Petek Dinçöz

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şarkıcı Petek Dinçöz, yeniden bir araya gelip birlikte yaşamaya başladığı sevgilisi Can Tanrıyar ile KKTC'de bir otelde verdiği konser sonrası hayli samimi görüntüler sergiledi. Kralmagazin'e göre, konser sırasında gözlerini birbirinden ayırmadan çift, daha sonra soluğu dans pistinde aldı. Keyifli oldukları dikkat çeken ikili, bütün gece birlikte el ele dans edip eğlendi. Çift geçen sene evliliklerini noktalamış, ortak dostlarının araya girmesiyle boşandıktan aylar sonra bir araya gelerek ilişkilerine yeni bir şans vermişti. Barışmalarının ardından göz önünde olmamaya dikkat eden çift, uzun bir süre sonra ilk kez böyle görüntülendi.

Bunlar daha eski fotolar.

kilosu flanda çok ideal süpürge otu gibi değil kız çok güzel baktıkça baktırıyor.

çirkin,uyuz,boya güzeli
kişilik desen havalarda
gıcık bi tip yani
ne ses ne yorum
şarkıları intihaar sebebi
giyimi bülent ersoy gibi

Barbie bebeğimin dünyalar güzelimin bu hallerini çok özlüyorum.
Artık makyajı bu tarz değil yaaa.
Hala bakmaya doyamıyorum ama 2 yıl öncesi çok daha şahane görünüyordu.

Bol makyaj çok yakışıyor fıstığıma.

Yine böyle makyaj yapsa keşkeee... Mat ruj, pembe allık vs. Tam bir oyuncak bebek.

Son düzenleme:
Güzel bir çalışma olmuş.
Koyu renk saçı da çok yakıştırıyorum ona, böyle harika, kusursuz bir yüze ne yakışmaz ki. Keşke koyultsa saçlarını yine.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…