perma deyince aklıma direkt bonus geliyor. su dalgası yaptırabilirsin.
açılın ben üç kere perma yaptırdım. inanır mısınız her birinde de pişman oldum. pişman olduysan niye yaptırdın diyeceksiniz, tamamen aptallık. bir de ben saçlarımın kıvırcık olması için çok uğraşıyordum üniversitede de uğraşmamak için yaptırdım ve saçlarım her birinde de inanılmaz yıprandı garip, saçma bir şekli oldu sadece uçları kıvırcıktı. benim önerim saçlarınızı yıkayın ve sonrasında kremlendirip vigoyla şekil verin.
Bir kere yaptrdim bir daha asla hem cok yiprandi saclarim hemde benmde hacimsiz oldugu icin berbat bir goruntu cikti ortaya
Mat ve sonuk durdu sundu saclarim toparlayana kadar uzun zaman gectiberbat bir görüntü derken, nasıl mesela?
benim saçlarım neredeyse belimdeydi o sıralar çok kısalmadı ama dediğim gibi sadece uçları kıvırcıktı ve o da benim kremlemem, uğraşmam sayesinde, belki çok iyi yapan yerler vardır, bilmiyorum ama ben bir daha yaptırmam.saçlarımda şu an boya dahi yok, yine de sanki zibilyon işlemden geçmiş gibi görünüyor. yaptırmakla bir şey kaybetmeyeceğim yani. bonus olmadı sizde öyle mi? peki ne kadar kısalıyor saç?
Perma bakımı zor ve çok yıpratıcı bir işlem zaten yıpranmış saçların elinde kalmasın sonra bu arada perma zamanla açılıyor ama berbat şekilsiz bir saç oluyorperma zamanla açılıyormuş zaten, su dalgasının ise çok çabuk bozulduğunu söyledi kuaförüm.
benim de saçlarım kıvırcık ve kuruyor, siz nasıl nemlendiriyorsunuz?Kıvırcık saçlıyım ve sırf görüntüye aldanmayın diyorum. 3a tipi kıvırcık deniyor benimkilere, bonus kıvamında sayılmaz ama bakımı zor. Bir kere sürekli kurur, düz saçtan daha fazla nem ister. Ancak ıslakken hatta mümkünse kremliyken taranır. Ve de asla yıka çık yapamazsın. Kabarır, yoluk durur. Mutlaka bir şey sürmen gerekir, sürersen de ertesi güne yıkaman lazım çünkü sürdüğün ürün ertesi güne yapıştırır saçı. Nemle hiç barışamazsın, evde saçı yaparsın, dışarıda yağmur mu var heh tamam bittiBir de uzadığı da belli olmaz
Şimdi siz perma diyorsunuz bir de, bizzat annem yaptırmış gençliğinde, avuç avuç döküldü demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?