- 11 Nisan 2022
- 258
- 64
- 48
- 28
Ben hiç aramadım mhrsden aldım direkt öyle dedilerse bakmazlar büyük ihtimal bana daEvet benimde kafamı karıştırdı 182 dende öyle diyip randevu vermedikleri için iyice tereddüt ettim
Ben istanbul anadolu yakasındayım perinatoloji olan tüm hastaneler için sorgulattım hepsi için detaylı ultrason hizmeti verilmez diyor
Evet doktorum perinatoloji dedi alanda açtı randevu gözüküyor sadece risk durumum yok detaylı ultrason için alan açtı ama burdaki hastanelerdeki perinatoloji bölümleride detaylı ultrason hizmeti vermiyormuşAaa çok ilginçmiş. Doppler için ayrı randevu açılması lazım. Perinatoloji diye değil sanırım. Doktorunuz perinatoloji mi dedi. Belki dolduğu için çıkmıyordur.
Valla bende günlerce uğraştım aynı şekilde detaylı ultrason yapılmamaktadır diyodu heryer sabah 10 da kalkıp ariyodum hergun en sonunda pes ettim özele gittim yani alanlar nasıl aldı hayret ediyorumHanımlar 17 haftalık hamileyim bugün doktorum kontrolde perinatoloji bölümünden detaylı ultrason yaptırmamı istedi ama mhrsden baktığımda bu bölümlerde detaylı ultrason hizmeti verilmemektedir diyor bu kafamı karıştırdı bu durumu yaşayıp sıra alıp muayene olan varmı aranızda
Ben şu an mhrs üzerinde randevu görebiliyorum ama sadece riskli gebelere bakar detaylı ultrason yapmaz yazdığı için gittiğimde muayene eder mi bilmiyorum yinede şansımı demeyeceğimValla bende günlerce uğraştım aynı şekilde detaylı ultrason yapılmamaktadır diyodu heryer sabah 10 da kalkıp ariyodum hergun en sonunda pes ettim özele gittim yani alanlar nasıl aldı hayret ediyorum
Bende kayıt açtırdım devlette o şekilde aradım sürekli MHRSyi alamadım devletteki doktorda söylemişti zaten dene ama alamassin diye o kadar saçma ki illa özele para vermemiz lazım sanırım
Evet bende görebiliyordum ama hiçbirisi detaylı ultrason yapmıyor ki görsen de bir işe yaramiyor doktor bana arayıp al demisti aradığımda da benim gördüğüm randevular dışında seçenek sunmadilar hiçbir zaman günlerce uğraştımBen şu an mhrs üzerinde randevu görebiliyorum ama sadece riskli gebelere bakar detaylı ultrason yapmaz yazdığı için gittiğimde muayene eder mi bilmiyorum yinede şansımı demeyeceğim
Merhaba hayırlı olsun bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alin. gittiniz mi baktılar size?Ben öyle yazmasına rağmen randevu aldım valla belki bakarlar diye şansımı denicem artık zaten zor çıkıyor randevular hepsinde de detaylı ultrason bakilmamaktadir yazıyor
Kadın doğum doktorum bana alan açtı ama yine de radyolojiden mi alınması gerekiyir acaba? Konu sahibinin dediği gibi detaylı yapılamamaktadir yaziyorDetaylı usg radyoloji de bakıyor ve raporluyor devlette. Sizin radyoloji birimine gidip oradan randevu almanız gerekli detaylı için, kadın doğum doktoru istem yapınca.
Olabilir. Doktor yönlendirmedi mi sizi, hastane işleyişine göre. Acaba direkt hastaneniz hiç detaylı yapmıyor mu?Kadın doğum doktorum bana alan açtı ama yine de radyolojiden mi alınması gerekiyir acaba? Konu sahibinin dediği gibi detaylı yapılamamaktadir yaziyor
Doktor mhrsden alabilirsin dedi, açılıyor ama o hepsinde de detaylı yapılmıyor diyorOlabilir. Doktor yönlendirmedi mi sizi, hastane işleyişine göre. Acaba direkt hastaneniz hiç detaylı yapmıyor mu?
Şimdi anasayfadan sordum bir üye öyle yazmasına rağmen gitmiş yapmislarOlabilir. Doktor yönlendirmedi mi sizi, hastane işleyişine göre. Acaba direkt hastaneniz hiç detaylı yapmıyor mu?
Teşekkür ederimm. Çarşamba günü randevum gideceğim bende sordum birkaç kişiye öyle yazmasina rağmen bakıyorlarmış siz alabildiniz mi randevuMerhaba hayırlı olsun bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alin. gittiniz mi baktılar size?
Ben alamadım. Bakacağım her günTeşekkür ederimm. Çarşamba günü randevum gideceğim bende sordum birkaç kişiye öyle yazmasina rağmen bakıyorlarmış siz alabildiniz mi randevu
Bana doktorum o bölüme konsültasyon atmıştı istek gibi bsey öyle almaya başlamıştımHanımlar 17 haftalık hamileyim bugün doktorum kontrolde perinatoloji bölümünden detaylı ultrason yaptırmamı istedi ama mhrsden baktığımda bu bölümlerde detaylı ultrason hizmeti verilmemektedir diyor bu kafamı karıştırdı bu durumu yaşayıp sıra alıp muayene olan varmı aranızda
Kaç haftalıksınız şuan inşallah vaktinde bulabilirsinizBen alamadım. Bakacağım her gün
Tam 19 dayım. Şu anda gözüküyo en erken 11 gün sonraya.önceden bilseydim açıklamayı umursamamak gerektiğini alırdım aslında.Kaç haftalıksınız şuan inşallah vaktinde bulabilirsiniz
Bende aynı durumdan kadın doğuma gittim ama bana yeşil alan açtı sadece asla yardımcı olmadı 1 haftada almıştım kadın doğuma randevuyu 2-3 gundurde hep perinatoloji ye bakıyorum ama yok saat 10 da randevular yenileniyor diyorlar bugün saat 10 dan 12 ye kadar aradım çalmadan kapandı hep yani hizmet çok düşük ve özel klinikler aşırı pahalı 8 binden başlıyor daha buna ek bişey istese 20 binden aşağı kurtarmiyorHanımlar 17 haftalık hamileyim bugün doktorum kontrolde perinatoloji bölümünden detaylı ultrason yaptırmamı istedi ama mhrsden baktığımda bu bölümlerde detaylı ultrason hizmeti verilmemektedir diyor bu kafamı karıştırdı bu durumu yaşayıp sıra alıp muayene olan varmı aranızda
Kadın doğum doktorun kod açacak ve o şekilde sıra alacaksın ya da özel kliniğe veya hastaneye gideceksinHanımlar 17 haftalık hamileyim bugün doktorum kontrolde perinatoloji bölümünden detaylı ultrason yaptırmamı istedi ama mhrsden baktığımda bu bölümlerde detaylı ultrason hizmeti verilmemektedir diyor bu kafamı karıştırdı bu durumu yaşayıp sıra alıp muayene olan varmı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?