Perinatoloji ye sıra nasıl alınır

Ben istanbul anadolu yakasındayım perinatoloji olan tüm hastaneler için sorgulattım hepsi için detaylı ultrason hizmeti verilmez diyor

Aaa çok ilginçmiş. Doppler için ayrı randevu açılması lazım. Perinatoloji diye değil sanırım. Doktorunuz perinatoloji mi dedi. Belki dolduğu için çıkmıyordur.

Aaa çok ilginçmiş. Doppler için ayrı randevu açılması lazım. Perinatoloji diye değil sanırım. Doktorunuz perinatoloji mi dedi. Belki dolduğu için çıkmıyordur.
Evet doktorum perinatoloji dedi alanda açtı randevu gözüküyor sadece risk durumum yok detaylı ultrason için alan açtı ama burdaki hastanelerdeki perinatoloji bölümleride detaylı ultrason hizmeti vermiyormuş

Valla bende günlerce uğraştım aynı şekilde detaylı ultrason yapılmamaktadır diyodu heryer sabah 10 da kalkıp ariyodum hergun en sonunda pes ettim özele gittim yani alanlar nasıl aldı hayret ediyorum
Bende kayıt açtırdım devlette o şekilde aradım sürekli MHRSyi alamadım devletteki doktorda söylemişti zaten dene ama alamassin diye o kadar saçma ki illa özele para vermemiz lazım sanırım

Ben şu an mhrs üzerinde randevu görebiliyorum ama sadece riskli gebelere bakar detaylı ultrason yapmaz yazdığı için gittiğimde muayene eder mi bilmiyorum yinede şansımı demeyeceğim

Ben şu an mhrs üzerinde randevu görebiliyorum ama sadece riskli gebelere bakar detaylı ultrason yapmaz yazdığı için gittiğimde muayene eder mi bilmiyorum yinede şansımı demeyeceğim
Evet bende görebiliyordum ama hiçbirisi detaylı ultrason yapmıyor ki görsen de bir işe yaramiyor doktor bana arayıp al demisti aradığımda da benim gördüğüm randevular dışında seçenek sunmadilar hiçbir zaman günlerce uğraştım

Detaylı usg radyoloji de bakıyor ve raporluyor devlette. Sizin radyoloji birimine gidip oradan randevu almanız gerekli detaylı için, kadın doğum doktoru istem yapınca.

Ben öyle yazmasına rağmen randevu aldım valla belki bakarlar diye şansımı denicem artık zaten zor çıkıyor randevular hepsinde de detaylı ultrason bakilmamaktadir yazıyor
Merhaba hayırlı olsun bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alin. gittiniz mi baktılar size?

Detaylı usg radyoloji de bakıyor ve raporluyor devlette. Sizin radyoloji birimine gidip oradan randevu almanız gerekli detaylı için, kadın doğum doktoru istem yapınca.
Kadın doğum doktorum bana alan açtı ama yine de radyolojiden mi alınması gerekiyir acaba? Konu sahibinin dediği gibi detaylı yapılamamaktadir yaziyor

Kadın doğum doktorum bana alan açtı ama yine de radyolojiden mi alınması gerekiyir acaba? Konu sahibinin dediği gibi detaylı yapılamamaktadir yaziyor
Olabilir. Doktor yönlendirmedi mi sizi, hastane işleyişine göre. Acaba direkt hastaneniz hiç detaylı yapmıyor mu?

Bana doktorum o bölüme konsültasyon atmıştı istek gibi bsey öyle almaya başlamıştım

20 haftadan sonra yapılan detaylı ultrason ise antenatal randevu alinmasi gerekli.
Zeynep Kamil hastanesi ozelinde yazıyorum, kadın doğum- perinatoloji - antenatal bölümü olmasi gerekiyor.
Sabah saat 10.00 da açılıyor mhrs ve hemen doluyor randevular. Tavsiyem en erken saate degil görünen en gec saate basmanız olacak ben o şekilde almıştım

Bende aynı durumdan kadın doğuma gittim ama bana yeşil alan açtı sadece asla yardımcı olmadı 1 haftada almıştım kadın doğuma randevuyu 2-3 gundurde hep perinatoloji ye bakıyorum ama yok saat 10 da randevular yenileniyor diyorlar bugün saat 10 dan 12 ye kadar aradım çalmadan kapandı hep yani hizmet çok düşük ve özel klinikler aşırı pahalı 8 binden başlıyor daha buna ek bişey istese 20 binden aşağı kurtarmiyor

Kadın doğum doktorun kod açacak ve o şekilde sıra alacaksın ya da özel kliniğe veya hastaneye gideceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…