• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Perinatoloji

Nasıl ya çocuğunuz sağlığı,sizin erkek doktora muayene olmanızdan daha mı önemsiz.😡😡😡
Pardon ? Ben burda size bu konuda yanlış mıyım doğru muyum diye sormadım size soruma herhangi bir cevabınız yoksa yorumunuz da bulunmasın . İyi günler

Eşiniz bu duruma hoş bakıyorsa.kusura bakmayın kadınlar kulübü 'nun Minnoş kadınlarında hoş bakmiyor
Olabilir herkesin kendi tercihi ben sizi yadırgamıyorsam kimsede beni bu konuda yargılayamaz . Herkesin tercihi düşüncesi anlayışı farklıdır .

Yani lütfen ama lütfen bu kadar üsten konuşup yargılar gibi konuşacağınıza hiç konuşmayıp yazmamanız daha iyi olurdu Emin olun kimse bu konuda neler çektiğimi bilemez üsten bir şekilde detaysız şekilde derdimi anlatıp soru sordum emin olun bir aile büyüğüm olsa ona sorar ederdim burada yazmazdım ben sorduğum soruya cevap istedim siz ardı arkası gelmeyecek şekilde üsten bir şekilde yazmışsınız . Verdiğiniz cevaplar sorduğum sorunun dışında riskli gebelik bölümü ile Perinatoloji aynı kefeye giriyor mu gidebilir miyim yoksa faydası olmaz mı diye sizin getirdiğiniz duruma bak . Herneyse herkes kalbinin ekmeğini yer iyi günler diliyorum
Hanımefendi, yüksek riskli gebelik ile perinatoloji aynı bölüm oluyor bildiğim kadarıyla.

Back
X