Perşembe

melegim_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
1.431
375
53
Kızlar iyi akşamlar herkese benim size belki garip hatta sacma gelecek bir sorum var.Eskiden buyukannelerimiz ebelerimiz persembe gecesi cocuk icin iliskiye girilirse sayet çocuğun sakat olma riski var diye tutturmuşlar gidiyorlar biliyorum ne alaka diyorsunuz ama duydugumdan beri her persembe dedikleri aklima geliyor sizde hic duydunuz mu ? Ya da dogru da ben mi geri kalmışım:KK46:

Persembe aksami aksam ezanindan sonra cuma gecesi diye geçer. Mesela şuan cuma gecesi. Ve çocuk yaomak icin de mubarek bir gecedir. Sakatlik vs gbi birsey yok yani. Kacinilmasi gerekilen geceler pazar gecesi ve carsamba gecesi(yani cmt aksam,sali aksam)

Perşembe olduğumu deilde perşembe doğduğu mu biliyorum : ))) aklii dengemde sağlam fizikende çok şükür :))))

Perşembe gecesi dinimizde Cuma akşamı oluyor en hayırlı gecelerden ben bi işe başlarken cuma günü ya da akşamı olmasına dikkat ederim çocuğumun da o akşam olacak ilişkiden olması çok istediğim bişi ama nasip tabii sadece Çarşamba ve cumartesi geceleri yasaklanmış ilişki için

Öyle batıllarla kafanızı yormayın ,içinizi ferah tutun , ALLAH var gam yok. :)) inanmayın sizz.
Tmm bir tarafim oyle diyor Allahin bileceği is diger tarafımda acaba dinlesemmi diyorum offf bu batıl inanç lar niye var ki aklımızı kurcalamaktan başka birşey yok:kızgın:

Persembe aksami aksam ezanindan sonra cuma gecesi diye geçer. Mesela şuan cuma gecesi. Ve çocuk yaomak icin de mubarek bir gecedir. Sakatlik vs gbi birsey yok yani. Kacinilmasi gerekilen geceler pazar gecesi ve carsamba gecesi(yani cmt aksam,sali aksam)
Bak bunuda yeni duydum bugun cuma gecesiyse sayet no problem ne olacak bu halim bilmem ki☺

Perşembe gecesi dinimizde Cuma akşamı oluyor en hayırlı gecelerden ben bi işe başlarken cuma günü ya da akşamı olmasına dikkat ederim çocuğumun da o akşam olacak ilişkiden olması çok istediğim bişi ama nasip tabii sadece Çarşamba ve cumartesi geceleri yasaklanmış ilişki için
Off kafam iyice karıştı ben persembeye odaklandığım için diger gunlerde iliski olmuştur sadece persembe korunuyordum aklimdaki supheden dolayı isler iyice sarpasardi desenize :-)

Cook eski bir ilmihalde okumuştum bunu bilemiyorum hikmeti nedir açıkcası hic dikkat etmedim hangi gun oldular ucude cok sukur saglikli bir sorun yok ;)

Kızlar iyi akşamlar herkese benim size belki garip hatta sacma gelecek bir sorum var.Eskiden buyukannelerimiz ebelerimiz persembe gecesi cocuk icin iliskiye girilirse sayet çocuğun sakat olma riski var diye tutturmuşlar gidiyorlar biliyorum ne alaka diyorsunuz ama duydugumdan beri her persembe dedikleri aklima geliyor sizde hic duydunuz mu ? Ya da dogru da ben mi geri kalmışım:KK46:
Ben de duydum hatta eşim dedi bana

Off kafam iyice karıştı ben persembeye odaklandığım için diger gunlerde iliski olmuştur sadece persembe korunuyordum aklimdaki supheden dolayı isler iyice sarpasardi desenize :-)
Bence siz cocuk konusu varsa aklinizda ilişkiye girmeden önce okunacak bir dua var eşinizle birlikte okuyun saçma gelmesin. bunu bana imam nikahindan sonra eşim duymuş hocadan o da bana söyledi

☝"Bismillah, Allahümme cennibne’ş-şeytâne ve cennibi’ş-şeytane mâ razaktenâ " (iliskiye başlamadan önce.)
☝ Son olarak şunu söyleyin ”Allah’ım! Bizden ve bize vereceğin çocuktan şeytanı uzak kıl”

Bilakis cuma gecesi daha sevaptır dinimizce ama şu çarşamba ile cumartesi gecesi niye yasakmış onu anlamadım bayanlar öyle bişey duymadım hiç çünkü Allah hiçbir günü yasak kılmamış oruç tuttuğumuz ayda bile geceleri serbestiz.... şayet öyle bişey olsaydı hadislerden duyardık

Ibrahim hakki efendi hazretlerinin marifetnamesini okuyun..

Back
X