Yanlış anlaşıldım galiba, çalışıyor musun diye sormamın sebebi ekonomik özgürlüğün var mı anlamındaydı ve bazı erkekler çalışmayan eşlerini vasıfsız görüp ezmeye çalışabiliyorlar.
Onu kandırıp gitmek yerine direkt olarak dönmemek üzere gideceğini söyleyip tepkisini ölçsen belki konuşma ve hareketlerine çeki düzen verir.
hayır çalışmıyorum
ama bu çalışmayıp ona sarıyorum gıbı anlaşılmasın
yok yeter artık daha fazla benı aşağılamasına izin vermeyeceğim
onu kandırıp gideceğim,geri gelmeyeceğım
bu yaştan sonra bışey öğretemem ben ona
daha insan gibi konuşmayı öğrenememiş
Yanlış anlaşıldım galiba, çalışıyor musun diye sormamın sebebi ekonomik özgürlüğün var mı anlamındaydı ve bazı erkekler çalışmayan eşlerini vasıfsız görüp ezmeye çalışabiliyorlar.
Onu kandırıp gitmek yerine direkt olarak dönmemek üzere gideceğini söyleyip tepkisini ölçsen belki konuşma ve hareketlerine çeki düzen verir.
bugün telefonla konuşuyorduk
konuşmamanın sonuna doğru ofise girdi belli seslerden
telofonu kapattım sandı galıba
bende bır bayanın eşimin ismiyle hıtap ettiğini duyunca telfonu kapatmadım
mesela ' ahmet sen şunları hesapladın mı? dedi o bayan
akşam bende 'işe gireli kaç ay oldu senınle ndn bu şekılde konuşuyor bey demesı gerekmıyor mu? niye sız bız yok bu konuşmalarda ' dedim
o bayanın konuşma şeklı buymuş
konu burdan açıldı nereye geldı
kıskançlık mı bu?
ve ben bağırıp çağırmadım bıle
bir arkadaş o bayanları benımle kıyaslayadığını. benım onlar gıbı olmadığımı düşünebıleceğını söylemiş eşimin
arkadaşlar bunlar kıyas değıl mı gerçekten
nasıl kıyaslar
ve ben buna dayanamam asla
kusura bakmasın gencım güzelim kendımı eksık falan hissetmıyorum ama şu yaptıklarına katlanamıyorum
bir arkadaş o bayanları benımle kıyaslayadığını. benım onlar gıbı olmadığımı düşünebıleceğını söylemiş eşimin
arkadaşlar bunlar kıyas değıl mı gerçekten
nasıl kıyaslar
ve ben buna dayanamam asla
kusura bakmasın gencım güzelim kendımı eksık falan hissetmıyorum ama şu yaptıklarına katlanamıyorum
kesin tanı koyabilmek için sizin hayatınızın içinde olması lazım insanın öyle herkese kulak asarak evlliğini bitirme kendi gözlemlerin sonucunda karar al..
buradaki yorumlarımız sadece birer ihtimal duymak istediklerini ciddiye alıp diğerlerine gözünü yumma..
dikkate al bir fikir öneri olsun ama sonucunda karar sadece senin olsun.
O, arkadaş sadece fikir vermiştir. Eşinin hayatında beyninin içinde değil ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?