pes ettım... bıktım artıkkk

tomjerry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2012
290
0
26
İzmir
Mrh arkadaşlar
Ben şuanki hayatıma devam edecek olursam,bunlar gıbı daha çok konu açarım
Konu eşim dediğim şahıs herzamanki
Ben onunla konuşamıyorum hiç,sakin ve güzellikle de olsa mümkün olmuyor
Karşısında düşmanı var gibi öfkeyle tüm silahlarını kuşanıyor,sözleri, tavırları kurşun gibi beynıme ve kalbıme saplanıyor.

Daha sonrakı ‘kızdırdın beni,seni kızdırmak içindi, şaka yaptım ‘ gibi sözlerınden artık bıttım
Bana değer vermıyor gibi gelıyor artık
Aslında sıcakkanlı,cana yakın,güleryüzlüdür ama aramız iyiyken iyidir.her dediğimi yapar istediğimi alır ama bunlar yetmıyor
Ciddiyetle bir şey konuşamam onunla

Daha öncekı konularımda benı yaralayan sözlerını yazmıştım.
‘işyerıme gel bırgun, insan yüzü gör ‘ demişti bana
Bugün bu cümleye nasıl gelındı anlamadım.
Bana ‘normal insanlar, insan gibi insanlar,kımseye takmayan ınsanlar,dedi saydı da saydı hatırlamıyorum
Bir ara ne demek bu, ne demek istıyorsun dedim.’bilmıyorum ne anlarsan anla yoruma açık ‘ dedi
Sinirlendım ‘beğenmıyorsan benımle sorunun varsa söyle, senı zorlamam ben’ dedim araya girdi hiç bi sorunum yok’ dedi.bır ara senı kendı halıne bıraktım dedi

Sen benımle böyle konuşamazsın tepeme çıktın git kendıne insan gibi insan bul tekrar sınava gir avukat ol,hepsının avukatlığını yap ‘dedim
Herzaman gibi tınlamayan tavrı ile hiç cvp yok
Hiç bişey olmamış gibi kumanda istemeler,normal davranmalar
Bıktım bıktım artık çekemıyorum

Bu mevzu olan insanlarda işyerındekı bayanlar
Zaten bir işim nedenıyle memlekete gidecektım haftaya.gideceğim ve tekrar gerı gelmeyeceğim.çekemyeceğim artık daha fazla
Kendımı yıpratıyorum

umarım derdımı anlatabılmişimdir. iyiki var kk

cnm benim fazla fevri davranma... bak sakin ol bininci kez sölicem yuvayı dişi kus yapıyor... erkekler cocuk gibiler... benim esimde herseyi ben bilirim havalarında parmakla gösterilen ben suan kendine güwensiz bi insan oldum ama asıcam zamanla sen suyuna git zamanla anlıcaktır hır gür uzaklasmasın iice git kafanı dinle ama fazla kalma bence

Komşunun tavuğu komşuya kaz gibi gelir derler. Eşin işyerindeki bayanları hep işyerinde oldukları gibi zannediyor galiba. At gözlüğü takmış insanla anlaşması ona birşeyler anlatması çok zordur Allah yardımcın olsun. Sen çalışmıyor musun?

hayır çalışmıyorum

ama bu çalışmayıp ona sarıyorum gıbı anlaşılmasın

yok yeter artık daha fazla benı aşağılamasına izin vermeyeceğim

onu kandırıp gideceğim,geri gelmeyeceğım

bu yaştan sonra bışey öğretemem ben ona

daha insan gibi konuşmayı öğrenememiş

Yanlış anlaşıldım galiba, çalışıyor musun diye sormamın sebebi ekonomik özgürlüğün var mı anlamındaydı ve bazı erkekler çalışmayan eşlerini vasıfsız görüp ezmeye çalışabiliyorlar.
Onu kandırıp gitmek yerine direkt olarak dönmemek üzere gideceğini söyleyip tepkisini ölçsen belki konuşma ve hareketlerine çeki düzen verir.

muhtemelen diğer bayanlarla sizi kıyaslıyor ve siz de onlar gibi olmadığınız için içten içe aşağılıyor sizi. karakteri zayıf biri sanırım. arayıp sormaması ise evliliği kafasında bitirmiş olmasından kaynaklı gibi geldi bana. tabi nacizane fikrim bu. yanlış anlamayın lütfen. diğer başlıklarınızı da okudum ama işin iç yüzünü tam olarak bilemem.

eşiniz durup dururken mi o lafları etti? yoksa kıskançlık filan durumunda mı?

