Peşini bırakmayan sevgiliden nasıl kurtulunmalı.

nifel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2010
1
0
36
İzmir
Merhaba Kızlar :)

ilk kez paylaşımda bulunuyorum.Ama canım o kadar sıkkın ki anlatamam.Bu konuyu da ancak başka hemcinslerimle paylaşmak fikirlerini almak istedim.4 yıl önce 2 kızıma rağmen boşandım.Ekonomik özgürlüğü olan kimseye muhtaç olmayan bir kadınım.Boşandıktan sonra netten bazı arkadaşlıklarım oldu.Bunlardan biri kendime hiç uygun görmememe rağmen peşimi bırakmadı.Bu adamın eğitimi benden düşük,zevklerimiz,kültürlerimiz farklı idi en kötüsü de ayrı yaşamasına rağmen halen evli biri.Buna asla olmaz dememe rağmen başka sevgililerimi bilmesine rağmen hastalıklı gibi 4 yıldır peşimi bırakmadı.Ancak 4-5 ay son dönemde normal sevgili olmayı denedim.Bu adam madem bu kadar çok seviyor benim mutlu olmam için üzerime titriyor bakalım bende onu sevebilecekmiyim dedim.Birlikteyken o normalken herşey güzeldi.Ama bende hep bir şeyler eksikti.Onun bana aşık olduğu kadar ben asla onu sevemedim.Defalarca ayrılmalıyız olmuyor seni sevmiyorum dememe rağmen hastalıklı olarak peşimi bırakmıyor.Evimden işyerimden defalarca arıyor.Mail bombardımanına tutuyor.Krize girdiğinde ağza alınmayacak sözler söylüyor.Seni biriyle bir yerde görürsem öldüreceğim diyor.Şİmdi onu tanıdığım güne lanet ediyorum.Keşke o gözyaşlarına kanıp, ona acıyıp iyi davranmasaydım.Biz kadınlar bazen çok aptal oluyoruz seviyorum senin için ölürüm sözlerine kanıyoruz.Bu adam beni gerçekten seviyor biliyorum ama ben onu asla istemiyorum hatta korkuyorum.Toplumda iyi saygın bir konumda yaşıyorum .Bu adam beni rezil edecek diye korkuyorum.Halen beni bırakma ayda bir kez bile olsa görüşelim yeter diyor ama ben onun sesini bile duymak istemiyorum.Ne yapabilirim kızlar ? Bu hastalıklı saplantılı adamdan nasıl kurtulmalıyım.Kendimden nasıl soğutmalıyım.Hiç görüşmüyorum telefonlarımı kapatıyorum evde ama gündüz işten arıyor tehditler savuruyor.Günün birinde kriz anında bir gazetenin 3. sayfa haberi olmak istemiyorum.Bu erkekler neden" hayır seni istemiyorum" u anlamaz ki neden" ya benimsin ya da kara toprağın" anlayışını taşırlar.Değerli fikirleriniz için şimdiden çok teşekkür ediyorum.

savcılığa şikayet edeceğinizi söyleyin...
vazgeçmezse gerçekten edin.
saplantılı biri, başınızı ağrıtacak belli...

Size ters biri ile internette tanıştığınızı söylüyorsunuz
Madem ters niye devam ettiniz hemde evliymiş.. buraya kadar okudum tek
Bana tuhaf geldi, madem ters sizin yerinizi yurdunuzu nasıl bildi de takip ediyor bu internetten tanıdığınız adam..

Merhaba Kızlar :)

ilk kez paylaşımda bulunuyorum.Ama canım o kadar sıkkın ki anlatamam.Bu konuyu da ancak başka hemcinslerimle paylaşmak fikirlerini almak istedim.4 yıl önce 2 kızıma rağmen boşandım.Ekonomik özgürlüğü olan kimseye muhtaç olmayan bir kadınım.Boşandıktan sonra netten bazı arkadaşlıklarım oldu.Bunlardan biri kendime hiç uygun görmememe rağmen peşimi bırakmadı.Bu adamın eğitimi benden düşük,zevklerimiz,kültürlerimiz farklı idi en kötüsü de ayrı yaşamasına rağmen halen evli biri.Buna asla olmaz dememe rağmen başka sevgililerimi bilmesine rağmen hastalıklı gibi 4 yıldır peşimi bırakmadı.Ancak 4-5 ay son dönemde normal sevgili olmayı denedim.Bu adam madem bu kadar çok seviyor benim mutlu olmam için üzerime titriyor bakalım bende onu sevebilecekmiyim dedim.Birlikteyken o normalken herşey güzeldi.Ama bende hep bir şeyler eksikti.Onun bana aşık olduğu kadar ben asla onu sevemedim.Defalarca ayrılmalıyız olmuyor seni sevmiyorum dememe rağmen hastalıklı olarak peşimi bırakmıyor.Evimden işyerimden defalarca arıyor.Mail bombardımanına tutuyor.Krize girdiğinde ağza alınmayacak sözler söylüyor.Seni biriyle bir yerde görürsem öldüreceğim diyor.Şİmdi onu tanıdığım güne lanet ediyorum.Keşke o gözyaşlarına kanıp, ona acıyıp iyi davranmasaydım.Biz kadınlar bazen çok aptal oluyoruz seviyorum senin için ölürüm sözlerine kanıyoruz.Bu adam beni gerçekten seviyor biliyorum ama ben onu asla istemiyorum hatta korkuyorum.Toplumda iyi saygın bir konumda yaşıyorum .Bu adam beni rezil edecek diye korkuyorum.Halen beni bırakma ayda bir kez bile olsa görüşelim yeter diyor ama ben onun sesini bile duymak istemiyorum.Ne yapabilirim kızlar ? Bu hastalıklı saplantılı adamdan nasıl kurtulmalıyım.Kendimden nasıl soğutmalıyım.Hiç görüşmüyorum telefonlarımı kapatıyorum evde ama gündüz işten arıyor tehditler savuruyor.Günün birinde kriz anında bir gazetenin 3. sayfa haberi olmak istemiyorum.Bu erkekler neden" hayır seni istemiyorum" u anlamaz ki neden" ya benimsin ya da kara toprağın" anlayışını taşırlar.Değerli fikirleriniz için şimdiden çok teşekkür ediyorum.

