hihoyyyt Dün akşam başlayıp ancak gece 12 ye doğruydu sanırım bitirebildiğim video hakkındaki dilerim bu sefer yazabileceğim. :Saruboceq: Akıllılık ederek, bugün videoyu tıklamıyorum. Sorunun benim son kullanma tarihi geçmiş pc'ciğimden (aha pisicim gibi olduopuyorumnanaktan) kaynaklandığını düşünüyorum. İlk 4-5 denememde
Püsküütümün patisini göremediğimden(diğer mesajlarda vardı ya) tutukluk yaparken bazı karelerin atlandığını düşündüm inatla tekrar tekrar kafamçokkarıştı
Allah'ım o nasıl bi' incelik, kibarlıktır opuyorumnanaktan Yahu, adam adam değil, minik bi' oğlan resmen

Bu arada sadece bana öyle geldi sanırım: Videonun ilk saniyelerinde (ilk izleyişimde) "aaa lulutumun küçüklük videosunu koymuş Püsküütüm" demiştim ki sonra ayağa kalkınca, birden büyüyüverdi bizim yakışıklı :1shok:
O balonun minnacık yerinden nasıl da özenle tutuyor,
nasıl hassas davranıyor, off yaa cokacimcoook yeme de yanında yat adamı Şeniz İnsanlara bu inceliği öğretmek imkansız :1no2: Küçük çocukları düşünün, kaçına incitmemeyi kolay kolay öğretebiliyoruz :1no2:
Şimdi kaçınca saniye olduğunu hatırlayamıyorum ama sanki 50. miydi(dün yorum yazarken kullanacağım diye aklımda tutmak istemiştim ama pc yine kapanınca yazamadım :çok üzgünüm:)
Bulutum kameraya yaklaşıp Küçük Emrah bakışları atmış ve benim aklıma göz kalemleriyle yaratılmış şaheser fotolar gelmişti:roflol:
Ayrıca bizleri havaya hoplattığından dolayı,
bu defa müzik koymayı uygun gören Püsküüt'ümüze düşünceliliği için teşekkürü borç bilir buyrunnnnnnnnn ama yine de bizi o seslerden (anırmda demedim, dikkatinize sengözlerimebaksanab) mahrup bırakmamasını dilerim:Saruboceq:
Şarkıyı bi' türlü çözememiştim ki, o anda da Nev'im yetişti imdadıma Şeniz :roflol:
Neydi alallalalelelelellelele leylaaaa... :roflol: