Perşembe günü mahkemem var kızlaar!

papatyadanhayaller

Kadın küfretmez;Sen bilirsin der,peki der,iyi der.
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
220
338
Hepinize iyi haftasonları kızlarr...
Durumumu aylar öncesinden anlatmıştım. Boşanma davamı ekimde açmıştım zaten ilk mahkemem de perşembe günü gerçekleşecek nasipse.
Mahkemeye gitmeyi istiyorum. Babamda yanımda olacak.
Neden gidiyorum?
Çünkü; Hakimin karşısında olmak onun söylecekelerini ilk ağızdan duymak istiyorum. Davayı açan benim, davamı sahiplendiğim için orda bulunmak hiçbir şeyden kaçmadığımı göstermek için gitmek istiyorum.
Sizce mahkemede nasıl durmalıyım neler olabilir kaç dk sürer tahmininizce nasıl giyinmeliyim. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız ?

Hakkinda hayirlisi olsun canim insallah. Bi fikrim yok mahkeme adabiyla ilgili ama sadece umarim hayirlisiyla atlatirsin ve o pislik adam da oder bunun vebalini..

Ilk once hakkinda hayirlisi olsun canim giyim nahkemede onemli diye duydum kumas tarzi giyin biraz makyaj yap ama az
Amiiinnn amiinn...
Siyah dar paça pantolon üzerine şifon pudra rengi bluz siyah topuklu ayakkabı saçlarımıda düzleştirip hafif makyaj yapayımm diyorum

Hakkinda hayirlisi olsun canim insallah. Bi fikrim yok mahkeme adabiyla ilgili ama sadece umarim hayirlisiyla atlatirsin ve o pislik adam da oder bunun vebalini..
Inşallah inşallah @Bilgece mm hayırlısı ile..

Abartıdan uzak ama şık giyin ve kesinlikle hafif bir makyaj, kendinden emin bir duruş sergile :KK66: Hakkında hayırlısı olsun canım
Teşekkür ederimm kızlarr inşallah bakalım sonucu muhakkak paylaşacağım sizlerle.

Allah hakkinizda hayirlisini versin insan ister istemez geriliyorsunuz sonrasımi gözünü onunden gecip gidiyor yaşanmışlıklar sevinçler üzüntüler acılar ve sonrada artık herşey arkamda kaldi deyip kendinize bi huzur rahatlık hissediyorsunuz..

Allah hakkinizda hayirlisini versin ister istemez geriliyorsunuz sonrasımi gözünü onunden gecip gidiyor yaşanmışlıklar sevinçler üzüntüler acılar ve sonrada artık herşey arkamda kaldi deyip kendinize bi huzur rahatlık hissediyorsunuz..

Sevgili Bayanlar mahkemem oldu evet çok kısa sürdü taraflara boşanma nedeni nedir diye soruldu iki üç cümle ile nedenler açıklandı şahit istendi ve eylüle ertelendi hiç bi karar vs verilmedi hiç öyle şakır şakır savunma yapılan bi ortam yoktu böyle mi oluyor ilk mahkemelerde ?

Güzel güzel kumaş pantalonunuzu gömleğinizi giyin saçınızı da şık bir şekilde toplayıp gidin. Ama mürebbiye gibi de olmayın abartmayın:) en güzel gülümsemenizi takının aklı başında kendine güveni olan bir kadın imajı çizin. Mutluluklar..

Hepinize iyi haftasonları kızlarr...
Durumumu aylar öncesinden anlatmıştım. Boşanma davamı ekimde açmıştım zaten ilk mahkemem de perşembe günü gerçekleşecek nasipse.
Mahkemeye gitmeyi istiyorum. Babamda yanımda olacak.
Neden gidiyorum?
Çünkü; Hakimin karşısında olmak onun söylecekelerini ilk ağızdan duymak istiyorum. Davayı açan benim, davamı sahiplendiğim için orda bulunmak hiçbir şeyden kaçmadığımı göstermek için gitmek istiyorum.
Sizce mahkemede nasıl durmalıyım neler olabilir kaç dk sürer tahmininizce nasıl giyinmeliyim. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız ?
Dava anlaşmalı mı çekişmeli mi? Anlaşmalıysa ne giydiğinin önemi yok, 3-5 dakika sürüyor. Yok çekişmeliyse eğer, kıyafetin çok sade, saçların kesinlikle düz olsun, hafif makyaj, mümkünse gergin görünmemeye çalış.

Sevgili Bayanlar mahkemem oldu evet çok kısa sürdü taraflara boşanma nedeni nedir diye soruldu iki üç cümle ile nedenler açıklandı şahit istendi ve eylüle ertelendi hiç bi karar vs verilmedi hiç öyle şakır şakır savunma yapılan bi ortam yoktu böyle mi oluyor ilk mahkemelerde ?
Geç kalmışım yazmak için. Sizinki şimdi ön inceleme duruşması olmuş. Hakkınızda hayırlısı bundan sonra başlayacaksınız, gazanız mübarek olsun, zorlu bir süreç sizi bekliyor.

bence de resmi giyinin saçınız başınız derli toplu olsun
ne perişanlar ne de reina ya gidiyorum havaları
lacivert veya siyah bir renk takım elbise
ya da beyaz gömlek altına siyah pantolon abartı olmayan bir topuklu ya da babet
Allah yardımcınız olsun
lütfen sakin durun, abartı sözler etmekten kaçının samimi ve içten konuşursanız sizin istediğiniz gibi bir havada geçer diye düşünüyorum

ne kadar uzadi canim ya bu is.. 1 yil icinde tek durusma mi olurmus, sacmalik.. anlasmali olma sansi yok mu?

X