Perinin zayıflama macerası

kizlar ben de yarinda itibaren siki bir diyete basliyorum insallah etkili olurum🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Supersın bende yarından ıtıbaren sıkı bısekilde baslıyorum sbh aksam muslı oglenlerı salata bol su

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Güzel canım bende akşam yemeğinde bi kase çorba 2 dilim ekmek ve sucuk yedim domates salatalık ve yeşillikte vardı

Çayın yanında da bi gofret ve mısır yedik yağsız şekilde

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sbh kahvaltı ıkı dıiım ekmek peynır zeytın bıtatlı kasıgı bal sekersız cay

Günaydın canım
Aç karnına 2 bardak su ictim
2 dilim bayatlamis tam bugday ekmeğim vardı onu tost yaptm domates salatalık ve yeşillik yedim şekersiz çay

Gunaydın bende bıraz once yesıl kahvemı ıctım bırazda kuruyemis yedım acıkırsam tekrar yesılkahvemi icip musli yıcem

Tarcınlı yesıl cay ıcıcem demleme poset deıl

Yesıl kave ıcıyorum gecekten istah kesıyor oglen sadece ıkı tane ayak ustu sarma yedım mıdem almadı

Akşam 2 dilim pizza ile bi kase çorba ictim
Çay ve suyu çok tüketiyorum ve yürüyüş yapıyorum akşamları 1 saat

Günaydın canım
Uyandım suyumu ictim
Evi süpürdüm ve tteyzeme gidiyorum onunda küçük çocuğu var hasta durmuyor onunla oynuyorum felan kahvaltiyi da orda edeceğim :)

kizlar gunaydin:) sabah uyandigimda 2 kayisi uzerine ilik su iciyorum. sonra ise geliyorum 3 parmak buyuklugunde peynir, domates-salatalik vs. sinirsiz yiyebiliyorum. 2 dilim de tam bugday ya da cavdar ekmegi siz de oyle yapin bence :) sahte pirensesss diyetteyken pizza falan o tarz seylerden uzak duralim lutfen:) kac kilosunuz bilmiyorum ama yiye yiye zaten sistik! lutfen zararli seyler yemeyelim:) ben oyle yapicam cok kararliyim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sbh kahvaltı normal ekmekle oldumalesef peynır zeytın yedım
Oglende kasarlı tavuk yedım 16da nescafe ıctım aksamları yemıycem

Son düzenleme:

65.5 geldim pazartesi sabah ama evden çıkmadan 2 bardak su içmiştim bi de 15 dakka yürüdükten sonra tartıldim

Evde misafir varken zor oluyor canım ya bu hafta vize tatili ben teyzeme gidiyorum teyzem bize geliyor kalabalıkda yiyorum yediğim kadar da yürüyüş yapıyorum

Sabah menemen 2 dilim ekmek peynir zeytin domates salatalık yedim
Akşam da 3 kepçe çorba içtim 2 dilim ekmek
Kahvaltiyi geç yaptığım için öğle yemeği yok

Super tebrık ederım

Kahvaltı cnm ıstemedı sekersız cay ıctım kalkarkalmaz sımdıde sade turk kahvemı ıcıyorum

Bıraz once kahvaltımı yaptım kasar peynırli sandvıs yedum alınan cal.duz 700

Cok oldu oglen yemem aksamda yememeye calıscm

Super tebrık ederım

Kahvaltı cnm ıstemedı sekersız cay ıctım kalkarkalmaz sımdıde sade turk kahvemı ıcıyorum

Kahvaltim geç oldu sabah 8.30 da bi uyandım derse geç kalmistim nasıl ciktim bilemedim yeni kahvalti ettim
2 dilim ekmek domates salatalık yumurta haslamasi ve biber domates kavurmasi yağsız şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…