- 6 Temmuz 2014
- 399
- 74
- 48
- Konu Sahibi aysunkndmr
-
Hiçbir şey yaşamamışsınız ki ne diye adınızı çıkaracak?
Ayyy iyi hoşta birkere bile yüzyüze gelmedik diyosun,ailenin duyacağı ne o zaman ben anlamadım?Benim için ailemin duyması bile çok korkunç. Kimse benden böyle bişey beklemez. Bi kez bile yüz yüze gelmişliğimiz olmadı reelde ama bana umut verdi diyebilir. Çünkü ben başlattım konuşmayı.
O zaman ailene git peşimde bi sapık var beni tehdit ediyo de böylece hem üste çıkmış olursun hem de ondan kurtulmuş olursunBenim için ailemin duyması bile çok korkunç. Kimse benden böyle bişey beklemez. Bi kez bile yüz yüze gelmişliğimiz olmadı reelde ama bana umut verdi diyebilir. Çünkü ben başlattım konuşmayı.
Burdaki hatunlar gerçekten çok uç noktalarda yaşıyor. Biri çıplak fotolar gönderir tehdit edilir, korkar. Diğeri sevgili bile olmadığı halde tehdit edilmekten korkar, eline erkek eli değmemiş cici kızdır.
Ne yapabilir ki sana en fazla? Ne diyebilir ailene? Ortada bişey yok ki.
Yahu tamam da konuşsanız ne olacak ne diyebilir en fazla? Umut verdi desin bir şey olmaz.Aile yapınıza ters ise eğer inkar edersiniz olur biter.Yüzyüze bile görüşmemişsiniz ailenin duyması niye korkunç olsun çok abartmışsınız bence.Benim için ailemin duyması bile çok korkunç. Kimse benden böyle bişey beklemez. Bi kez bile yüz yüze gelmişliğimiz olmadı reelde ama bana umut verdi diyebilir. Çünkü ben başlattım konuşmayı.
Umut derken?
Yolunu yordamını bilmiyorum bi kez denemek istedim onu da batırdım. Ailemin ne tepki vereceğini kestiremiyorum. Bi msj atması bile günümü kabusa çeviriyor. Çok rahatsız oluyorum. Sizin tabirinizle "cici kız" olduğum için bu bile göZümde büyüyordur belki de.
Neyin umudu kardeş?İlk msjı ben atmıştım. O zamanlar hoşlanıyordum. Galiba belli de ettim. Açık açık senden hoşlanıyorum vs demesem de.
Yahu tamam da konuşsanız ne olacak ne diyebilir en fazla? Umut verdi desin bir şey olmaz.Aile yapınıza ters ise eğer inkar edersiniz olur biter.Yüzyüze bile görüşmemişsiniz ailenin duyması niye korkunç olsun çok abartmışsınız bence.
Kavga etsin boşver o çocuğun suçu o zaman.Durup dururken ailene bir şey söylerse kendi kaşınmış olur.Senlik bir durum yok yani rahat ol.Çok kızarsa ailen,sende benden hoşlanıyordu yüz vermedim,onu engelledim o da böyle pislik yaptı şimdi bana inat dersin olur biter.Annem babam tamam da abim çok katıdır tatsızlık çıksın istemiyorum. Gider kavga eder direkt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?