Perişan durumdayım...

sndz94

İkinci Lopez.
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
943
2
46
İstanbul
........................................................................................

Son düzenleme:
şuan aynı durumdayız arkadaşım.. 2.5 yıldır birlikteyiz ve bu süreçte en fazla 2 saat küs kalmışızdır..geçen perşembe çk büyük bir kavga ettik ve bitirdim ona onsuzda yaşayabileceğimi kanıtlamak için.. çok zor tutuyorum kendimi aramamak için ama olması gereken bu..sen açıklamanı yapmışsın inanıp inananmaması onun elinde boşver sende tut kendini arama ondan bekle.. zaten seviyorsa napar ne eder döner gelir sana.. biz yalvardıkça kendilerini birşey sanıyolar..

sorma kardeşim ya herkeze dert yanmaktan bıktım artık kimse dinlemio yok artık seni sevmiyo bahanlere uyduruyo gibisinden öyle değil biliyorum ama off inan napıcağımı şaşırdım

Son düzenleme:
bu erkekklerrr varyaa erkekleerr ahh erkekklerrr... üzüllmee ya boşver inan değmez yani sevmediğinden değildir bence çünkü hiçbir erkek sevmezse 3 yıl birlikte kalmaz katlanmaz.. işte seni garantilemiş olmanın rahatlığıyla aklı sıra seni cezalandırıyor.. dediğim gibi bu cezalandırması ters tepsin sende alışmaya bak hiç arama hatta ararsa sen bu sefer trip yap nazlan seni kaybetme korkusunu yaşasın bu sefer :) şahsen ben öyle yapıorum deli gibide merak ediyormmm ama :)

:) demek kolay ama bende kıskanç olduğum için deli gibi merak ediyorum nerde napıo gibisinden nyse inşallah dönerler nediyelim:)

dönerler dönerler ama merak et hatta meraktan öl ama kesinlikleee arama sorma bak.. kavga ettiğimiz gün istanbula gidecekti benim ki bende okadar paniğim ki telefonu kapalı olsun hemen aklıma kötü şeyler gelir neyse bu inmiş aradı açmadım üstüne mesaj attı.. indim merak etme diye aradım dedi bende cevap vermedim hiç umurssamaz tavırlardayım ama iilk güne göre şimdi daha iyiyim :)

sizinki yine ayrılık değil naptığını en azından söylüo benimki öyle değilki bu aralara okadar yüz verdimki artık peşinden koşturmaya başladı 3 senedir beraberiz ama şu son 1 senede çok bağlandım dediğin gibi garantilediği için peşinden koşturuyo bu arada siz niye kavga etmiştiniz. kusura bakma senide esir aldım:)

bu aralar 2,5-3 yıllık ilişkilere nazar değme sezonu galiba aynı durumdayım bende 1 hafta oldu bugün ne ses var ne soluk..kapı orda dedi ve bitti yani çok basitmiş gibi! kavgamız çok kötüydü tabi orası ayrı..dediğiniz gibi meraktan ölseniz bile aramayın siz ararsanız bu sefer derki bak hatalı kendi işte arıyor beni dur biraz daha süründürüyüm der nie der? çünkü bu erkek! yani beyni hep geç algılıyor,hep bi bahane üretiyor..ararsa bol naz yapabilmen,burnundan getirebilmen dileğiyle:)

amann sorun değil canm vakit geçmiyo işte en basitinden düşünmemek için uğraş.. işte o kavgadan sonra ben indim dedi bende cevap vermedim bugun 4.gün ne ses var ne seda.. bizim nedenimiz de onun işle ilgili sıkıntıları var girmem gereken sınavlarım var stress,yorgunluk ee halyle gergin oluyoruz birbirimize sataşıyoruz sürekli kavga.. birde hani garantilenmişlik hisside eklenince ooo.. şimdi napıyo ne ediyoo bilmiyorum bugun akşam binecek ben o akşamı nasıl geçirecem.. ama tutacam kendimi vaalla kararlıyımm hemdeee ç.oookkk:)

