef süreç sıkıntılı gibi. Bir de devlette gidenler memnun kaldı mı acaba her şeye bakıyor mu doktor ?

Ben devlete gittim memnun da kaldım elhamdülillah şehir hastanesinden, MHRS‘den randevu aldım . Bakın acaba oluyor mu diye şimdi tekrar denedim direkt randevu saatlerini açıyor

isterseniz 182’yi arayın direk bilgi alın

Evet zaten doktorum mhrs üzerinden randevu alma alanı açtı ama parantez içerisinde detaylı ultrason hizmeti verilmiyor yazıyor bu kafamı karıştırdı 182 yi aradım ordada aynı şekilde söylediler randevu oluşturmadılar. Bunu yaşayıp randevu olanlar var mı diye merak ettim sadece

Ben istanbulda yaşıyorum sanırım bu yüzden sorun yaşıyorum mhrs üzerinden randevu direk çıkıyor ama parantez içerisinde detaylı ultrason hizmeti verilmez diyor 182 den de aynı şeyi söyleyip randevu oluşturmadılar. Bu kafamı karıştırdı biraz

Bende tekrar denedim sizin için nböyle çıkıyor bende. Ben daha önce hiç devlete kadın doğuma gitmedim ondan herhalde

Eklentiler

• IMG_5862.webp
    28 KB · Görüntüleme: 30
Bende tekrar denedim sizin için nböyle çıkıyor bende. Ben daha önce hiç devlete kadın doğuma gitmedim ondan herhalde
Aaaa olabilir . o zaman şey yapın bir kadın doğum uzmanına randevu alın ama sabah saatlerini almaya çalışın çünkü Perinatoloji bölümü doktorları saat 3:00’te gidiyorlar. doktordan rica ettiğinizde sizi Perinatoloji bölümüne aynı gün içinde Kons hastası olarak yönlendiriyor oradan çıkıp direk oraya giriyorsunuz. Yani maksat gitgel yapmadan aynı gün içinde işinizi halledebilmeniz. Ayrıca dediğim gibi Şehir Hastanesi’nde iki ve üç boyutlu detaylı ultrasonda bakıyorlar sadece dört boyutlu için tıp, eğitim araştırma ve ya özele gitmeniz gerekiyor

Ben öyle yazmasına rağmen randevu aldım valla belki bakarlar diye şansımı denicem artık zaten zor çıkıyor randevular hepsinde de detaylı ultrason bakilmamaktadir yazıyor

Evet böyle yazmasının sebebi doktorun kırmızı alan açmaması perinatoloji bölümüne sadece kadın doğum doktorlarının alan açtığı hastalar gidebiliyor genellikle riskli hamileleri inceliyor bu bölüm elhamdülillah herhangi bir riskim yok doktorum detaylı ultrason için yönlendirdi ama 182 yide aradım detaylı ultrason yapılmaz diyerek rabdevu vermediler

Ben öyle yazmasına rağmen randevu aldım valla belki bakarlar diye şansımı denicem artık zaten zor çıkıyor randevular hepsinde de detaylı ultrason bakilmamaktadir yazıyor
Evet benimde kafamı karıştırdı 182 dende öyle diyip randevu vermedikleri için iyice tereddüt ettim

Hangi hastaneye randevu almaya çalışıyorsunuz?
Pardon yanlış alıntıladım aslında konu sahibine sormuştum

Dediğiniz gibi yaparım benim daha var aslında ama bende bu konuyu araştırırken konuyu görünce yazmak istedim. Özeller çok pahalı 2 yıl önce 2000 civarıydı şu an ne kadar hiç bilemiyorum

Dediğiniz gibi yaparım benim daha var aslında ama bende bu konuyu araştırırken konuyu görünce yazmak istedim. Özeller çok pahalı 2 yıl önce 2000 civarıydı şu an ne kadar hiç bilemiyorum

4 boyutlu tıp hastanesinde ikiz olduğu için benden 7000 TL ücret talep ettiler , tek gebelikte 3500 demişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…