- 6 Mart 2019
- 964
- 224
- 103
- 27
- Konu Sahibi Gulpembe07
-
Aldınız mı bende yeni keşfettim, siz kullandınızmı faydası olursa pcos için almayı düşünüyorumArkadaşlar Instagram'dan petekkoy bal diye bir site var kullanıp faydasını gören var mı bal karışımından ?
Aldın mı canım senAldınız mı bende yeni keşfettim, siz kullandınızmı faydası olursa pcos için almayı düşünüyorum
Hiç duymadım. Ne içn kullanılıyomuş?Arkadaşlar Instagram'dan petekkoy bal diye bir site var kullanıp faydasını gören var mı bal karışımından ?
Yok canım almadım cevap alamayıncaAldın mı canım sen
Yok canım almadım cevap alamayınca
Şu an aktif görünüyorsun kız aldın mı sen o baldanArkadaşlar Instagram'dan petekkoy bal diye bir site var kullanıp faydasını gören var mı bal karışımından ?
Dimi yaYazıp çıkıyorlar mübarek insan kontrol eder cevap yazan var mı diye
Kavanoz bitene kadar kullanın diyor bitti mi kavanoz eşine de alsaydın canım ikinizkide şemmame olur tutardı belkiArkadaşlar ben aldım 1 ya kullandım ama gebelik olmadı maalesef ama gebe kalanlar var vitamin gibi düşünün erkek olanı kullanmadik sadece ben kullandım
Valla o zamanlar almadık yani ben aklımda kalmasın kullanmayim dedim. Kızlar size önerim 1 senedir olmuyorsa rahim filmi çektirin her şey normal ise ek vitaminler alın. Masraf edip alır yersiniz ama tüpünüz kapalı olur boşuna gider.Kavanoz bitene kadar kullanın diyor bitti mi kavanoz eşine de alsaydın canım ikinizkide şemmame olur tutardı belki
Buralardan okuduğum kadarıyla en az 3/4 ay kullanılması tavsiye ediliyor çünkü ilk ay tam tutturamayabiliyormuşsunuz. Bence devam edin, gerisi zaten takdiri İlahiArkadaşlar ben aldım 1 ya kullandım ama gebelik olmadı maalesef ama gebe kalanlar var vitamin gibi düşünün erkek olanı kullanmadik sadece ben kullandım
Doğru diyorsun canım ben bu ayı bekliyorum işte 3 Kasım eğer olmazsa adet olursam bir sene oluyor randevu alacağım doktoruma hormon testleri normal çıkmıştı rahim filmi cektirecegim bu sefer bakalım hayırlısı olsunValla o zamanlar almadık yani ben aklımda kalmasın kullanmayim dedim. Kızlar size önerim 1 senedir olmuyorsa rahim filmi çektirin her şey normal ise ek vitaminler alın. Masraf edip alır yersiniz ama tüpünüz kapalı olur boşuna gider.
Aynen öyle canım ama dediği gibi tüpler kapalıysa boşa gider ama Gülpembe canım araştır biraz ona da koca karı yöntemleri var bir kaç tane tüp açılması için yani oda akıntısı falan fazla olanlarda oluyormuş genelde dene derim soğan kürü de iltihapa akıntıya falan iyi geliyo bende fayda etmedi orası ayrı tabiBuralardan okuduğum kadarıyla en az 3/4 ay kullanılması tavsiye ediliyor çünkü ilk ay tam tutturamayabiliyormuşsunuz. Bence devam edin, gerisi zaten takdiri İlahi
Aman askolar benim bu ay yumurtlamadan sonra akıntım kesildi normalde hiç olmazdı öyle sizce bunu da gebelik belirtisi ne yorayim mi
Tüp kapalı olması nasıl oluyor, ilk defa duyuyorum bunu. Soğan kürünü bende kullanmayı düşünüyorumAynen öyle canım ama dediği gibi tüpler kapalıysa boşa gider ama Gülpembe canım araştır biraz ona da koca karı yöntemleri var bir kaç tane tüp açılması için yani oda akıntısı falan fazla olanlarda oluyormuş genelde dene derim soğan kürü de iltihapa akıntıya falan iyi geliyo bende fayda etmedi orası ayrı tabi
Aynen valla ama biliyor musun gerçekten nasıl psikoloji ise artık geçen ay reglin 3 gün gecikmisti testte net pozitif di idrar testinde kan verdim sabahına çıkıyordu sonuç adet oldum sabahına ve negatifti kan sonucu daartık okadar takmışız ki kafaya bi baş dönmesini bile gebeliğe yoruyoruz
Canım akıntı fazla olunca falan ya da başka sebepleri de var tüp yaoisikligi veya tüp tıkanıklığı diye bir sorun var sperm ve yumurtanın karşılaşmasını engelliyor tüplerin teki tıkalı olursa bazıları ama hsg çektirirken aciliyormus bazıları aciliyormus falanTüp kapalı olması nasıl oluyor, ilk defa duyuyorum bunu. Soğan kürünü bende kullanmayı düşünüyorum
Ha anladım değişik bişeymişCanım akıntı fazla olunca falan ya da başka sebepleri de var tüp yaoisikligi veya tüp tıkanıklığı diye bir sorun var sperm ve yumurtanın karşılaşmasını engelliyor tüplerin teki tıkalı olursa bazıları ama hsg çektirirken aciliyormus bazıları aciliyormus falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?