Perine masaji

ipek2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
5.031
5.460
198
Merhaba herkese
Doktorum kesisiz doğum için perine masaji tavsiye etti zeytinyagiyla yap dedi. Youtubede güzel video var dedi. Birkac görseler baktim ama tam anlamadim
Aranızda yapan var mı?

Merhaba herkese
Doktorum kesisiz doğum için perine masaji tavsiye etti zeytinyagiyla yap dedi. Youtubede güzel video var dedi. Birkac görseler baktim ama tam anlamadim
Aranızda yapan var mı?
Merak edip yutubdan baktimda hamile bi kadin o gobekle nasi yapabilcek ki o masaji ilgincmiş

Merhaba herkese
Aranızda yapan var mı?
Ben yapmistim ama inanin nasil yapildigini bile hayirlamiyorum, silmis beyin resmen 😂😂😂 kesi ve yirtiksiz dogum yaptim bu arada, sadece cok ufak bir siyrik vardi, onun icin 1 tane dikis atti. Atmasam da olur ama enfeksiyon kapabilir dedi, oyle atti. Yani kesinlikle yapin

Ben yapmistim ama inanin nasil yapildigini bile hayirlamiyorum, silmis beyin resmen 😂😂😂 kesi ve yirtiksiz dogum yaptim bu arada, sadece cok ufak bir siyrik vardi, onun icin 1 tane dikis atti. Atmasam da olur ama enfeksiyon kapabilir dedi, oyle atti. Yani kesinlikle yapin
Peki baş parmakla mi işaret parmağıyla mi yapılıyor onu hatırlıyorum musunuz ? Çünkü farklı farklı gösteriyor da
Ayy ne güzel darısı başıma 😁
Benim ilk doğumunda 3 dizisi var hiç bunu söyleyen olmadi

Peki baş parmakla mi işaret parmağıyla mi yapılıyor onu hatırlıyorum musunuz ? Çünkü farklı farklı gösteriyor da
Ayy ne güzel darısı başıma 😁
Benim ilk doğumunda 3 dizisi var hiç bunu söyleyen olmadi
Bas parman 👍🏻

Çömelik şekilde en rahat yapılıyor. Lavanta yağı da kullanabilirsiniz. Hangi parmağınız rahat erişiyorsa onunla yapın. Evet çok zor oluyor ama inşallah işe yarıyordur 37+2 deyim yeni başladım

Back
X