- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
- Konu Sahibi POLYANNACIK
-
aahh bu eşler ve kvler
kv gelinden
eş karısından
herkes aynı kişiye yüklenip durur
tavrını tatlı dille yada sert bi dille net olarak göster
kv tatlı dilden anlar inş.
ben ne zaman tatlı dille yaklaşsam tepeme çıkmaya kalkar
artık onu görünce gülmüyorum bile
ama şuda varki evliliginiz daha çok yeni
bu sorunlar ne ilk nede son olacaktır
kv ilgili daha sorun yaşarsınız
taki eşinin jetonu düşene kadar
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler.bu durumda ençokta eşime yüklendim onu farkında olmadan çok ypratmışım.öncesindede saçma mevzulardan gerilmiştik.aslında olayları sorun çıkaran herkimse onla çözmek gerekliymiş ben bunu anladım erkekler sonrasında isyan bayrağını çekiyorlar belkide haklılar.dünakşam dediğim gibi kayınvalidemi görümcemi çaya çağırdım.görümcem arkadaşı geldiğinden gelememiş.kayınvalidem geldi.eşimde yanımızda anne ibrahime demişin banyo etçektim neden etmedin dedim.üşendim kızım öyle aklımdan geçti sende yoktun zaten falan dedi.bende olurmu anne etseydin çekinmene gerek yokki kafana göre takılsaydın dedim.daha sonra tv izliyoruz anne bugün çok üzüldüm dolaptan soda içiyorsun bana haber veriyosun neden böyle yapıyorsun içtiğin sodanın lafınımı yaptık dedim gülerek yok kızım öyle söledim haber vercem diye değil bn öyle düşünmem dedi.söylemene gerek yok çok kırılırım dedim.bu arada eşim sessiz bizi dinliyor.ama bunları söyleyince içim rahatladı.onlara karşı hep mesafeli ve soğuk durdum ama bunun geri dönüşü olarak eşimin çok üzüldüğünü farkettim.oyüzden yaklaşımımı deiştiriyorum.daha sıcak ve samimim her olayda kendi annem yada kendi ailemmiş düşüncesinde yaklaşıcam.eşim hep böyle yaptı.sonucunda bana ne getirecek hep beraber göreceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?