yorumlarımı size beğendirmek zorunda değilim...
Konuyu açan başkası yalnız. Alıntı yaptığınız arkadaş değil..Sizde konu açarken, laf nereye gidiyor diye açın o zaman...
Yok artık ...Esim benle evlendi. Parasini bama harciyor. Ole olmasa kaynim bedelli yapar askere gitmezdi
Sizde konu açarken, laf nereye gidiyor diye açın o zaman...
sizden başka bana tepki gösteren olmadı mesajlarımda...neden acaba...Her aklınıza geleni yorum diye yazamazsınız. Kimseyi aşağılayıp rencide edemezsiniz. İnsanların neyi nasıl yaşadığı ya da dert ettiği de sizi ilgilendirmez...
Kimse ağzında altın kaşıkla doğmuyor sizin gibi..
Eşinden evvel başkası ile görüşenleri alttan alta ahlaksız ilan etmişsiniz. Sizi şikayet ettim. Bilginiz olsun...
Yoooo gayet başkaları da oldu.. size soru soranlarda oldu. Ya okumadınız ya da işinize gelmedi.. benden sonraki ve önceki mesajlara bakarsanız görürsünüz...sizden başka bana tepki gösteren olmadı mesajlarımda...neden acaba...
Yoooo gayet başkaları da oldu.. size soru soranlarda oldu. Ya okumadınız ya da işinize gelmedi.. benden sonraki ve önceki mesajlara bakarsanız görürsünüz...
Bilmediği hayatlar ve yaşam koşullarına tepeden bakan her yoruma ben tepki gösteririm..
Buradaki arkadaşlar bilir.. yani ima ettiğiniz gibi bir gocunma durumum yok..
Herneyse sizinle uğraşamayacağım daha fazla. Umarım anlamışsınızdır..
Ben hep siz diye hitab ettim. Bilmem fakında mıydınız ? “ senli benli “ bir iletişim yok aramızda Bu 1çok kibarsınız....benimde işim gücüm var, nezaketen cevapladım seni...sanırım okulda türkçe derleriniz pek iyi değildi...yaptığım yorumları nerelere getirdiniz...ben eskiden yaşananlardan bahsetmiştim sadece...internetin, cep telefonunun olmadığı dönemlerden..siz şuanki yaşanan ilişki türlerinden sanırım memnunsunuz...haaaa bana sorarsan ben memnun değilim...kimse gerçek hayatın farkında değil (özellikle yeni nesil) dizilerin etkisiyle, ünlülerin yaşam tarzlarını örnek alıp, eşlerinden, kayınvalidelerinden prenses muamalesi görmek istiyorlar...ha tabiki buda hakları ama, bunu hak edecek davranışları kendileri sergilemiyorlar...en ufak saygı, sevgi, şükür yok...daha sevgiliyken başlıyorlar sürekli tartışmaya, evleniyorlar yine devam, çocuk oluyor yine devam....car car car sadece laf yetiştirsinler hem kocalara, hemde onun ailesine...yaptıkları bu tripte sadece para kazanıyor olmaları...hem eşitiz derler, hemde kazanadıkları parayla hem eşlerinin, hemde ailelelerinin burnundan getirirler. erkekler çocuk gibidir, tatlı dile, güle yüze hepsi hizaya gelir...herşeye
muhalefet olursan, ne eşten, nede başka bir insandan saygıda, sevgide göremessin...sana mutlu günler dilerim.
Biloyomusuniz ayne ole galiba. Esim cok degisti. Beni cok uzuyor kiriyordu. Vr sucluyordu. Kiskancliklarindan bunalmistim ben. Hasta derecesinde kiskancti. Bugun diyor ben seni bu hale koydum. Affet. Ama icim aciyor benim. Bu hale geldim diyeBu hoşlanma değilde eşinizden göremedığınız ilgiyi geçmişi düşünerek kapatmaya çalışıyorsunuz. Eşinizle daha iyi olun aklınızdan çıkıcaktır. Sadece bir boşluk bu
Soldiklerinizde haklisiniz. Yorumlariniz icin cok tesekkurler. Ama ben o sarkilari hic o hislerle dinlemedim. Esim ole solemede aklimin ucundan gecmezdi. Ben sezen aksu dinliyom seval sam dinliyom deyio dinledim o sarkilariŞu an mutlu olmadığınız için aklınız yaşanmamışlıkta kalmış. Aklınıza gelmesi normal. Ama bu bir yanılsama emin olun. O kişiyle evlenmiş olsaydınız da herşey toz pembe olmayacaktı.
Evliliğinize odaklanın, aklınız geçmişe takılı kaldıkça içinde bulunduğunuz ana da haksızlık yapıyorsunuz. Evlilikteki sorunlarınız ne nasıl halledebilirsiniz. Enerjinizi bunlara vermeye çalışın.
Siz de rahatsızsınız bu durumdan madem. Ki eşiniz de dinlediğiniz şarkılardan bile hissediyor yada akıl yürütüyor. İlişkinizi zedeleyip zorlaştırmaktan başka bir işe yaramıyor. Evliliğinizde mutluluğu yakalamaya çalışın.
Ben tesekkur ederim siz ozur dilemeyin. Bana gercekten yardimci olmaya calistinizBen hep siz diye hitab ettim. Bilmem fakında mıydınız ? “ senli benli “ bir iletişim yok aramızda Bu 1
Türkçeye hakimiyetiniz gözlerimi yaşarttı. Sadece son yorumunuzda 50 imla hatası sayabilirim bu 2.
Allah herkese akıl ve irade vermiş. Kendi yaşam çizgisini bulsun diye. Yaşayıp yaşamamak herkesin kendi iradesi. İzleyen izler izlemeyen de izleyip örnek alana karışamaz. Zira kimse kimsenin yerine yanmayacak bu 3.
Konu sahibi soru sormuş varsa bir fikriniz yazar yardımcı olursunuz.yoksa genellemeleriniz için açılan başka konular var. Mesela “koca koca yalanlar” diye başlık açmış bir arkadaşımız. Orada dizi eleştirmek serbest. Ya da hayata dair şeyler diye başka bir forumda var.
Bu başlıkta yardım çağrısı var sadece.. o sebeple yorumlarınız itici durdu. Tekrar okuyun ve cevap yazmayın lütfen..
Size de mutluluklar..
Not : konu sahibi özür dilerim bu gereksiz polemik için...
Esim biliyor ki zaten.güldürdün beni:)...konu sahibine yardımcı olayım...duygularınızdan eşinize bahsedin. rahatlarsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?