Petek Dinçöz Anne Oldu

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.346
693
373
Kocaeli
İlk kez annelik heyecanı yaşan Ünlü şarkıcı Amerikan Hastanesi'nde doğum yaptı. Bir erkek bebek dünyaya getiren Dinçöz, oğluna İrfan Aslan adını verdi.

Doğumdan sonra aile pozu veren Dinçöz paylaştığı bu fotoğrafın altına 'Bilindiği gibi dün çok sevdiğim kayınpederim İrfan babamı kaybettik. İrfan babamızın büyük acısını yaşarken; hayat bize bugün aslanı verdi... Rabbime şükürler olsun, oğlumuz İrfan Aslan dünyaya geldi, Anne oldum... Hoş geldin oğlum, yavrum... Hoş geldin Aslan'ım... Acımızı dindiren , Rabbim sana sağlıklı ve hayırlı bir ömür nasip etsin... Seni her şeyden çok seviyorum...' notunu yazdı.
En Değişik Bebek İsimleri Ve Anlamları Tıklayınız

Allah anali babali buyutsun petek dincoz un olum riski vardi onu da atlatmis

İyi hayırlısı olsun, severim mutlu bir geçmişi olamadı Petek'in, şimdi bu mutluluğu sevindirici.

Annelik duygusunu tatmayı çok istiyordu Rabbim de nasip etmiş ne güzel. Allah sağlıkla büyümesini nasip etsin.

Kayinpederi dogumdan bir gun once mi olmus??

ayy darısı isteyen tüm bayanların başına. çok mutlu oldum ya. çok çekti eski kocasından

...Anne ve Bebeklerin Tüm İhtiyaçları burada.
Kaliteli , Güvenli alışveriş ve İlgili bir satıcı arayanlara önerimdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…