Petek köy baldan bal karışımı

Bende baya takılmıştım bi ara 4 ay adet görmemiştim sinirlerim alt üst olmuştu

Arkadaşlar ben aldım 1 ya kullandım ama gebelik olmadı maalesef ama gebe kalanlar var vitamin gibi düşünün erkek olanı kullanmadik sadece ben kullandım
Gebe kalmak isteyen çörekotu kullansın ben ne zaman çörekotu yesek korunsamda hamile kaldım

Hahaha ikiniz mi yediniz ?
Valla ciddiyim ama çörekotu yüzünden 7 yıla üç bebeğim.oldu artık corekotuyla aram bozuldu yemin ederim haa ne zaman yemeye başlasam hamile kaldım. Eşim sevmiyo ama onada yedirmisim arada ben nebileyim

Valla ciddiyim ama çörekotu yüzünden 7 yıla üç bebeğim.oldu artık corekotuyla aram bozuldu yemin ederim haa ne zaman yemeye başlasam hamile kaldım. Eşim sevmiyo ama onada yedirmisim arada ben nebileyim
Hahaha internet baktım sen öyle deyince evet etkiliymiş sanada yaramış hahaha ama onuda adetliyken yemek 12-13 gün bırakmak lazımmış diğer ay olmadı klomenle birlikte yerim artık hahahah normal çörek otunu yiyordun demi ?

Bak gördün mü ondan olmuş isde evet tohumunu gördükçe ağzıma atıyordum bir ara her gece su içmeye giderken ağzıma.atdim olan oldu sonra hamilelik doğum falan unutdun daha sonra yine hatırladım yine her gece ağzıma atdim yine aynı böyle böyle iki kişiydik 7 yıla beş kişi olduk maşallah. Biray bile yemisem toplasak ama göz önünde olsun hep at ağzına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…