Petarkadas hakkinda

eccemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2009
212
0
116
37
Ankara
Kizlar benim bi kedim var. Petarkadasa uye olup ordan bisiler takip etmek istiyorum. Uyeliginiz varsa bilirsiniz uye olmak icin davet almak gerekiyo. Uyeligi olan varsa beni davet edebilirmi acaba? (umarim baska bi siteyle ilgili konu acmak yasak degildir, oyleyse ozur dilerim simdiden)

100 mesaj hakkını dolduramadığım için yollayamıyomuşum
Numara:
0957f058fa23c24712840dfbd82a5e70

Sevgili arkadaşlar öncelikli olarak merhaba demek istiyorum.Ailemizin şivava cinsi bir köpeği var evladımız kadar çok seviyoruz onu.Ancak hiç yapmadığı birşey yaparak evde farklı yerlere çişini yapmaya başladı.Verineri bunu eş bulmak için yaptığını söyledi.Bu cins zor bulunan bir köpek olduğu için eş bulmakda zorlanıyoruz.Kocaelinde yaşayan bir eş bulabildik ama kendisi petarkadaş com da üye orasıda davetiye istiyor sanırım.Bunu araştırırken size rastladım.Bu konuda yardımcı olurmusunz sakıncası yoksa özelden bir davetiye numarası atabilirmisin.Hergün 5-6 kerre yeri silmekden illallah geldi zira.Gerçekden beni çok memnun edersiniz
Sevgiyle kalın

Mesaj sınırlamasını dolduramadığım için özelden mesaj yazamıyorum.
Davetiye no:
66e4c1897e78b5f6e47348cda1d76ca6
Umarım eş bulabilirsiniz :)

Mesaj sınırlamasını dolduramadığım için özelden mesaj yazamıyorum.
Davetiye no:
66e4c1897e78b5f6e47348cda1d76ca6
Umarım eş bulabilirsiniz :)

merhabalar,
benim de 8 aylik bir kizim var jack russel terrier,
bunun icin bana petarkadas daveti gönderebilir misiniz lutfen
cok teskkur ederim

bana da petarkadaş davetiyesi gönderebilir misiniz? köpek arıyorum da, biri sahiplendiricek galiba ama üye olmadığım için yazamıyorum..

bana da petarkadaş davetiyesi gönderebilir misiniz? köpek arıyorum da, biri sahiplendiricek galiba ama üye olmadığım için yazamıyorum..

gönderen arkadaşa çok teşekkür ediyorum.. 100 mesajım olmadığı için cevap yazamadım..

mesaj sayım dolmadığı için cvp yazamadığım arkadasa teşekkür ediyorum :)) petlerimizle güzell günler bizim olsun :)

arkadaşlar davetiye numarasıyla gelenler davet edilen kişiler tarafından sorumludur yani yapılan her yanlış hareket davetiye aldığınız kişiye yansır ve kural dışı hareketler yapılınca sizinde üyyeliğiniz silinir
ben size güvenerek kodu gönderiyorum ama petarkadaşa üyye olunca petarkadaş kurallarını lütfen okuyunuz satış yapmak pet arama forumu açmak sitede yasaktır

d51895d06ff27254d054d241f7140b11

4979371854a5b161ba798dbaf256b5c2

129a37e329c7e9ec1e2ea431f129ad55

a54f812727e7be82a71955c02edbe30f

Son düzenleme:

Canım sayende pet arkadaşa üye olabildim desteğin ilgin ve güvenin için çok teşekkür ederim güvenini boşa çıkarmayacağım

Bende davetiye nosu isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim bu arada güvenimi boşa çıkartmamak şartıyla elbette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…