pesime öyle bi SAPIK takildi ki!

elperdon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
735
289
303
Benim 3-4 yıl önce arkadaşlık ettiğim bir kız vardı. Ancak bu kız aşırı anormaldi. Şöyle ki muhabbeti hep cinsellik üzerineydi, her an her istediği olsun isterdi, sürekli ilgi çekme çabasındaydı ve onu üzen herkese mükemmel laflar soktuğunu zannederdi ama söyledikleri deli saçmasıydı. Bu kız zamanında babası tarafından ve çevre tarafından da dışlanmış bir kız, üstelik kilolu. Kilolu diye dalga geçmiyorum yanlış anlamayın demek istediğim bütün bu kompleksleri barındırıyordu üstünde. Ben bu kızla yaklaşıl 3-4 yıl çönce hem ailem hem erkek arkadaşım istemediği için arkadaşlığımı kestim, zaten ben de soğumuştum kızdan çünkü bana zarar verıyordu. Şu şekilde zarar veriyordu, mutlu bir ilişkim vardı ailem beni önemsiyordu e ondan güzel olduğumda aşikardı sürekli beni korkutacak şeyler söylemeye çalışırdı "akşam cin gördüm yanıma oturdu, ölü kedim geceleri yanıma gelip oturuyor" gibisinden. bir de bu kız sürekli kendini anlatırdı. Ondan başka kimse yokmuş gibi davranırdı. Neyse ben geçen gün facebook'dan gördüm ki bu 2 kızla daha bir olup arkamdan konuşmuş gönderiyi de herkese açık yapmış. ben de bunun üstüne sinirlendim tabi yazdım ve kavga ettik kavganın sonunda onun ne kadar iğrenç bir insan olduğunu her fırsatta yüzüne vurup, neden arkadaşlığımı kestiğimi söyleyerek engeli çaktım. Bu diğer hakkımda konuştuğum 2 kızla daha şimdi de twitterdan sardılar bana 2 gün önce başladı olay. Bu kızlardan biri beni takip etmeye başlamış ve ne yazarsam altına "aşkm orda msn" tarzında şeyler yazıyor. Şimdi engellersem o kızın istediğini yapmış olucam, bu şekilde de hep rahatsız ediyor. Sizce napmalıyım nasıl kurtulabilirim bu her şeye yorum yapan kızdan? Naptıklarını nasıl bir psikolojide olduklarını anlayamadım çünkü, ne yazarlarsa yazsınlar sustum onun galezi var üstlerinde. Bir kac gündür susmustu beni rahatsız eden kiz simdi de 'Özledin mi kac gündür taciz etmiyorum seni :*' yazmış. Aklima savcilga şikayet etmek geliyor Ama soyle ki ben eski arkadasimla benimle alay ettiklerini gördüğümde kavga ettim ve su an beni taciz eden kiza da küfür ettim yuzune degil ama eski arkadasim soyledi küfür ettiğimi o kufrun galezi var yani. Kahretsin o küfür yüzünden şikayette edemiyorum elimde koz varken. Napayım sizce ya? engellemekte istemiyorum beni taciz eden kizi öyle yaparsam istediğini vermis olucam cunki

Onun istediğini zaten yapmış oluyorsun böylelikle, seni rahatsız etmek istiyor, sen de rahatsız oluyorsun.
Engellemek onun istediğini vermiş olmak değil, senin kafan rahat olcak.
Ne garezi ya bir de küfür yüzünden sana sarmışlarsa ettirmeselerdi de bırak gitsin.
İnternette küfür etme ama bir daha, o ayrı.

Ailesine gitmek anlamsız,onlarda bıkmıştır muhtemelen engelle gitsin.Hiç oralı olma

İstediğini eline vermek nedir Allah askina?
Durumdan çokta şikayetçi degilsin. Yoksa engeller kurtulurdun! Sana meşgale olmuş...

Engelle dahada devam ederse şikayet edeceğini söyle genelde korkutur şikayet edilme ihtimali. Hatta getekirse şikayette edersin. Önce onlarin baslattigini kanitlarsin

Konunun kızın sizden kilolu ve çirkin olmasıyla hiç alakası yok ama o kısıma özellikle vurgu var. Buradan hiç anlattığın kadar masum düşünmüyorum. Kızın psikolojisinde problem var belli. Destek alması için yardımcı olabilirdin ama artık o raddeyi geçmişsiniz. Engelle en azından kafan rahat olur. Sosyal medyayı da bu kadar ciddiye alma. Insanlar orada atıp tuttukları gibi olsalar dünya çok başka bir yer olurdu.

Boyle birkac manyakla ben de ugrastim, hem de universitede. Kampuste karsilastigimda seslerini cikarmaz ama twitter facebook surekli rahatsiz ederlerdi. Onlarin istedikleri senin cevap vermen ve kavga etmek. Sen direk engelle, hicbir sekilde muhattap olma. Emin ol bir sure sonra sikilip kendilerine baska malzeme ariyorlar. Boyke tipler kendi iclerinde turlu eziklik yasayip kendi olmak istedikleri yerde olan kisilerle samimi oluyorlar once, sonrasi da malum, kiskanclik krizleri yasayip basa bela oluyorlar sonra. Ben aciyip herkesle arkadaslik ederim ama anladim ki boyle cok sorunlu insanlarla cok samimi olmayacaksin. Deneyimle sabit.

çocuk meselesi resmen ya aklı başında olan biri engeller kurtulur seninde hoşuna gidiyor belli seninle uğraşılması kendni kıskanılacak br konumda görüyorsun

Engelle gitsin ya, niye istediğini yapmış olasın. Nasıl mantık.

Sen kiza bulasmasan kiz sadece dedikodu yapiyomus. Atraksyon mu ariyosun.

sen kıza sapık diyorsun, dedikodu yapıyor diyorsun, aşırı anormal diyorsun, konuşmaları deli saçmasıydı diyorsun, babası ve çevre tarafından dışlanmış üstelik kilolu diyorsun, kompleksli diyorsun, ondan güzel olduğum aşikar diyorsun, ne kadar iğrenç bir insan olduğunu her fırsatta söylüyorsun, küfür de etmişsin, sonra da yanlış anlamayın diyorsun.
hoşuna gidiyor bunlarla uğraşmak, kendini üstün zannediyorsun ki bu kadar eziyorsun. rahatsız olsan engellersin, girmezsin, hesabını kapatırsın olmadı mı tweetlerini gizlersin.
taciz edenle, edileni tekrar düşün istersen.

peşime öyle bir sapık takıldı ki yazmışsın diyince ben de ruh hastası her yerde seni takip eden telefonla taciz eden biri sandım. Meğer sadece netten yazıyormuş amma da abartmışsın hoşuna gitmiş. Engelle gitsin ne var bunda ben de başın belada falan sandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…