Petrol mavisi elbiseme saç ayakkabı önerileri:)

sonsuzluk0607

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
514
102
323
kızlaar mezuniyet için ekteki kıyafeti aldım:) içindeki de benim:)
saç makyaj ayakkabı önerilerinizi varsa resimlerle vs söyleyebilir misiniz??
çok abartılı olmayı düşünmüyorm:)
hadi canlarım sizlerden fikir istiyorum:)

Son düzenleme:
parmak dekolteli bantlı ayakkabı ince bantlı ,iri maşalı dağınık ama doğal bir topuz yada saçların uzunsa yada postiş var at kuyruğu krapeli

boynuna birşey takma elbisen hareketli ama ürü bir yüzük zarif bir küpe yakışırr gözlerin güzel gözlerinortaya çıkarcak makyaj dudaklar saydam

ilk msj daki resimden bahsediyorsan görüyorum onu ama 2. bir resimse onu bende göremiyorum

öncelikle tebrikler..elbisenin rengi ve şekli hoş..şöyle bi resim ekledm cnm umarım fikir vereblrm

elbisen hoşmuş güle güle giy cnm...bence elbiseyle aynı renk bi ayakkabı elinede gümüş bi çanta,büyük bir küpe veya zarif kolye küpe seti elinde gösterişli bir yüzük saçlar dağınık topuz gözler ön planda olan güzel bi makyajla gayet şık olursun cnm

not:uygunsa bence eteğini biraz daha kısaltabilirsin..çok arada bi boy olmuş az daha kısa daha hoş görünür

Son düzenleme:
lily teşekkür ederimmm:) ama boyunu kısaltamam çünkü yürüyünce ve otururken acayip yukarı kalkıyor zaten rahat edemem daha kısada teşekkür ederim yinede

kızlaaaarr fikir lütfennn güveniyorum sizlere

canım saçların uzun mu eğer uzunsa yada orta uzunlktaysa bi fikr verebilrm bende meznytm için çok aramıştım saç modeli :))bu arada elbisen çok güzelmiş :)) ayakkabı konusnda azck becrkszm ben her yerde platform ayakkblar var hosşma gitmediği için ayakkabı bulmkta çok zorlanmştm en son elbsmle aynı renk bi ayakkbı bulablmştk annmle :)

bsragzdecm evet saçlarım uzun hafif açık topuz yapmayı planlıyorum.ayakkabılar koyu parlak gri oladcak nasl sizce?? kolye küpede çok kararsızım

azerin canımmmmmm uğraşmışsın benim için çok teşekkür ederim.bende azıcık omuzlarımı kapatacak senn dedğn gbi bir model düşünüyordm zaten.ilk msjdaki topzun biraz daha dağınığı belki...gerçi kuaförler asla tam istediğin gbi yapmazlar ama

ayakkabın kesinlikle elbisenin renginde olmalı tatlım ama sade bişey olsun çünkü elbisen hareketli bide dağınık topuz yaptırdın mı senden güzeli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…