- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi tatlitambak
-
geçmiş olsun iyi olmanıza sevindim memlekete gitmeniz iyi olmuş biraz stresten uzaklaşmış olursunuzCok şükür iyiyiz canlarim benim. Cuma gunu yatiya misafirim geldi.onlarla beraber cumartesi gunu urfa viransehire gectik pazar gunu de mersine geldik cok şükür. Bu süreçte oglum ve kizim hasta oldu. Oglum su cicegi
ishal kusma ile beraber. Kizimda üşütmüş arkadasin evinde hep kustu.
Cok ukusuz ve tedirgin gunler gecirdik ama memlekete geldim biraz rahatladim.yani gelmem mucize gibi oldu. Yoksa gidemeyecektim.
bu surecte dikkat edemedim diyete ama hugun basladim kizlar.
Evet menümü yazayım
sabah
1 domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
peynir
ara
1 çay bardağı süt
1 ceviz ici
oglen
patlican-biber kozlemesi
1 kase yoğurt
ara
1 armut
aksam
1 levrek
salata
diyet kola
ara
Azcık tuzlu fistik
kabak çekirdeği
ikside cok azdi zaten
Offf sarımsaklı köfteyi çooook severim bol domates soslu çok fena ... bütün gün içinde durup durup bıkmadan yiyebilecegim birşeydir. Eskiden anneannem yapar masada bırakırdi ben de gidip gelip yerdimEvet yarina misafirim oldugu icin hazirliklarinbir kismini bugunden yaptim.
Sarma
fellak köftesi
Tatli
tavuklu borek
bunlari bugun yavas yavas yaptim.
yarina da ev temizligi corba pilav ve islim kebabim kaldi.yemek yapmayi coookkk seviyorum.ama inanin sizin bana sagladiginiz motivasyondan dolayi bomba gibiyim canim hic istemiyor. Yarin iftarda hepsinden azcik yiyecem. Tabiki saglikli olanlar agirlikta olacak
Ben o tavada çok memnunum yıkmaya çok Usensem de gercekten güzel oluyorTambakcim tava alacağını duydum atladım su tvde reklamda dönen (gerci tv kullanmıyorsun sen ama arastirabilirsin) cift tarafli kokusuz ızgara var miknatis kapakli ocak ustundr kokusuz ve yagsiz et pisirebiliyorum. Tavsiye ederim. Izgara cok koku yapıyor diye kullanamıyordum ben. Bu şekilde cok rahat oluyor..
Ben o tavada çok memnunum yıkmaya çok Usensem de gercekten güzel oluyor
Eski tip tost makinaları gibi anneannem zamaninin ama agiri
Ağır olduğu için useniyorum alırken hiç hesap etmedim ama diet için herseye raziyim. Dün bir alışveriş mağazasına gittim ve tum 42 beden daha önce 48 bedenini aldigim kıyafetleri seçtim. Hiç Usenmedim. Tek tek giydim fotoyu çektim. O kadar hoşuma gitti ki meğer kıyafetlerle sorun yokmuş bende sorun varmış aynısını 48 bedeni üstüme iğrenç dururken 42 bedeli bile çok havalı durdu eşime gönderdim resimleri çok beğendi. Sonra kabin görevlisine verip eve geri döndüm ama o hazzi anlatamam size eve gelene kadar yüzümde sapan bir gülümseme vardı gerçi o gulumseme hala var
163 elma tipiyim küçücük kalcam kocaman göbeğim var ve kaslı omuz ve kollarim otobüste hamile sanıp yer veriyorlar. Yakında tshirt alacağım bebek değil göbek diye ...ama bazen de işime geliyor yol uzunsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?