Permalip dudak implantı yaptıran var mı?

Volupte

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
120
2
116
Bursa
Kızlar Amerikan menşeiili SURGİSİL diye bir firma dudak ve yüz implantları üretmeye başlamış. Zaten forumda da başka bir başlık açılmış .Çok yeni bir yöntem herhalde. Web sitesine baktım kongrelerde daha yeni yeni tanıtılıyor fakat FDA onaylı. Bu implantlar göğüs silikonları gibi başarılı olursa bu dolgu çekisinden kökten kurtuluruz inşallah. Sanırım bir tane doktor türkiyede yapmaya başlamış.

ben ankara da yapanı buldum paramı ayarlıyım soluğu onun yanında alıcam:46::46:

kalıcı dolgu dediklerinden değilmi?

arkadaşım yaptırdı, İstanbulda Prof.Aylin Bilgin Karabulut yapıyor, harika oldu, en kısa zamanda ben de yaptırıcam..Ağrısı, şişmesi filan da olmadı,çok memnun.

Ben de yapan yer buldum ama 6000 tl istiyorlar...Üst 3500 alt üst 6000 tl...Az bir para değil tamam kalıcı ama daha uygun yapan yer var mı bunu bilmiyorum.

fiyatlar dudak uçuklatıcı gibi duruyor alt tarafı silikon takıyorlar , tamam sizin dudağınıza göre ölçü alınıyor ayarlanıyor falanda , bi burun ameliyatı daha zor ve çok daha uygun. Bu ameliyatı uygun fiyatlı yapan doktorlar olmalı , daha çok yeni bir sistem diye , insanları sömürüyor bence doktorlarımız yazık ki :( antalyada alt üst 3.000 tl bi doktor var diye okudum .Hadi Nural bey bi araştırmak lazım kızlar ..:46:

Back
X