Kızlar o kadar doluyum o kadar çıkmazdayım ki anlatamam :1no2: olayı size kısaca özetliycem benim bi babaannem var(malesef) yıllardır memleketten kışın gelir yaza kadar bizde kalır dedemle beraber ben kendimi bildim bileli böyle bu kışın hep sıcak odada onlar yattı biz soğuk odalarda yattık yetmezmiş gibi anneme etmediği hakaret kalmadı o... hem ağzına ederim hem kendime baktırırım dedi ve hala bizde kalıyo kızı bile bakmıyo istemiyo yıllardır bizi hizmetçisi gibi kullandı şimdi bile yemeğe oturuken bana bakıyo sandalyesini çekcem mi diye babasının uşağı varya
yapamadığı şeyleri yaparım hiç gocunmam ama bizi hizmetçi gibi görüyo neyse yine bizde kalıyo babam bizi zorla onun odasında oturtmaya çalışıyo bizde onu sevmiyoruz yanında oturmak istemiyoruz yaptıklarından dolayı babam bize duygusuzsunuz vicdansızsınız diyo ama kendisi işten gelir gelmez hemen ya pc nin başına yada diğer odada tv nin başına geçiyo bizi de piyon gibi yönetiyo yanında otur öp konuş diye :çok üzgünüm: bugün yine yanında oturmuyomuşum diye babam kızdı bende içimde tuttuklarımı söyledim dedim sen bize diyosun kendin 5 dk oturmuyosun yanında başladı bana ağzına geleni söyledi ş..siz senin bu eve ne katkın var bide bana laf söylüyosun diye ben çalışmıyorum ama kendisi çalıştırmıyo beni hemde öyle söylüyo bende dedim tamam çalışcam bundan sonra bide diyoki düzgün bi iş bulursan çalışırsın yazıklar olsun babamı bu hayattaki tek dostum bilirdim ama gün gelip oda yediğim ekmeğini kafama kakabiliyomuş..... baya uzun oldu kusura bakmayın ama artık midemde ülserler olcak sinirimden