pes ekinovarus (çarpık ayak)

Drnshr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2017
63
17
88
36
Merhaba kızlar
Benim 2 buçuk yaşında bir kızım var ayağı pes ekinovarus olarak doğdu benim sorum aynı şekilde alan varmı ve şuan 6 haftalık hamileyim ikinci bebeğimde de olur mu bu durumu yaşan ve 2 bebeğiniz de oldumu tabi gelen allahtan allahım dermansız hastalık vermesin. Benim sadece merak ettiğimden ve tabi korkmuyorum desem yalan olur

Allahın izniyle hiçbir şey olmaz inşallah. Ama bildiğim kadarıyla bu genetik birşey değil yani olma ihtimali yok gibi.

Allahın izniyle hiçbir şey olmaz inşallah. Ama bildiğim kadarıyla bu genetik birşey değil yani olma ihtimali yok gibi.

Bize direk genetik mi diye sordu doktorumuz bizde böyle birşey yok dedik 7 göbek trn geçiyor dedi Tıpta başka bir neden bulunamıyoemul bu hastalıkta sizin bildiğiniz başka bir gelişme varmıdır
İnş bu bebeğimde de olmaz gerçekten çok zorlu bir süreçti bizim için ve hala devam ediyor süreç

Ama genetiktir diye de bir açıklama yok. Herkesde olabilir canım. Hiç kafana takma, Allah in izniyle hiçbir şey olmayacak.

Benim bebeğime de çarpık ayak sendromu konuldu ve sadece bu yüzden zihinsel engelli olabilir diye amniyosentez istediler sizde böyle bi durum oldu mu?

Merhaba
Benim bebeğimde şu an 18 haftalık ve 15. Haftada tek ayakta pes ekinovarus teşhisi konuldu banada amniyosentez önerdiler ama yaptırmayı düşünmüyorum. Sizde nasıl durumlar bebeğiniz iyimi?

Benim bebeğime de çarpık ayak sendromu konuldu ve sadece bu yüzden zihinsel engelli olabilir diye amniyosentez istediler sizde böyle bi durum oldu mu?
Merhaba
Aynı durum şu an bendede var amniyosentez yaptırmak istemiyorum.sizde nasıl durumlar inşallah sağ salim kucağınıza almissinizidir evladinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…