Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pet shoplarda HAYVAN SATIŞI YASAKLANSIN İMZA KAMPANYASI!
can-ı gönülden imzaladım.. elimizden imzalamakta mı gelmiyor arkadaşlar? hiç bişey yapamıyosak imzalarımızla destek olalım.. umarım en kısa zamanda Allah'ın yarattıgı birer mucize olan canlıları,mal gibi satmaktan ve almaktan vazgeçerler!
can-ı gönülden imzaladım.. elimizden imzalamakta mı gelmiyor arkadaşlar? hiç bişey yapamıyosak imzalarımızla destek olalım.. umarım en kısa zamanda Allah'ın yarattıgı birer mucize olan canlıları,mal gibi satmaktan ve almaktan vazgeçerler!
Hepimiz az çok biliyoruz pet shopların halini... Kafes pislenmesin diye az yemek ve su veriliyor, Bazıları ölene kadar damızlık olarak kullanılıyor, hele bazı yerler var ki hayvan kafeste ayağa kalkamıyor.... Yürümeyi unutacak kadar kafeste tutula hayvan biliyorum buna engel olalım....
daha öncede bulunduğum yerde petshop yok diye belirtmiştim bende petshpa hiç gitmedim yani çookk önceden gitmiştim hiç
hatırlayamıyorum..şimdi kuşum var yeni üye eve..ama petshpların böyle kötü durumda olduklarını ilk defa duyuyorum..kötüymüş yani
her petshop eğer hayvanlara onları yapıyorsa..