PEŞ PEŞE DÜŞÜK!!!

Serpilsroglu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2019
14
5
1
28
MERHABA ARKADAŞLAR;
İLK OLARAK 4,5 aylık bir dişüğüm oldu ardından 2 aylık bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum lütfen bu konu hakkında yardımcı olun doktorlar cevapsız kaldı bu duruma ve aklım karışıyor.

Öncelikle çok geçmiş olsun kalbi duran bebeğinizde kanamanız oldumu yoksa rutin bir kontroldemi öğrendiniz benimde iki düşük birde şuan karnımda kalbi durduğu söylenilen bebeğim var Salı günü nasip olursa yeni bir doktora gidip ona göre gereken yapılıp araştırmaya girecez

Çok tesadüf öğrendim kanama sancı hiçbir şey yoktu başka birşey için doktora gitmiştim o sıra dedim bebeğime de baktirayim baktım ki kalbi durmuş ertesi günü genel anestezi ile kürtaja aldılar sana da çok geçmiş olsun derdini veren rabbim dermanini da tez zamanda veriyor

Ust uste 2 dusukten sonra tekrar hamile kaldim. 3.de bir sorun olmadi. Dusuklerin sebebi bir turlu tespit edilememisti. Bazen bir sebebi olmuyor. Insallah siz de 3.de cok guzel sonuclar alirsiniz.

Bu arada sebebi tespit edilemedi ama endokrinolog doktorum tiroid ile alakali olabilecegini belirtmiști. Hipertiroid hastasiydim. Hamile kaldigim anda degerlerim cok fazla degisiyordu.

Ust uste 2 dusukten sonra tekrar hamile kaldim. 3.de bir sorun olmadi. Dusuklerin sebebi bir turlu tespit edilememisti. Bazen bir sebebi olmuyor. Insallah siz de 3.de cok guzel sonuclar alirsiniz.
İnşallah benimde bundan sonra hayırlısı ile olur dünyaya gelir çünkü psikolojisi çok kötü

İnşallah benimde bundan sonra hayırlısı ile olur dünyaya gelir çünkü psikolojisi çok kötü
Emin değilim ama sanırım 8 kez düşük oldu. Doktorlar sebepsiz dedi.
İncir kürü yaptıktan sonra bir daha düşük yapmadım. Üç kızım oldu.

Hic bir zaman olmayacamis, hep boyle devam edecekmis gibi geliyor. Haklisiniz. Ama etrafta da cok duyuyorum, bir yerde bu kısır döngü kiriliyor. Inanc ve dua ile neler degismez.. Insallah en guzel zamanda yavrunuza kavusursunuz.. Amin.

İncir kürü ne oluyor peki
Bir litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına içilir.

2x25U+7A

25 gün uygulama+7 gün ara+25 gün uygulama
toplam 50 günlük uygulama

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibeş gün uygulanır ve her yirmibeş gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi elli gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası varsa soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

vayy ilk defa duyuyorum bu doktor tavsıyesı mi yoksa bıryerden mi duymustunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…