Person Of Interest

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898

Michael Emerson

Jim Caviezel

Kendi yöntemleriyle suçları işlenmeden önce önlemeye çalışan iki kişilik bir ekibin hikayesini anlatıyor... Reese, öldüğü sanılan eski bir CIA ajanı ve hayattan hiçbir beklentisi kalmamış bir evsiz..Finch ise yazılım uzmanı bir milyarder ve Reese'e yaşamak için yeni bir amaç sunuyor. Finch devletin gözetleme sistemlerini kullanarak suça teşebbüs edebilecek insanları buluyor, Reese de bunu önlemesi için onun sokaklardaki adamı oluyor...

Eklentiler

• $MV5BMTc2Nzk0MTY4MV5BMl5BanBnXkFtZTcwMjA3NTY5Mg@@._V1._SY314_CR4,0,214,314_.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 156
Ntv sabah haberlerini izlerken Michael Emerson'ı görünce çakıldım kaldım. Kendisini severim, ses tonundan, oyunculuğundan tutun da bakışları bile hemen ayrı bir hava katar filme diziye. Fragmanını ve birinci bölümünü izledim, beğendim. Özellikle birinci bölümde 36. dakikada Massive Attack'ın Angel parçası çalmaya başlayınca tamam dedim, tavsiye ederim

Son düzenleme:
birinci bölümün kapanış parçası da çok iyiydi, bilen var mı parçanın adı nedir?

7.bölümde 41.dakikada Nina Simone - Sinnerman çalmaya başladı her geçen bölümde daha da çok sevmeye başladım bu diziyi

Season 1, Episode 9: Get Carter

Original Air Date—8 December 2011

bölümler arası 2-3 hafta sürüyor

dedektif kurtardı paçayı, bu arada son bölümdeki yusuf, hep bombacı rolünde çıkıyo amerikan dizilerinde, garibim

tanrıya bulmuş olabilirsin, buda ya ya da afrika şamanına bağlanmış olabilirsin ama günün sonunda yine ellerin kirli kalacak

aklımda kaldı bu cümle, kişisel gelişim üzerine güzel bi nutuk

3 gunde 17 bolumu izledim cok begendim..10.bolumden sonra dizi daha da guzel oldu..sanirim sezon finaliydi 17.bolum, aslinda 18 bolum yaziyor ama belki haftaya verirler..ben hacker'in john'un eski ortagi diye dusunuyorum bence olmedi..john cok tatli bu arada

evet canım, o hacker olayı yine patlıcak ilerleyen bölümlerde

17 bölüm sezon finali diye biliyorum ama sanki tam final havasında değildi

bebek ne tatlıydı ya, benimde sarılasım geldi üşümesin diye

Son düzenleme:
evet gercekten cok tatliydi cok acidim oyle bavulun icine koymuslar..finch'in robot resmi cok komikti carterla bebek ile ilgili konusmalarina da cok guldum. dizi de en rolune oturmayan adam ellies tipi hic uymamis o role

evet gercekten cok tatliydi cok acidim oyle bavulun icine koymuslar..finch'in robot resmi cok komikti carterla bebek ile ilgili konusmalarina da cok guldum. dizi de en rolune oturmayan adam ellies tipi hic uymamis o role

banada ilkin garip gelmişti sanırım kuzu postuna büründüğü bölüm yüzünden, biraz robert de niroyu andırıyo aslında, sonradan italyan mafya babası rolüne yakıştırdım
sanırım 17 bölüm sezon finali değil, artık elias babasını patlatçakmı, çatlatçakmı yoksa sarılıp ağlaşcaklar mı, elias ve babası üstüne kurulu bi final bekliyorum ama... görcez

biriktirmiştim son 6 bölümünü, az önce başladım izlemeye, 17.bölümdeki bebe çok tatlıydı, nasıl korktum hop oturdum kalktım o sahnelerde, 18. bölüm şeytani, 19.bölümde ise müzikler çok etkiledi, kalakaldım çoğu sahnede, bu adamlar harika...

arkadaşlar dizi 2. sezona başladı ve bomba gibi başladı ilgilenenlere duyurulur

Bu diziyi yeni keşfettim. Güzele benziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…