peşimi bırakmıyor...

caykolik_

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
68
62
18
evliyim ve 2 çocugum var. kızımın sınıf arkadaşının babası sürekli beni takip ediyor. arabayla önümü kesiyor. benimle konuşmak istediğini, benden hoşlandığını söyledi. Ben defalarca reddettim. ona asla ümit vermedim. karısı da yakın bir tanıdığım. karısına durumu anlatsam yuvası yıkılacak. eşime söylesem gider adamı öldürür. kimseye de söyleyemiyorum. herkes kadın yüz vermezse erkek dolaşmaz diyor ama ben gerçekten hiç ümit vermedim. Evli olduğumu bildiği halde hala peşimde. Ne yapmalıyım. Nasıl kurtulabilirim? Bana yardımcı olur musunuz?

Bu durumu saklayarak da bir yere varamazsınız ama
önümü kesti diyorsunuz
ya zarar verirse size .

evliyim ve 2 çocugum var. kızımın sınıf arkadaşının babası sürekli beni takip ediyor. arabayla önümü kesiyor. benimle konuşmak istediğini, benden hoşlandığını söyledi. Ben defalarca reddettim. ona asla ümit vermedim. karısı da yakın bir tanıdığım. karısına durumu anlatsam yuvası yıkılacak. eşime söylesem gider adamı öldürür. kimseye de söyleyemiyorum. herkes kadın yüz vermezse erkek dolaşmaz diyor ama ben gerçekten hiç ümit vermedim. Evli olduğumu bildiği halde hala peşimde. Ne yapmalıyım. Nasıl kurtulabilirim? Bana yardımcı olur musunuz?
Bu zamanın erkekleri maalesef dişinin kuyruk sallamasını beklemeyecek kadar ahlaksız olmuş . Ben inanıyorum bu tür şeylere .

çocuğu eşiniz alsa uygun mu saatleri bilmiyorum.

çocuğu servise verin

bunun dışında yapacağınız şey sizi takip eden adam sapıkmı nedir bilmiyorsunuz ki ya o eşinize bir şeyler derse denk geldiğin de böyle yaşamakla olmaz ki ya eşinize söylüyeceksiniz yada aileden birine baba gibi abi gibi

daha da olmadı polise şikayet ediceksiniz.

korkutacaksınız polisle eşle ne bileyim zor bir durum

uygun bir dinle eşi galyana getirerek değil de rahatsız olduğunu söyleyerek eşinize anlatacaksınız.

polise şikayet etmelisiniz, daha sonrada eşinizi alın karşınıza sakince konuşun ama erkekler bu durumda ani tepkiler verebiliyor, annenize falan danışsanız aslında onlar bir yol bulabilir mi

eşimin okuldan alması mümkün değil. okul yakın ama kızım henüz küçük olduğu için ben götürüp getiriyorum. yaşadığım yer küçük bir yer başkalarına üstü kapalı anlatmak istedim ama herkes bir erkek takip ederse kadında bir şey vardır diyorlar. olayların büyümesinden korkuyorum abimde yok. ailemden çok uzaktayım.

Eşinize söyleyin beraber polise şikayet edin.

Eşinize anlatmadan önce adamı tehdit edin bence. Polise gideceğinizi, eşine söyleyeceğinizi belirtin. Karşınıza çıktığında bağırın,korksun pislik

Nasıl pislik bir insanmış ya küfür edesim geldi

hayır bence adamı ne tehdit edin ne şikayetçi olun asla hiçbir şekilde muhatap olmayın.eşinizle birlikte yapın ne yapacaksanız.sizin onunla konuştuğunuzu gören biri bile yanlış anlayabilir ya da adam sanki siz onunla buluşuyormuşsunuz gibi bir kurgu yaratabilir.

eşiniz kimseyi öldürmez bence korkmayın lütfen.yalnız hareket etmeyin.

Şikayet edin..
Allah korusun basiniza birseyde gelebilir..

Back
X