Petek Dinçöz

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

andırıyorsun canım ama fazla değil ama sana bakan insan dudaklar falan benziyo sarışınlığın kaş şekli benzetebilir alımlısın maşşalla çoookta güzelsin wuuuwwwwwww

Burada pek beğenmedim. Makyajdan olabilir. :26:

Çok güzeeelll Peteğim.

Son düzenleme:

Burada pek beğenmedim. Makyajdan olabilir. :26:

bende bu halini çok beğeniyorum özellikle saçlarını çok uğraştım böyle yapmayı ama yok olmuyor böyle =( ayrıca burdaki elbisesi çok güzelmiş

Son düzenleme:
Evet elbise çok hoş. :)) Ama ben ona daha düz modelleri yakıştırıyorum saçta. :))
Bu saç şekli de çok güzel tek başına aslında. Yapması da zordur muhakkak. Kuaföre gitmek lazım sanırım, kendimiz uğraşsak bu kadar güzel olmaz.

Son düzenleme:
ekranda gormeye tahammul edemediigim insanlardan biri..ilkokul cocugu zekasina sahip..

bu arada estetikli yuzune bisey diyemem ama fizigi guzel Allah icin..

ben her halinin hastasıyım muhteşem bir kadın tek kelimeyle bir bütünnnn ona bakarsak ne estetikliler var birşeye benzemiyorlar kadına yakışmış...........

yeni klibindede çok güzel olmuş bacakları flan harika gözüküyor çok hoş hatun zaten

ekranda gormeye tahammul edemediigim insanlardan biri..ilkokul cocugu zekasina sahip..

Zeka konusunda katılıyorum. Ne konuşacağını, nerede nasıl davranılması gerektiğini bilmeyen bir insan. Programını izlemek için çok sabırlı olmak lazım. Çok fena saçmalıyor çünkü. Toz pembe bir hayatta yaşıyor sanki ve dünyadan haberi yok gibi. Hiç zarif ve asil değil. Bu anlamda nefret edilesi biri. Ama konuşmadığı sürece gayet hoş görünüyor, asil ve zarif de olabiliyor.

ya bence bu kız öyle göründüğü gibi aptal değil sadece aptal gibi davranıyor eğer öyle aptal olsaydı zaten bu gün geldiği yeri koruyamazdı o kadar kişi görüyoruz gündemde bir varlar bir yoklar ama bu kız yıllardır kaybolmadı demek ki sanıldığı gibi aptal değil.

Bu işte Can Tanrıyar'ın rolü büyük. Adamın sözü geçiyor, çevresi çok geniş; Petek'e çok yardımı dokundu bu anlamda. O olmasa bu yerlere asla gelemezdi bence.

Bu işte Can Tanrıyar'ın rolü büyük. Adamın sözü geçiyor, çevresi çok geniş; Petek'e çok yardımı dokundu bu anlamda. O olmasa bu yerlere asla gelemezdi bence.

kesinlikle katılıyorum hatta arkasında can tanrıyar gibi bi isim olmasına rağmen bence okadar iyi yerlerde değil bi başkası olsa belki çoktan daha iyi yerlere gelmişti ama petekte hiç bi ilerleme göremiyorum aksine gerileme görüyorum ben

yine arkasında durdurabilmeyi başarıyor hadi diyelim yükselmiyor o sunduğu beeğenmediğimiz programdan dünyanın parasını kazanıyor ve kendinden bahsettiriyor ben bu yüzden aptal olduğunu düşünmüyorum ama cahil evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…