Perişan durumdayım...

Seninle hikayelerimizi çok benzettim bende lise sondayım ve mayısın 23 ünde 4 sene olacak beni aldattı ve affettim onu çünkü her şeyden çok seviyorum ailem öğrendi gizli saklı telefon kullandım ve onuda yakalattım sonra ailemle aramı düzeltti beni bir daha aldatmayacağına inanıyorum çünkü bir zorunluluktan yaptı bunu uzun hikaye işte ve benim sevgilimde acayip kıskanç sms farklarımızdan kavga ediyoruz kaç kere ayrılık aşamasına geldik ayrıldık telefonlar kapandı aramayacağım konuşmayacağız filan dedim ve her ayrılığımızda ya ben aradım ya o kopamadık birbirimizden artık birbirimiz için bir alışkanlık olduk neredeyse konuşmadan yapamıyoruz onun ailesinden herkes biliyor benim ailemden de bir kaç kişi neysee demek istediğim şu eğer seviyorsa dayanamaz bir yerlerden mutlaka ulaşır sana o yapmasa sen ara ulaş bul konuş seviyorum de anlat tekrardan 3 yıllık bir ilişkiyi bu kadar kolay bitiremeyeceğini anlat kötü günleriniz kadar güzel günlerinizin olduğunu onsuz yapamayacağını söyle

canım benim desteğin için sağol biz barıştık tekrardan alaha şükür dayanamayıp geldi yaklaşık 2 hafta olck barışalı. ve seni ayrıldığınızdamı yoksa ayrılmadanmı aldattı. ama biliyorum seviyosan istediğni yapsada gönül dinlemez afeder biliyorum öyle bir hataya tekrardan düşmez bence. bizde senin tartıştığın konulardan çok tartıştk. ama bir ilişkide de güven ve saygı çok önemli bazen onları yıkıp geçiyoruz nediyelim Allah yardımcımız olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…