• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PeriPrensim ''Bulut'um''

Lulutumm ben seninle oynarım sabahlara kadar nefes bile almam:çok üzgünüm:

Uyuma hadi oynayalım lütfen:çok üzgünüm:

Lulutumm ben seninle oynarım sabahlara kadar nefes bile almam:çok üzgünüm:

Uyuma hadi oynayalım lütfen:çok üzgünüm:

Altyazı:
Yaşasıınnnn hemen uyandım bile.. :lepi:
Önce bununla oynayabilir miyiz?
Adı: Yeşilim ve ben en çok bunu seviyorum..

Yeşilimi havaya ve biraz da uzağa fırlattım lulutum yakala ozaman lütfen:sm_cool::asigim:

Altyazı:
Çok uzağa atarak kurtulamazsın ki benden..
O zaman vazgeçtim yeşilimden..
Bununla oynayalım.
Adı : Boru
Oynama Şekli: Bir ucu benim ağzımda olacak, bir ucu da senin elinde.. Hep beraber oluyoruz yani.. yerimseniben

Anam boruyla nasıl oynuyorsun sen öyle ya:roflol: Ya hiç güleceğim yoktu ya:roflol::roflol:

Uzağa atıp senden mi kurtulmaya çalıştım lulut aşkolsun:dilcikar:Yakala getir şeysi yapim dedimdi:utangac::çok üzgünüm:

Bu boru biyerime girmez demi bulutcum oynayalımalkisalkisalkis:roflol:

Anam boruyla nasıl oynuyorsun sen öyle ya:roflol: Ya hiç güleceğim yoktu ya:roflol::roflol:

Uzağa atıp senden mi kurtulmaya çalıştım lulut aşkolsun:dilcikar:Yakala getir şeysi yapim dedimdi:utangac::çok üzgünüm:

:roflol: :roflol:

Vallahi oyuncağın adını yazarken bu aklıma geldi de.. neyse dedim belki çakozlamaz da.. nerdeeee..

gamyoncuiremsu

Sen de beni.. :çok üzgünüm:
Üzülebileceği aklımın ucundan bile geçmezdi..

Ben seni üzmem...:1hug: Garibim belki onların da hassas dönemleri oluyordur zaman zaman.... Her lafa alınıyorlardır... fisfisfis

Luu-luuut, pabucu yarıııım, çık dışa-rıııya oy-naya-lııım delikafadulden

Evet evet oynayalım... Lulut oğluş .... kaydirigubbakcemile2

Notunuzu ilettim kızlar.. luluttan cevap gelirse söylerim.. kaydirigubbakcemile2
Şu anda horluyor da.. :roflol: :roflol:

Uykucu prens... :dilcikar:

lulutumun cevabını iletiyorum efe'm.. yerimseniben

:nazar:

Yerim ben seni ya... Tipe bak zavallım... Uyuyakalmış... Şeniz

Altyazı:
Çok uzağa atarak kurtulamazsın ki benden..
O zaman vazgeçtim yeşilimden..
Bununla oynayalım.
Adı : Boru
Oynama Şekli: Bir ucu benim ağzımda olacak, bir ucu da senin elinde.. Hep beraber oluyoruz yani.. yerimseniben

Bu fotoya bittim.... Hınzır şey oynayacak başka şey bulamadın mı... sırnaşık şey

Puhahahaha :roflol::roflol:

Son düzenleme:
Aaa Bulut gelmiiiş alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile2

lulutumun cevabını iletiyorum efe'm.. yerimseniben

Lulutum işteydim bütün gün, kusuruma bakma , bir de Nev aplanın migrenle ilgili mesajını uygulamaya başladım, o kadar söylenirse bir şey olur işte, kendisine bir mahv'layıver, gözünü seveyim, daha doğrusu burnunu :asigim:

:roflol: :roflol:

Vallahi oyuncağın adını yazarken bu aklıma geldi de.. neyse dedim belki çakozlamaz da.. nerdeeee..

gamyoncuiremsu

:roflol: :roflol: :roflol: Günlük multivatimin alınmıştır kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Ben seni üzmem...:1hug: Garibim belki onların da hassas dönemleri oluyordur zaman zaman.... Her lafa alınıyorlardır... fisfisfis

Bu fotoya bittim.... Hınzır şey oynayacak başka şey bulamadın mı... sırnaşık şey
Dilerim sahibine benzemeye başlamamıştır da.. alınganlığı sadece hassas dönemlerinde kalır.. :roflol:

Lulutum işteydim bütün gün, kusuruma bakma , bir de Nev aplanın migrenle ilgili mesajını uygulamaya başladım, o kadar söylenirse bir şey olur işte, kendisine bir mahv'layıver, gözünü seveyim, daha doğrusu burnunu :asigim:
ahv.. ahv... ahv...
İyi de Püsküüt kızdı.. Bu saatte havlanır mıymış..
Yarın havlasam olabilir mi acaba? ahv..

Dilerim sahibine benzemeye başlamamıştır da.. alınganlığı sadece hassas dönemlerinde kalır.. :roflol:

I]

:roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3

ahv.. ahv... ahv...
İyi de Püsküüt kızdı.. Bu saatte havlanır mıymış..
Yarın havlasam olabilir mi acaba? ahv..

