Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun... ücret nekadar dı acaba... birde hangi doktora oldunuz. şişlik morluk falan varmı
geçmiş olsun canım evet o bendede varr uyuşuk böyle dokunduumda.alçı var gerçi hala ama garipsiyorum.bnmde 7.gnm
yeni fotooo ekledimmmm[/QUO
canım yeni fotolarına da baktım sol taraftaki sorun galiba burnunun içinin gözükmesi anladığım kadarıyla insan o kadar para veriyo sıkıntı çekiyo sonucun kusursuz olmasını istiyo aynı durumda bende olsam bende şikayet ederdim ama inan bana o kadar güzel ki değişim çok güzel olmuş eminim görenler iyi ki ameliyat olmuşsun diyolardır o sorunda ufak bi operasyonla yada msjla halledilebilir bence canını sıkma :)
yeni fotooo ekledimmmm[/QUO
canım yeni fotolarına da baktım sol taraftaki sorun galiba burnunun içinin gözükmesi anladığım kadarıyla insan o kadar para veriyo sıkıntı çekiyo sonucun kusursuz olmasını istiyo aynı durumda bende olsam bende şikayet ederdim ama inan bana o kadar güzel ki değişim çok güzel olmuş eminim görenler iyi ki ameliyat olmuşsun diyolardır o sorunda ufak bi operasyonla yada msjla halledilebilir bence canını sıkma :)
canımm aynen öle ne güzel anlamışsın benii orasıda bi geçse hiç bi sorun kalmicakk zaten ben eski burnumla kıyaslamıyorum bile bu hali bile güzel bana göre şu sorunu-da bi düzelse bakalım yerın ne dicek doktorr
necdet beyin numarasını alabilirmyiimbn cmt günü muayene olmak istiyorumda ordamı acaba hastane bişiy demiyo
![]()