Pes Etmek Yok Hedef: Fit Olmak

Aynen canim reglim yakin tamda baslama tarihime denk geldi o kadar tatli karbon istegim var ki anlatamam. Su an da baskilamiyorum kendimi ne kadar zarardan vazgecersem o kadari kar cunku ben yedim mi oyle az buz yemiyorum malesef oncelikle bir normal yemege alisayim sonrasi kolay insallah
Canım hızlı yiyorsan yavaşlamayı öğren önce sonra gözünü doyurmayı şuan bir kitap okuyorum inşallah biterse sana gönderirim

Canım yarın pek uğrayamayabilirim çünkü bütün gün hastanede olucam kendine iyi bak :KK60::KK60::KK60::KK60:

Günaydın canım benim bende hastanedeyim tahilileri verdim öğleden sonra alıcam birde doktorda tartıldım kilom 76 kg çıktı

Tatlimm sonuclarini aldın mi nasil cikti bugun prk ugrayamayacagini soylemissin ama firsat bulunca girmissin yinede canimmm. Ben hic giremedim iki gündür davetler var bende gidince dengelerim deyip yiyorum ama gomuluyorum yemeklere yaziya bile dokulemeyecek kadar agir menuler cikiyor ortaya... yani utandigim icin degil o kadar cok sey oluyor ki liste uzar hemde unutuyorum cogunu
Yarin adamakilli basliyorum tartilip buraya yazacagim dursun regl de olurum bir iki gune sumocu kadar olmusumdur ama yazayim bir kenara dursun..

Senin gunun hastanede geçmiş yorulmussundur
76 kilo nedir ki verirsin spor sana cok iyi geliyor canim hem sikilastirip hem direncinj kiriyor keske biraz asilabilsen:KK200:

Gunaydin:KK200:
Bugun vira bismillah deyip basliyorum. Baslangic kilom da artti iki günden sonra malesef
Screenshot_2017-03-29-08-27-14-1.webp

Tatlimm sonuclarini aldın mi nasil cikti bugun prk ugrayamayacagini soylemissin ama firsat bulunca girmissin yinede canimmm. Ben hic giremedim iki gündür davetler var bende gidince dengelerim deyip yiyorum ama gomuluyorum yemeklere yaziya bile dokulemeyecek kadar agir menuler cikiyor ortaya... yani utandigim icin degil o kadar cok sey oluyor ki liste uzar hemde unutuyorum cogunu
Yarin adamakilli basliyorum tartilip buraya yazacagim dursun regl de olurum bir iki gune sumocu kadar olmusumdur ama yazayim bir kenara dursun..

Senin gunun hastanede geçmiş yorulmussundur
76 kilo nedir ki verirsin spor sana cok iyi geliyor canim hem sikilastirip hem direncinj kiriyor keske biraz asilabilsen:KK200:
Dün hastanede çok bekleyince girdim canım sonuçlar yine sınırda eve 2 poşet ilaç ike döndüm malesef birde eşimin dırdırını çektim tamam doğruyu söylüyorda işte neler yaşadığımı az çok biliyorsun anladım canım işte insan nasıl olsa yedim gerisinide yiyor anlıyorum seni

Gunaydin:KK200:
Bugun vira bismillah deyip basliyorum. Baslangic kilom da artti iki günden sonra malesef Eki Görüntüle 1974477
Olsun canım sıkma kendini hadi bakalım bende bugün dükkana gitmedim eşim gitti şimdi burada sosyete pazara var arkadaşım ile gideceğiz biraz hava almalıyım acayip baş ağrısı ile uyandım

Dün hastanede çok bekleyince girdim canım sonuçlar yine sınırda eve 2 poşet ilaç ike döndüm malesef birde eşimin dırdırını çektim tamam doğruyu söylüyorda işte neler yaşadığımı az çok biliyorsun anladım canım işte insan nasıl olsa yedim gerisinide yiyor anlıyorum seni

Sifa olur inşallah en kisa zamanda kurtulacak sekilde sagligina kavusursun. Troidin ve sekerinle vs ilgili ne dedi?
Esini anliyorum sagligini da önemsiyordur ve bildiği sekilde sana anlatmaya calisiyordur ama sen ona takilmamaya calis kendin icin vereceksin kilonu daha önce basardigin gibi bildigin yola devam edeceksin kimsenin birsey soylemesine ihtiyacin yok o söyleyince he he deyip gec sen kendini motive edecek seylere duyarli ol ama o kisi esin degil moralini sakın bozma canim unutma sen cok guclusun:KK200:

