Merhaba ben Sümeyye sevgilimle yaklaşık bu mayısın 22snde 3 sene olucak. Tabi ilişkimiz bitmez sayılmışsa. İlişkimizde kıskançlık güven sorun var sürekli kıskançlıktan kavga ediyoruz genellikle onun kıskançlığı aşırı derecede kıskanıyo beni düşünün ben o istemio diye alt kattaki abime gitmiyorum. ama söz konusu onun ailesiyse sormadan gider kendisi herneyse bu konularıda aştık. geçenlerde 15 şubatta kavga ettik ben lise son öğrecisiyim meslek lisesinde. inşaat m. yanında stajer olrak çalışıyorum. ordaki bir arkadaş benim telefonumu istedi hani acil işi olmasa vermem çünkü sevgilim kimseye mesaj atmamı istemio ondan hariç kimseye ve telefonumu gizli kullanıyorum ailemden habersiz çnkü önceden öğrenmişlerdi ve 2mz kararlaştrıp ayrı telefn aldı bana. hernyse bende tam ona msj atıodum cevp yaz bölümüne girdim tamam dedim al kız mesajı yazmış tm yollıycktı telefonum ara sıra donuo yollarken bir daha basmış onun numarasına göndermiş bnmkide dalgınlık işte cevp yaz bölümüne girip ona vermişim sende git yanlışıkla ona gönder bana ilk attığı msj bitti oldu açıklama yaptım hatta kızla konuşturcaktm açmadı telefonlarmı. bana yürü gt yalancısın telefonu gzli kullanıorum diosun başkalarıyla konuşuyosun falan filan ded,. telefonu kapattı gtmiş diğer hattını açmış ben ona kırmasını söylemiştim oysaki o hattı. o açtığı hatta msj attım peki dedim unutucksan bende bu hattı kırıyorum. kıramadım tabiki onu okadr çk seviyorumki bn onun için neler yaptm cuma oldu dayanamadm açtım.o açma dediğim hattı kapatmş diğerini açmış mtlu oldum aradım açmadı msj attm ltfen dedim benim suçum yok nasıl unutucksın bni dedim. bana dedi sümeyye diye tanıdığım yok anladınmı yok dedi. birsürü saydım bu sefer gerçektnde sinirlenip kırdım hattı. biliyorum unutamıycak sırf peşinden koşturmak için yapıyo yeter artık ya gururumu ayaklar altına aldığım ben onu sevmektn başka naptım ya.s kaç hafta oldu daha aramadı okulumada glmedi eskiden olsa gelirdi ama şimdi yok. perişan durumdayım lütfen yardım edin bana
amann sorun değil canm vakit geçmiyo işte en basitinden düşünmemek için uğraş.. işte o kavgadan sonra ben indim dedi bende cevap vermedim bugun 4.gün ne ses var ne seda.. bizim nedenimiz de onun işle ilgili sıkıntıları var girmem gereken sınavlarım var stress,yorgunluk ee halyle gergin oluyoruz birbirimize sataşıyoruz sürekli kavga.. birde hani garantilenmişlik hisside eklenince ooo.. şimdi napıyo ne ediyoo bilmiyorum bugun akşam binecek ben o akşamı nasıl geçirecem.. ama tutacam kendimi vaalla kararlıyımm hemdeee ç.oookkk:)
evet sevmek sonuçta bize anlamsız şeyler yaptırıyor ama birde şu yanında düşünmek lazım
alt kattaki abine göndermeyen biri yarın evlendiğinde de aynı şeyleri yapıcak
tabiki karşılıklı saygı seviyesinde birbirinize gerekli kısıtlamalar yapabiliriniz
ama ancak bu sevmediğiniz bir arkadaş ya da aile dışından insanlar olabilir
ayrıca kışkançlık yapmak şok doğal bende kıskanırım çok
ama sonuçta dozunu ayarlayamıyoruz ne yazıkki
güven olmadığı sürece ilişkide zaten nereye kadar yürütülür
ama benimde tavsiyem
sen arama ki bunu yapmak gerçekten zordur
telefona bakıp durursun ne zaman arıycak die sanise sayarsın saatler asla geçmez
uyuyamazsın uyku tutmaz kalbin daralır
ama dediğim gibi arama kısıtlamalarına sende kısıtlama ile karşılık ver bakalım o senin kısıtlamalarına ne dicek
evet erkekler dediklerini yaptırdıklarında mutlu olurlar
ama biz bayanlar bizden istediklerinin sonunu tahayyül etmek zorundayız unutmayalım
biliyorum çok yüz verdim kendisine. onun bana yaptıklarını ben ona yaptığımda sen kızsın ben erkek oldu ya çok pişmanım onun eline verdiğim için hayatımı değiştirmeye çalıştığımda benden dahamı önemli yapıcağınj şeyler demeye başladı çok karmaşık işin içinden bir türlü çıkamıyorum
dilem49 sen msj atana kadar kimse atmıycak diye düşündüm ilk üyeliğim ve ilk konum ve ilk cevabı veren sensin sağol kardeşim:) halimden anladıntabi diğer arkadaşlarada teşekkürler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?