Bence evvela bu durum için iyi br doktor bulun ve ona gidin . O sizi yönlendirecektir . Saçlarınızdan eğer şu an çok şikayetçi iseniz şimdikinden guzel durur zaten .
Bence önce tedavi gerisi de hallolur inşallah .Mezoterapi tavsiye ediyor herkes.
Sanırım bir dermatolağa görünüp bu konuda destek alabileceğim.
Ancak mebla olarak benim bütçemi aşar mı onu bilemiyorum tabii ki, araştırmam gereken bir durum olacak.
Kısaca, peruk konusu pek bana uygun değil onu anladım.
Yaptığım araştırmalar ve aldığım bir ürünü deneme sonucunda.
Yine de bir gün yolum Taksim'e düşerse muhakkak bir mağazaya girerek kendime uygun birşey arayışım olacak o ayrı.
Şu sıralar bu konuya ayırabilecek fazla vaktim olmadı nedense.
Fakat bir gün hususi onun için araştırma yapacağım.
Bence önce tedavi gerisi de hallolur inşallah .
Çok geçmiş olsun
Özel yaptırıyorsunuz hazırda satılıyor bana kalırsa kahkul daha güzel ... tepelik arkadan dökümlü saç geliyor kahkulde tepeye takılıp öne düşüyor ben yıllarca hepsini kullandım kimse farketmedi tabi birazd a modelle kesimlede alakalı renginide kendi sacınıza uygun alıyorsunuz yada boyuyorlar tüm perukacılarsa satılıyorPeki çok belli oluyor mu?
Yani insanlar farkediyor mu sizin tepelik kullandığınızı?
Ayrıca nereden satın aldınız? Renk seçimini nasıl yaptınız?
Doğal duran birşey tavsiye eder misiniz?
Geçici olarak çözüm konusunu da doktora sorabilirsiniz . Belki postiş falan olabilir .Teşekkür ederim ben de artık buna kanaat getirdim sanırım.
Ancak tedavi sonuç verene kadar da bir alternatif bulmaya çalışıyorum.
Peruk çok iyi bir alternatif olmayacak, anlatılanlardan ve yapılan yorumlardan bunu çıkartıyorum.
Tepelik belki bir çözüm olabilir en azından görüntü açısından bir farklılık yaratacaktır diye ümit ediyorum.
Özel yaptırıyorsunuz hazırda satılıyor bana kalırsa kahkul daha güzel ... tepelik arkadan dökümlü saç geliyor kahkulde tepeye takılıp öne düşüyor ben yıllarca hepsini kullandım kimse farketmedi tabi birazd a modelle kesimlede alakalı renginide kendi sacınıza uygun alıyorsunuz yada boyuyorlar tüm perukacılarsa satılıyor
Benimde çok az çok seyrek ama artık kendi haline bıraktım aslında topik kullanabilirsiniz duydunuz mu hiç arastırın isterseniz onuda çok kullandım :) memnundumBenim önlerde aşırı seyreklik var zaten (hoş kafamda saç var mı desem daha doğru olur) sanırım tepelik daha iyi bir seçenek olacak ben de araştırıyor olacağım.
saçınız da açılmalar varmıydı?varsa onlarıda kapattımı yoksa sadece boy olarakmı sizi tatmin ettikızlar 1 haftadır kaynakla dolaşıyorum keratin kaynak .... meger ne güzel şeymiş uzun saçlı hatun olmak ..içimde uhde kalmadı en azından mutlumuyum evetttt ...... kendime özgüvenim havam geldi.... allah başka dert vermesin çok şükür ama kadının saçının olması güzel şeymişşşş yahuu.. bu arada 3 ay sonra çıkartılacak . 3 gun sonra istersem tekrar takılacak
açılmalar yoktu , benim oldum olası saçlarım hep ince telliydi . ve bir türlü uzamıyordu , birde sarı ve röfleli olunca tamamen durdu uzaması . ailede bir benim saçlar ince telli ... fakat ben öyle kafamda tonlarca saç istemedim, maximum 250 takılıyormuş . benim ablamın kendi saçları vardı , 100 tane taktırdım ben , boyuda okadar çok uzun değildi zaten saçlarımın . yine omuzlardan dökülücek kadardı fakat gürlüğü beni mutlu etti,saçınız da açılmalar varmıydı?varsa onlarıda kapattımı yoksa sadece boy olarakmı sizi tatmin etti
benimde çok ince telli tepede saç ayrım bölgeside geniş biraz açılmış gibi duruyo.ince telli yağlı oluncaaçılmalar yoktu , benim oldum olası saçlarım hep ince telliydi . ve bir türlü uzamıyordu , birde sarı ve röfleli olunca tamamen durdu uzaması . ailede bir benim saçlar ince telli ... fakat ben öyle kafamda tonlarca saç istemedim, maximum 250 takılıyormuş . benim ablamın kendi saçları vardı , 100 tane taktırdım ben , boyuda okadar çok uzun değildi zaten saçlarımın . yine omuzlardan dökülücek kadardı fakat gürlüğü beni mutlu etti,örüp artık at kuyrugu yapabiliyorum kiiiiii
ANKARADA İSENİZ TELEFON NUMARASI VEREBİLİRİM YAPTIRDIGIM YERİNbenimde çok ince telli tepede saç ayrım bölgeside geniş biraz açılmış gibi duruyo.ince telli yağlı oluncabenimde istediğim gür durması aslında.öncesi sonrası paylaşabilirmisiniz mümkünse.sonrasıda olur :)
kızlar 1 haftadır kaynakla dolaşıyorum keratin kaynak .... meger ne güzel şeymiş uzun saçlı hatun olmak ..içimde uhde kalmadı en azından mutlumuyum evetttt ...... kendime özgüvenim havam geldi.... allah başka dert vermesin çok şükür ama kadının saçının olması güzel şeymişşşş yahuu.. bu arada 3 ay sonra çıkartılacak . 3 gun sonra istersem tekrar takılacak
açılmalar yoktu , benim oldum olası saçlarım hep ince telliydi . ve bir türlü uzamıyordu , birde sarı ve röfleli olunca tamamen durdu uzaması . ailede bir benim saçlar ince telli ... fakat ben öyle kafamda tonlarca saç istemedim, maximum 250 takılıyormuş . benim ablamın kendi saçları vardı , 100 tane taktırdım ben , boyuda okadar çok uzun değildi zaten saçlarımın . yine omuzlardan dökülücek kadardı fakat gürlüğü beni mutlu etti,örüp artık at kuyrugu yapabiliyorum kiiiiii
Benim de saçım aynı şekilde.benimde çok ince telli tepede saç ayrım bölgeside geniş biraz açılmış gibi duruyo.ince telli yağlı oluncabenimde istediğim gür durması aslında.öncesi sonrası paylaşabilirmisiniz mümkünse.sonrasıda olur :)
öncelikle geçmiş olsun inşallah.
burada saç uzatmak için acılmış konular var ..çok güzel tarifler veriliyor..onlardan birin mutlaka deneyin.ben denedim çok başarılı oldu.bunda yazılanların haricede karışımlarda yaptığım için tam bir formül yazamıyorum.lütfen konu aramadan bulun
ikincisi .sakın kaynak vs şeyler yaptırmayın kendi saçınıza daha çok zarar verirsiniz...istanbuldaysanız eğer
taksim-tarlabaşında bir sürü peruk satan yerler var..oralardan ÇIT ÇIT alabilirsin ve istediğin zaman kullanırsın..çok ta güzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?