sevmıyosun da neden sevgılı oluyosun sende hemde nasıl bı ınsan oldugunu bıle bıle sarmışsın basına belayı..hem saygın bı konumdayım dıyosun hem sevgılılerım var dıyosun ve kendıne yakıştırmadıgın bu adamla ilişki yasıyosun...

Size ters biri ile internette tanıştığınızı söylüyorsunuz
Madem ters niye devam ettiniz hemde evliymiş.. buraya kadar okudum tek
Bana tuhaf geldi, madem ters sizin yerinizi yurdunuzu nasıl bildi de takip ediyor bu internetten tanıdığınız adam..

aynen böyle düşünüyorum anladım dıyo bastan kötü bırı oldugunu bastan berı kendıne uygun bulmamış ev telefonunu bılıyo cep telefonunu bılıyo iş telefonunu bılıyo ve adreslerını bılıyo ters bırını ne kadar hayatının içine almışsın hem de iki kız evladın var allah korusun bı de sevgılılerım var dıyosun...

cok kotu bir durum. ama sen ne kadar taviz verirsen o da o kadar cesaretlenir. seni oldurecek korkusuyla hareket etme. dikkatli olmayi da ihmal etme tabi. nisanlandim evleniyorum diyebilirsin ondan sonra da sana ulasmasini tamamen engelleyebilirsin. ama bunu kiskirtici sekilde degil ona hissettirmeden yapmalisin. mailini numarani her seyini degistir. karsina cikmasini engelle. her seyini ona gore duzenle. seni gorebilecegi zamanlar yaninda biri olmasini saglayabilirsin kuzenin arkadasin vs surekli gorurse nisanlandigina evlenecegine inanabilir. ve kesinlikle cevap yazmamali telefonlarini acmamalisin.

bu denli zıt gördüğünüz bir adama hemde evliyken şans vermeyi düşünmüşsünüz.
hadi olduya düşündüğünüz gibi onu sevebilseydiniz hemde adam evliyken ne olacaktı?
mutluyum seviyorum ama evli başlığımı açılacaktı.
kusura bakmayın fakat siz baştan yanlışsınız.
çok tedirgin olduysanız tehdit içerikli mesajlarıyla savcılığa başvurun.
diğer kadına yazık. kadının düşmanı görülüyorki yine kadın.

bence savciliga gidecegini söyle. en iyi yöntem bu bence. o seni nasil korkutuyorsa sende onu öyle korkut derim. ama tabi senin bilecegin bi durum bazi erkeklerde yapicandan geri kalmiyor nekadar polise, savciliga gidicem dersende yapicani yapiyorlar...

Ölü taklidi yapın.
Alay etmiyorum.
Telefon numaranızı değiştirin.Mail adresinizi tamamen kapatın.İş yerinizi değiştirin.Ortak arkadaşlarınızla bile görüşmeyin bir süre.Muhtemelen evinizi de biliyordur?Evinizi değiştirin.
Savcılık filan sizin derdinize çare olmaz.Siz savcılığa veririm dersiniz,o sizi daha beter tehdit eder, korkutur.
Ciddi ciddi ölü taklidi yapın.
Başka türlü kurtulamazsınız.

Bu aşk filan değil,takıntı.

Umarım en kısa zamanda kurtulursunuz.

netten yeni birini bul sen canım bence, oda evli olsun ikisini birbirine düşürürsün. baya uzmanlaşmışsın netten evli adam bulmada o yüzden sana kolay olur:) yazık 2 tanede çocuğun varmış, o çocuklar bilse anaları netten adam arıyor diye kimbilir ne hale gelir. hele evli adamların çocukları var bide yazık saygısız insanlar yüzünden olan çocuklara oluyor. kendi aileni parçalamışsın bide evli adamınkini parçala.

Back
X