• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peş peşe çocuk sahibi olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi?

womanme

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2024
230
-270
13
33
33 yaşındayım, geç evlendim. İlk çocuğumu nasipse 5 hafta sonra kucağıma alacağım. Hiç ara vermeden ikinci çocuğu da yapayım diye düşünüyorum. Zor olur mu? Tecrübeli olanlardan yorum bekliyorum. Aslında vücudun toparlanması için 2 yıla ihtiyaç var diyorlar ama onu göz ardı ediyorum artık. Zar zor bir çocuğum daha olsun istiyorum.

her çocuk aynı olmuyor. ilk çocuğunuzu bi görün :) umarım kolay bir süreç olur

Emzirmeyi falan düşünmüyorsun sanırım, yeni doğan bebek düzensizliği de görmedin... Biraz zmaan ver kendine, bır sene geçsin bı toparlan da sonrasına bakarsın, gücün varsa yaaprsin yoksa bı süre beklersin, kendi fiziksel ve psikolojik sağlığını da düşün

Sezaryenle doğum yapıcaksanız 2.sezaryen için arayı kısa tutmak çok sağlıklı bir durum değil bence. Normal doğum yapıcaksanız bile eğer tek bakmayı planlıyorsanız ilk çocuğunuz için süreç zorlayıcı olacaktır. Haliyle sizin için de..

Doğum hem fiziksel hem psikolojik açıdan çok değişime uğratıyor insanı, iki anlamda da toparlanmadan yeni bir çocuk fikri mantıklı mı bilemedim, siz lohusayken tekrar bi düşünün 😄

Kolay olmadığı kesin gönlünüzde 2 çocuk varsa ilk cocuk 10 aylık olduktan sonra psikolojinize göre düşünün hala aynı fikirde misiniz diye.

Kesinlikle ilkini görmeden karar veremezsiniz. Biz de 2 çocuk istiyorduk ama uykusuzluk, hiçbir şeye vakit bulamama çok yıprattı beni bu 3 ayda ve şu an cidden başka çocuk istemiyorum gerçekten hiç kolay değil. 2-3 yaşına geldiğinde fikrim değişirse duruma göre karar veririz biz de

33 yaşındayım, geç evlendim. İlk çocuğumu nasipse 5 hafta sonra kucağıma alacağım. Hiç ara vermeden ikinci çocuğu da yapayım diye düşünüyorum. Zor olur mu? Tecrübeli olanlardan yorum bekliyorum. Aslında vücudun toparlanması için 2 yıla ihtiyaç var diyorlar ama onu göz ardı ediyorum artık. Zar zor bir çocuğum daha olsun istiyorum.
34 yasindayim 3 ay once ilk bebegimi kucagima aldim. Oncesinde bende sizin gibi dusunurdum hep. Ama suan ayni dusuncede deglm malesef😀 ama yardim edecek biri varsa yapin tabi ama diger turlu zorlanirsiniz

Back
X