Person Of Interest

Yazin başında başladığım şimdiye kadar anca 2. sezonun ortasına gelebildigim dizi. Yatmadan önce 1 - 2 bölüm iyi gidiyor.

Millet takır takır izlemiş bende mi sorun var acep? Fringe den sonra böyle oldu hep. Çıtayı yükseltmemeliydim

Aslında sürükleyici bi dizi ben ilk sezonunu 2 günde bitirmiştim. Ama sonra izlemeyi hep erteledim kendimi soğuttum izleyesim gelmiyor..

Aslında sürükleyici bi dizi ben ilk sezonunu 2 günde bitirmiştim. Ama sonra izlemeyi hep erteledim kendimi soğuttum izleyesim gelmiyor..
Beni sürüklemesi anca 1 2 bölümle kalıyor :) Güzel dizi evet ama ne bileyim sanki 5 6 bölüm üstüste izlenmek için değilde tek tek izlenmesi için çekilmiş gibi. John çok slowmotion hareket ediyor bana göre mesela tipinden dolayi sanirim:)

Ee adama yakışıyor ama :))
Zaten her bölümde farklı olaylar olduğu için tek tek izlemek mantıklı.. :)

Ee adama yakışıyor ama :))
Zaten her bölümde farklı olaylar olduğu için tek tek izlemek mantıklı.. :)
Yakışıyor orası öyle :)

Fringe izledin mi? Dizileri benzetiyorum birbirine ben. Orada da dedektif vardı her bölüm farklı bi olaya koşarlardi. Türü biraz farkliydi gerci. Bana dogaustu olaylar lazim sanirim. Yoksa havaya giremiyorum

Yok izlemedim onu ama doğrudur birbirine benzeyen çok dizi varr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…