Yok çalı kafam bence minik Bulut'lar kolay kolay olmayacak..
Düşünüyorum da.. Bulut'umla yaptığımız yüzlerce sözlü/sözsüz iletişimden sonra farkında olmadan buna ben sebep olmuş olabilir miyim acaba?
Haklarında sahip olduğum olumsuz düşüncelerimin şiddetle arttığı; öfkesini bahanelendirmeye pek yatkın (bkz: geceyarısı ağlıyor uyuyamıyorum en iyisi kalkıp 5 aylık oğlumu öldüreyim..vs..vs..vs..vs..), hırslı, saygısız, seviyesiz, radikal eylemlere pek bi'meyilli, kendini geliştirmekten yeni bir şeyler öğrenmekten neredeyse imtina eden "insan" ırkının devamında kendi adıma pay sahibi olmamak için almış olduğum "asla çocuk doğurmamak" kararımı çaktırmadan empoze etmiş olabilir miyim Bulut'uma..? yerimseniben
:1shok: ama ama ama bulutcuğa bir an önce açıklamak, farkın altını çizmek lazım. hayır tamam ben de püsküütünle aynı fikirdeyim. zamanında doğmuş, büyümüş de insanı insan olmaktan utandıranlarla dolan bu dünyaya daha fazla üretimin anlamı yok.
ama ama ama bulutcummm, sizin familyada sayının çoğalması lazım ki, bu insan bedenindekilere biraz canlı olmanın ne demek olduğunu öğretsinler. olmaz ki, şey bak kafan karışmış olabilir anlıyorum, sen-ben ayrımı olmamalı hepimiz canlıyız, bu dünyaya gelip gidiyoruz, ama şöyle anlaşalım, bizim silüetimize sahiplerden gerek yok, tu kaka :1no2: ama gölgesi sana benzeyenlere çok ihtiyaç var a.s anlaştık mı? delikafadulden
Saksı değil ki bu nevkuşum.. Al, suyunu ver, şarkılar, türküler fısılda kulağına, arada okşayıver usulca.. Güneşi göster arada.. ısısına bak.. toprağına bak.. Öylece duruversin, senin ona yarattığın dünyanın bir köşesinde..
Çocuk bu.. Topluma (!) karışınca iş işten geçiyor zaten.. E bebek halleri de pek bi'güzel diyip, böyle bir utanca sahip olmak içimden hiç gelmedi.. gelemedi..
Çaktırmadan bana övgüler yağdırmışsın yine.. Hatırlar bi'ara yiyecem seni.. Şeniz
benim bir zamanlar, çok gençken yaşım, dünyadaki çirkin kalplerden bu kadar haberim olmamışken, yani milattan önce... öyle bir düşüncem olmuştu. ama çok şükür kendimi çabuk toparladım :1shok: yok, yok benim de içimden gelmiyor ve gelmeyecek. allah'a şükür ek sebeplerle de eklendi buna zamanla.
sevgilimle 3 yıl önce bu konuyu konuştuk, anlaştık. anlaşırken bir kez daha şaşırdık. bu konuda da birbirini bulmuş 2 tiptik. ama kedimiz olsun istiyoruz

. eğer evimiz müsait olursa köpeğimizin olmasını da diliyor. büyük evim olursa, bakımını yapacak maddi gücüm de, ben de çok isterim ama her zamanki gibi karamsarım.
tabii bizim bu planımızı arada ağzımdan kaçırdığımda, etrafta garip gözlerle bana bakanları saymıyorum, dikkate almıyorum kaydirigubbakcemile3 aynen böyle oluyorlar :1shok: :1shok: