Siz ilk gördüğünüzle mi evlendiniz ?nerdeeeeen nerelere geldik....eskiden insanların sadece 1 tane sevdiği olurdu...onunla evlenir yada evlenemesse başkasıyla evlenirdi. ama o sevgilisini içinde saklar, kimselere söyleyemezdi..şimdi onlarca sevgili değiştiriyorlar (adınada aşk diyorlar)
ve tüm arkadaşları, ailesi, sosyal medyası bunları görüp biliyor...tabiki evlenince mutluluk ve huzur olurmu...eskide kalan bir sürü yaşanmışlık ve anılar varken...
Siz ilk gördüğünüzle mi evlendiniz ?
Siz ilk gördüğünüzle mi evlendiniz ?
1- evetSiz ilk gördüğünüzle mi evlendiniz ?
Çok görüşüp evlendim. Mis gibiyiz çok şükür. Aşk evliliği başka birşey1- evet
2-çok görüşüpte evlenenlerin halide ortada....
Görücü usül ile evlenip aynı sorunları yaşayanlar için de bi kıstasınız var mı merak ettim1- evet
Görücü usül ile evlenip aynı sorunları yaşayanlar için de bi kıstasınız var mı merak ettim
Konu sahibi önce o adamla görüşmüş ama sadakatsiz olduğunu anlayınca ayrılmışkocasının arkadaşıyla sevgili olupta, sonra evlenmeyen demek istediniz sanırım...
Konu sahibi önce o adamla görüşmüş ama sadakatsiz olduğunu anlayınca ayrılmış
Eşiyle de sonra tanışmış
Nesi garip ?
Yaniiii... burada konu açanlar hep garip mi oluyor bu mantıkla ?Bir gariplik olmasa , buraya konu açmazdı.
Bende merak ediyorumYaniiii... burada konu açanlar hep garip mi oluyor bu mantıkla ?
Konu açmayıp sadece okuyanlarla ilgili görüşünüzü merak ettim bende..
1- evet
Bir gariplik olmasa , buraya konu açmazdı.
Hayatlar hep dört dörtlük... Ne şahane insanlar var dimi ? Yarına hangi şartlarda uyanacağımız meçhulken üstelik...Bende merak ediyorum
Görücü usülü dedim cevap vermedi.
yorumlarımı size beğendirmek zorunda değilim...Hayatlar hep dört dörtlük... Ne şahane insanlar var dimi ? Yarına hangi şartlarda uyanacağımız meçhulken üstelik...
Açılan konulara laf sokmak için üyelik almak çok normal çünkü...
Sizde konu açarken, laf nereye gidiyor diye açın o zaman...ne varmış halimde?
ama sizde haklısınız omzunuzda ağlamaktan omzunuz eskidi..
yorum yazarken laf nereye gidiyor diye düşünüp yazsanız keşke.
biri kalkıp size ne dese haklı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?