:roflol: Şeniz Olur lulutum olur, aman azar işitme gece gece Şeniz :roflol:

Bulut frisbiyi yakalayabiliyor mu?
Bakın bakalım.. yerimseniben

Heyecandan dilini dışarıda mı bıraksın,
yoksa içerde mi tutsun kararsızlığını
gözden kaçırmamanızı dilerim.. opuyorumnanaktan
[megavideo]K9P3TC5G113fd3ee849b5a0103a98ce434183bf9[/megavideo]

1. Not: Frisbi imalat hatası yüzünden yandan çarklı.. Nereye atarsam atayım sağa çekiyor.. Neden sola değil onu da anlamadım ya neyse.. :roflol:
2. Not: Yukarıdaki videoyu izlemenin "bazı" arkadaşlar için bedeli en geç 12 saat içinde kendi başlıklarına foto eklemektir. Duyuruldu. Stop. şakkıdı

İstenmeyen kazalardan ötürü bu mesaj kendini imha etmiştirzemuszemus

Son düzenleme:
Play tuşuna bastımzemuszemus

Frizbi sağa çekiyor, Bulut'da frizbiyi sana getirirken sağa çekiyor:roflol:(Saniye 00:12 zemuszemus)

Sadece homurdanan, ağlama taklidi yapan, anıran hatun kişisinin gayet normal onda konuşabildiğini görüyoruz:roflol: ( Saniye 00:17-00:22zemuszemus)

Bulut ikinci dönüşte gene direk sana değil önce sağa çeker sonra frizbiyi bırakır:roflol:(Saniye 00:28zemuszemus)

Bulut 3.dönüşte frizbiyi getirir sonrasında ahv ahv sesleri çıkartır neden acaba:1shok:( Saniye 00:50zemuszemus)

Hatun kişi hale anırmamış, ağlamamış, homurdamamış ve normal konuşmakta ancak o da Bulut'un ahv ahv tepkisini anlamamış korkmuştur, biz de bunu izleyerek kameranın 360 derece dönmesi ile anlamışızdır. (Saniye 00:52-01:00zemuszemus)

Ve tam Bulut frizbiriyi son kez yakaladığında tutup getirirken patilerin havada kalması ile video son bulur izleyicide bir hayal kırıklığı bir hayal kırıklığı. Meğer şarj bitmiştir. (Saniye 01:25zemuszemus)

Bu video uzman ajanlar tarafından saniye saniye kritik edilmiştir sengözlerimebaksanab

:nazar::nazar::nazar:

Play tuşuna bastımzemuszemus

Frizbi sağa çekiyor, Bulut'da frizbiyi sana getirirken sağa çekiyor:roflol:(Saniye 00:12 zemuszemus)

Sadece homurdanan, ağlama taklidi yapan, anıran hatun kişisinin gayet normal onda konuşabildiğini görüyoruz:roflol: ( Saniye 00:17-00:22zemuszemus)

Bulut ikinci dönüşte gene direk sana değil önce sağa çeker sonra frizbiyi bırakır:roflol:(Saniye 00:28zemuszemus)

Bulut 3.dönüşte frizbiyi getirir sonrasında ahv ahv sesleri çıkartır neden acaba:1shok:( Saniye 00:50zemuszemus)

Hatun kişi hale anırmamış, ağlamamış, homurdamamış ve normal konuşmakta ancak o da Bulut'un ahv ahv tepkisini anlamamış korkmuştur, biz de bunu izleyerek kameranın 360 derece dönmesi ile anlamışızdır. (Saniye 00:52-01:00zemuszemus)

Ve tam Bulut frizbiriyi son kez yakaladığında tutup getirirken patilerin havada kalması ile video son bulur izleyicide bir hayal kırıklığı bir hayal kırıklığı. Meğer şarj bitmiştir. (Saniye 01:25zemuszemus)

Bu video uzman ajanlar tarafından saniye saniye kritik edilmiştir sengözlerimebaksanab

:nazar::nazar::nazar:

Ajan 00:12 ye cevap: E pes bu kadar mı olur.. Ben lulutun sağa çark eylemini hiç farketmemişim.. Sen söyleyince baktım.. Sahiden de öyle yahu! alkisalkisalkis

Ajan 00:17-00:22 ye cevap: Hatun kişi arada düzgün insan görünümü alarak konuşabiliyor hatta inanmayacaksın ama cümle bile kuruyor.. :tomato:

Ajan 00:28 e cevap: Sen git anacım.. Ajan 00:12 yle pişti oyna.. :roflol:

Ajan 00:50 ye cevap: O sırada arkamızdaki apartmanın merdivenlerinden bi'kız çocuğu iniyomuş.. Kokusunu sevmedi heral.. kaydirigubbakcemile2

Ajan 00:52-01:00 e cevap: Rezil ettim kendimi sorma ajancım.. Öyle aniden havlayınca bulunduğumuz terasa başka bir köpek çıktı sandım.. :1shok:

Ajan 01:25 e cevap: Aynı hayal kırıklığı bende de oldu.. Hatta itiraf edeyim kendime küpür ettim.. Aynı hatayı daha kaç kere yapacağım acaba?:oklava:

Back
X