dönermi bilmiyorum o hattı kırmasaydım ben çoktan mesaj atmıştım. tam onun istemediği bişey yaptım ama bitti ne demek ya bu kadar kolaysa niye benden 3 senemi çaldın be adam köpek gibi gelicek uzun veya kısa zamanda. ama benim gibi aptalınıda bulurmu bilmiyorum her dediğine evet tamam olur. yok ya bunlara hayat yönetmenliği verirsen ilerde oyunculuğunu beğenmiyolar

evet sevmek sonuçta bize anlamsız şeyler yaptırıyor ama birde şu yanında düşünmek lazım
alt kattaki abine göndermeyen biri yarın evlendiğinde de aynı şeyleri yapıcak
tabiki karşılıklı saygı seviyesinde birbirinize gerekli kısıtlamalar yapabiliriniz
ama ancak bu sevmediğiniz bir arkadaş ya da aile dışından insanlar olabilir
ayrıca kışkançlık yapmak şok doğal bende kıskanırım çok
ama sonuçta dozunu ayarlayamıyoruz ne yazıkki
güven olmadığı sürece ilişkide zaten nereye kadar yürütülür
ama benimde tavsiyem
sen arama ki bunu yapmak gerçekten zordur
telefona bakıp durursun ne zaman arıycak die sanise sayarsın saatler asla geçmez
uyuyamazsın uyku tutmaz kalbin daralır
ama dediğim gibi arama kısıtlamalarına sende kısıtlama ile karşılık ver bakalım o senin kısıtlamalarına ne dicek
evet erkekler dediklerini yaptırdıklarında mutlu olurlar
ama biz bayanlar bizden istediklerinin sonunu tahayyül etmek zorundayız unutmayalım

Tutalım ya bu erkeklerin hiç birine güven olmuyo eskiden köpek gibi gelirdi hatalı olsam bile şimdi hiç umrundamıyım acaba

biliyorum çok yüz verdim kendisine. onun bana yaptıklarını ben ona yaptığımda sen kızsın ben erkek oldu ya çok pişmanım onun eline verdiğim için hayatımı değiştirmeye çalıştığımda benden dahamı önemli yapıcağınj şeyler demeye başladı çok karmaşık işin içinden bir türlü çıkamıyorum

biz üzülmeyeceğiz artık onların vaktiii. üzgün işaretini yapma arkadaş bak böyle yapacaksın zor ama yap :))) ERKEKLER İÇİN DEĞMEZZZZZ HAYATTA DEĞMEZZZZ..

:):):):) paylaşmak güzel bişey içimi birazda olsun döktüm sağolun kızlar çok destek oldunuz bana:)

dilem49 sen msj atana kadar kimse atmıycak diye düşündüm ilk üyeliğim ve ilk konum ve ilk cevabı veren sensin sağol kardeşim:) halimden anladın tabi diğer arkadaşlarada teşekkürler:)

Son düzenleme:

emin ol bir şeyleri değiştirmek için hiç geç deil ki daha çok gençsin
ona sana bu sorması üzerine
"hayatımda yaşadığım hersey seninle anlamlı ama sonucta bende yaşamak istediklerimi seninle kısıtlanmadan ve korkmadan yaşamak isterim"
demen yeterli olur belki
yetmezse bile bence kendi hayatın ve en önemlisi kendin için asla mücadeleni bırakma
kimse bir önceki yaşına geri dönmüyor ve zaman akıp gidiyor
yaşamadıklarımız ve yaşayamadıklarımız uhde kalıyor ne yazıkki
o zaman daha çok mutsuz olabilirsin ve pişmanlık duyabilirsin

dilem49 sen msj atana kadar kimse atmıycak diye düşündüm ilk üyeliğim ve ilk konum ve ilk cevabı veren sensin sağol kardeşim:) halimden anladın tabi diğer arkadaşlarada teşekkürler:)

rica ederimmmm canm benmm dertleşmek istersen bir mesaj kadar yakınım :)) dediğim gibi bak sakınn sakınnnnn süründür sen onu garantile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…