Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin bebeğinizin tanısı neBeneginiz nasıl acaba
Tanı yok vucudu sert fizyoterapi alıyoruz ilerleyen dönemdd sp olabilir deidlerSizin bebeğinizin tanısı ne
Mr çekilmedi miTanı yok vucudu sert fizyoterapi alıyoruz ilerleyen dönemdd sp olabilir deidler
Çekildi pvl mr ama suan tanı koymak için erken cocugun gelişimine bakılacak hemuz kucuk denildi düzeltilmiş 5 bucuk aylık henuz dönme ve saga sola yuvarlanma yok . Göz takibi nesneleri tutma var ama vucudu genel olarak sert geliyor bana isteöediği bir sey olunca vucudunu kasıyorMr çekilmedi mi
Bizim de bir kez çekildi ikincisi bir yaşında çekilecekÇekildi pvl mr ama suan tanı koymak için erken cocugun gelişimine bakılacak hemuz kucuk denildi düzeltilmiş 5 bucuk aylık henuz dönme ve saga sola yuvarlanma yok . Göz takibi nesneleri tutma var ama vucudu genel olarak sert geliyor bana isteöediği bir sey olunca vucudunu kasıyor
Sizin ne cıkmıstı mr da ve gelişimi nasol ilerliyor acabaBizim de bir kez çekildi ikincisi bir yaşında çekilecek
Pvl dendi. Yoğun bakım sürecinden beri fizik tedavi hareketlerini uyguluyorum yani fizyoterapist hareketleri göstermişti bana bu şekilde devam ediyorum ben de. Fizik tedavi doktorlarına da götürdüm birkaç farklı hastaneye onlarda egzersizlere devam etmem gerektiğini söylediler.Sizin ne cıkmıstı mr da ve gelişimi nasol ilerliyor acaba
Sertlik mi yumusaklıkmı var bir sorun varmı kaç aylık ve neler yapabiliyorPvl dendi. Yoğun bakım sürecinden beri fizik tedavi hareketlerini uyguluyorum yani fizyoterapist hareketleri göstermişti bana bu şekilde devam ediyorum ben de. Fizik tedavi doktorlarına da götürdüm birkaç farklı hastaneye onlarda egzersizlere devam etmem gerektiğini söylediler.
Bu süreç cok zor cok tedirginiö ben her gun her gun düşünmekten kafayı yedim psikolojim bozuk hep onu gözlemleyip her hareöetinden bir sey cıkarıyorum cok yorucu insallah guzel seyler olur ve hasar kalmaz cok dua ediyorumPvl dendi. Yoğun bakım sürecinden beri fizik tedavi hareketlerini uyguluyorum yani fizyoterapist hareketleri göstermişti bana bu şekilde devam ediyorum ben de. Fizik tedavi doktorlarına da götürdüm birkaç farklı hastaneye onlarda egzersizlere devam etmem gerektiğini söylediler.
Bir anne için cok zor bie süreç allah düşmanıma vermesinPvl dendi. Yoğun bakım sürecinden beri fizik tedavi hareketlerini uyguluyorum yani fizyoterapist hareketleri göstermişti bana bu şekilde devam ediyorum ben de. Fizik tedavi doktorlarına da götürdüm birkaç farklı hastaneye onlarda egzersizlere devam etmem gerektiğini söylediler.
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Süreç çok yıpratıyor aşırı duygusallaşıyor insan. Bizim Pvl dışında farklı hastalıklar da var ameliyatta oldu. Genetik hastalıklarımız var halen de genetik üzerine araştırmalar yapılıyor. tedavi süreçlerimiz devam ediyor.Bu süreç cok zor cok tedirginiö ben her gun her gun düşünmekten kafayı yedim psikolojim bozuk hep onu gözlemleyip her hareöetinden bir sey cıkarıyorum cok yorucu insallah guzel seyler olur ve hasar kalmaz cok dua ediyorum
Merhabalar durumu nasıl acaba cocuunuzun2 temmuz 2009 da 31 haftalı bebek dünyaya getirdim... şu an 11 aylık oldu ama hala dönemiyor, elleri hala yumruk, sürekli kasılmaları var, ayaklarının üzerine hiç basamıyor, yemek yiyemiyor sadece mama ile besleniyor ama en önemlisi göremiyor.....
dün PERİVENTRİKÜLER LÖKOMALAZİ teşhisi kondu acaba aranızda bu hastalığı bilen var mı? tadavi süreci nasıl gelişti... şu an nasıl düzelme imkanı var mı acaba bana bilgi verebilir misiniz..dr um fizik tedavi göreceğini bu hastalığın herhangi bir tedavisi olmadığını söyledi... ama kesin bişey söyleyemeceğini belki iyileşir belki iyileşmez dedi...![]()
6 yaşına kadar takip edilecekmiş....
bilen varsa lütfen anlatabilir mi![]()