hayır cnm yanlış anlama yok

daha öncekı konumda buna benzer şeyler düşünülmüştü

o yuzden yazdım

şuan çalışmıyorum ama gerekırse ev temızlığıne gıder paramı kazanırım

tatlım bencede fevri davranma sakin ol bu tür ufak şeye ayrılmak zor olr ilerde pişman olablrsn .sakin ol onun sana gelmesini yaklaşımını bekle zamanla düzelr bende bazn öyle oluyrm erkklr içlerindekini kusar kadını zehirlr sonra pişman olur..kimse sendn üstün deil cnm bunu bil.eşinede açık kapı bırakma kybetmek kolay kazanmak zor cnm.birz git ailenn yanına yada bi yerlre hava al değişklk iyi gelir .ama bi yandnda şini bırkıp gitmende nasıl olur diye düşünyrm ..dahamı kötü edersn acaba..ama dönmeyeceğim filan yapma sakın..aşağılayamz buna izin verme asla.sende onu küçümse kıyasla .kimse dört dörtlük deil..takam kafana erkklr çıldırtır cnm .ama belli etme..biz kadınlar aklımızla erkklri yeneriz ble düşün..

bence esin kendini mükemmel zanneden egosunu tatmin etmek için seni ezmeye çalisan bir zavallı

dikkat edersen esini begenmeyen erkekler kesinlikle mükemmel tipler değiller

kendisi çok mukemmel biriymis gibi karsinda artist artist konuşmaya devam eden "boyle soyle insanlar diye saydiran" *ilginç* bir insan iste

boyle eslerine yuklenen tipleri gorunce, burda okuyunca afedersin bu heriflere kafa göz dalma isteğiyle yanıp tutuşuyorum

eminim mutfaga girse 2yumurta kiramaz, ya da elbiselerini yikamazsan once pis pis giyer elbiseyle butunlesmemek için gider yenisini alir ama yikayamaz bile...

önce kendine bak, bir bayana (esine) nasıl davranılacağını öğren sonrada gel konusalim deseydin..

Son düzenleme:

kesinlikle sizze katılıyorum.. hemen öyle çekip gidecem ne demek sadece bu yazdıklarınsa problem çok ufak tefek birşey evlilik öyle hemen kaprisli bir şekilde biterse geri sönüşü pişmanlık olur yapma keskin sirke küpüne zarar demişler fevri olma... temkinli davran bence iyice düşün

bugün telefonla konuşuyorduk

konuşmamanın sonuna doğru ofise girdi belli seslerden

telofonu kapattım sandı galıba

bende bır bayanın eşimin ismiyle hıtap ettiğini duyunca telfonu kapatmadım

mesela ' ahmet sen şunları hesapladın mı? dedi o bayan

akşam bende 'işe gireli kaç ay oldu senınle ndn bu şekılde konuşuyor bey demesı gerekmıyor mu? niye sız bız yok bu konuşmalarda ' dedim

o bayanın konuşma şeklı buymuş

konu burdan açıldı nereye geldı

kıskançlık mı bu?

ve ben bağırıp çağırmadım bıle

ben olsam giderim ayaklarima kapanirsa donerim yoksa donmem bile
hep biz mi alttan alicaz?
zaten boyle dusunmezsek
keybetme korkusu olsa boyle davranamazlar

Son düzenleme:

sanki biraz kıskançlık biraz da hassasiyet ve duygusallık gibi ama sen daha iyi bilirsin ne deyim bilemedim

bir arkadaş o bayanları benımle kıyaslayadığını. benım onlar gıbı olmadığımı düşünebıleceğını söylemiş eşimin

arkadaşlar bunlar kıyas değıl mı gerçekten

nasıl kıyaslar

ve ben buna dayanamam asla

kusura bakmasın gencım güzelim kendımı eksık falan hissetmıyorum ama şu yaptıklarına katlanamıyorum

bence ancak seni kaybetme korkusuyla sarsilirsa degerini anlar

kesin tanı koyabilmek için sizin hayatınızın içinde olması lazım insanın öyle herkese kulak asarak evlliğini bitirme kendi gözlemlerin sonucunda karar al..
buradaki yorumlarımız sadece birer ihtimal duymak istediklerini ciddiye alıp diğerlerine gözünü yumma..
dikkate al bir fikir öneri olsun ama sonucunda karar sadece senin olsun.
O, arkadaş sadece fikir vermiştir. Eşinin hayatında beyninin içinde değil ya....

kaybetme korkusu olsaydı enazından kalbını kırmayayım diye düşünürdü

sözlerine dıkkat ederdi

alttan alamayacağım daha fazla

lafını sözünü bılmeden konuşmasından bıktım

evet haklsın

olanlar şu son zamanlarda benı yaralayan sözleri

iyi şeyler düşünmeme neden olmuyor maalesef

eşiniz sizi o kadınlarla kıyaslamamış, size "insan ol, olur olmaz şeyleri takma", vereceksen huzur ver demeye çalışmış...

daha önce kıskançlık üzerinden vukuatlarınız olduysa ve bunlar mesnetsiz şeyler olmuşsa, sizin bağırmanıza veya
daha fazla konuşmanıza gerek kalmadan konunun nereye gittiğini anlamış ve bu tepkiyi vermiştir.

Böyle bir siciliniz/geçmişiniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…