Olsun canım sıkma kendini hadi bakalım bende bugün dükkana gitmedim eşim gitti şimdi burada sosyete pazara var arkadaşım ile gideceğiz biraz hava almalıyım acayip baş ağrısı ile uyandım

Ohh guzel temiz hava al kafani dagit
Bugun resetleyelim beynimizi sartlanmisliklari birakalim kenara yepyeni bir yola cikalim senle. Basari merdivenlerini çıkalım beraber hic zor olmadigina inanarak hergun yasayacagimiz guzeliklere sukrede sukrede ilerleyelim. Baharda çiçek gibi açsın umutlarımız hersey cok güzel olacak:KK200:

Menum

Sabah 9
2 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin sogus sebze

Ogle 13.30
Küçük bir avuc fındık ceviz karisimi
1 kasik börek ici peynir maydanoz

Aksam 16.15
Kavrulmuş sebzeli kiyma
Domates
1 kase yogurt

Su 2.5 lt olur en az
Acikirsam yogurt ve sutlu kahve icerim artik olursada yazarim

Menum

Sabah 9
2 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin sogus sebze

Ogle 13.30
Küçük bir avuc fındık ceviz karisimi
1 kasik börek ici peynir maydanoz

Aksam 16.15
Kavrulmuş sebzeli kiyma
Domates
1 kase yogurt

Su 2.5 lt olur en az
Acikirsam yogurt ve sutlu kahve icerim artik olursada yazarim
Sabah ve öğlen arası süren 4.,5 saat iyi olmuş öğlen ve akşam süresi kısa olmuş canım benim açıkmayasın

Ohh guzel temiz hava al kafani dagit
Bugun resetleyelim beynimizi sartlanmisliklari birakalim kenara yepyeni bir yola cikalim senle. Basari merdivenlerini çıkalım beraber hic zor olmadigina inanarak hergun yasayacagimiz guzeliklere sukrede sukrede ilerleyelim. Baharda çiçek gibi açsın umutlarımız hersey cok güzel olacak:KK200:
Pişman oldum gerçekten millet aç mı kalıyor pamuk mu yiyor anlamadım kıyafetçilerde hep sıfır beden insanlar sinirim bozuldu birde eşim geldiği günden bu yana Yok kilo alamazsın Yok göğüslerin büyük Yok dikkat etmiyorsun sağlığına tamam iyiliğim için söylüyor ama işte hem iş hem saçlarımın dökülmesi beni çok yıprattı :KK61:bugün çarşıya çıkarken saç bandı taktım çünkü hem aralandı hemde beyazlarım birde.çn çoğaldı :KK42:dün doktorda dedi saçlarına zaman tanı boya kimyasal sürme diye ama malesef günümüzde dış görünüş çok önemli arkadaşın 4 yaşındaki çocuğu Bile saçların çok beyazlaşmış diye söyleniyor aylar sonra ilk kez foto çekildim :KK42:arkadaşım watsapdan eşime attı foto pazarda paraları bitiriyoruz diye canı sağolsun yeterki gülsün demiş anlamıyorum bu erkekleri tamam birşey demezde işte kiloya sağlık için taktıda niye güzel konuşmuyor :KK42:

Sifa olur inşallah en kisa zamanda kurtulacak sekilde sagligina kavusursun. Troidin ve sekerinle vs ilgili ne dedi?
Esini anliyorum sagligini da önemsiyordur ve bildiği sekilde sana anlatmaya calisiyordur ama sen ona takilmamaya calis kendin icin vereceksin kilonu daha önce basardigin gibi bildigin yola devam edeceksin kimsenin birsey soylemesine ihtiyacin yok o söyleyince he he deyip gec sen kendini motive edecek seylere duyarli ol ama o kisi esin degil moralini sakın bozma canim unutma sen cok guclusun:KK200:
Hepsi yüksek canım şeker yüksek vitaminler düşük istersen hastanede yatırayım düzene girer dedi ben kabul etmedim onun yerine ilaçları aldım işte doktorda şok oldu sen çok iyi gidiyordun benim diğer hastalarıma örnek oluyordun neyin var bu böyle olmaz dedi moralim sıfır zoraki gülüyorum insanlara olaylara konuşmak Bile istemiyorum kimseyle

Back
X