Ohooo sizin gibi gerçekten adam gibi hayvanseverler topluma insan yetiştirmezse bu insanlık soyu aynı şekil bozulmaya devam edecek:1no2:
Yada biz tüm hayvanları toplayıp ıssız bir yere göç ederek kurtulacaz
Ayrıca bana bakmayın ben evlenmicem ha benden tık yok olmaz beklemeyin dedim nan bakmayınbenneyaptımki:roflol:
nevbaharcım, tek tek başarılı olunamıyor maalesef :1no2: hiç ben çocuğumu şöyle yetiştiririm.. diye bencilleşemedim. çünkü her ne kadar sürüden ayrı kalmak hoşuma gitse de, günlük hayatta sinirlerimin zıplamasına delikafadulden zıp zıp dolanmama bu farklar yol açmıyor mu? neyse ...
yaşadığım şehri ancak senin bahsettiğin gibi bir cennete değişirim delikafadulden bana uyar yani :jeyyar:
Bulut'um biraz hasta bugün yorguncum.. hava değişimlerine karşı hassas biraz.. hemen barsaklar tepki veriyor.. başında nöbetteyim, bugün böyle geçecek.. Aniden ihtiyacı oluyor, paldır küldür dışarı çıkıyoruz.. Zor yetişiyoruz müsait alanlara..
İlacını aldı, kıvrıldı her zamanki kanepesine.. Ben de üstünü örttüm.. Çok halsiz PeriPrensim..
Kendine gelince, bu söylediklerini ona aktarıcam.. Bakalım ne diyecek?
Diğer konuya gelince.. Ben, nasıl olsa benim gibi düşünen birini bulamam o nedenle evlilik konusunu da kapatıyorum demiştim ki... inanması zor ama üremeye aklını takmamış bir karşı cinsle karşılaşıverdim..
Etrafta söylediğin gibi bakanlar çok.. Hep de olacak hazır ol..
Ama bu tip olaylarda aklımdan hep geçirdiğim bir söz vardır.. O da şu:
"Ne zaman insanlar benimle aynı fikirde olsa, hatalı olduğumu düşünürüm." / Oscar Wilde
Dilerim sizin de planlarınız, gönlünüzdeki gibi gerçekleşir.. ve dilerim kallisimin evi gibi olur.. hem kedili hem köpekli.. Bayılıyorum Spike ve Yırtığın bir arada olduğu karelere.. Sonra senden de bekleriz bol bol fotoğraf artık.. :asigim:
Ne zaman gidiyoruz? :lepi:
geçmiş olsun bulutçuğa Şeniz kıyamam ben ona :teselli: insanın içi gidiyor öyle durumlarda... sen şimdi kedilerden uzak durursun ama püsküütcüm, yıllar önceki dostumuz, miniğimiz, pisimiz böyle birazcık da pisboğazı sayesinde sık sık cırt cırt olurdu kaydirigubbakcemile3 allah'ım ne nazlanmalar, ağır hareket eşliğinde göz süzmeler, yatağına yatıp, hasta hasta bize duygusallıklar... bizimki tabii minik olduğundan kendi seçtiği bir tişörtü örtü yapardık üstüne, üstünü örtmeden yatmazdı, otururdu haspam Şeniz
tabii iyileştikten sonra da numaralara devam ederdi velet, bir bakıyoruz hasta yatıyo, odada kimse kalmayınca zıp zıp ortalıkta dört dönüyor, kapı sesi duyunca yatakta yerini alıp aynı poza geçiyordu velet yaa :roflol:
kaydirigubbakcemile5 evet "ne kadar çok kişi benimle aynı fikirde olsa, o kadar yanıldığımı düşünürüm!" a.s bir de "yanlış anlaşılmamaktan korkarım"diye bir söz vardı, yine onundu diye hatırlıyorum ama karıştırıyor olabilirim.
güzel dileklerin için çook teşekkür ederim. ya öyle garip ki evde durumlar. biz 3,5 yıldır beraberiz. evlilik için hiiiç acelemiz yok.ancak şöyle bir konu var, benim her geçen gün bir hayvanla aynı evi paylaşma isteğim artıyor. hele bu topiclerde dolandıkça. annem de evlen, al kedini diyor :1closedeyes: olaya bakar mısınız, millet farklı özgürlüklere ya da şeylere kavuşmak için hani evlenir , annemin anladığı nokta başka türlü bir daha evlenmem diye bunu resmen anayasa ilan etti evde. hoş evde gerçekten tuvalet için bir yer ayarlayamamıştık geçen yıl iyice düşünmüştüm yine de..senağlama